Szellem van a házban?
Pár hete furcsa dolgok történnek a házban. Egyik este majdnem elaludtam amikor furcsa hangokat hallottam, mintha valaki kábellel ütögetné a falat. Álmos voltam, nem foglalkoztam vele. Másnap viszont 3-4 órán keresztül valami folyamatosan kopogott a plafonon. Ha felkapcsoltam a lámpát abbahagyta. Ha odamentem a hang forrásához akkor hátrébb kopogott. Ez ment hajnali 3-ig. Próbáltam ráfogni hogy egér van a padláson, mert volt már de annak sajnos nem ilyen hangja volt. Ez olyan volt mintha én kopogtam volna a falon. Másnap a párom felrakott a padlásra egy kamerát, de nem vett fel semmit, akkor nem is volt kopogás. Azóta random van hogy kopog valami a bútorokon, de ez halkabb, vagy sokszor nyekken a forgószék mintha ülne benne valaki. Egyik éjszaka többször éreztem mintha valami meghúzta volna a takaróm és napközben is egyik pillanatról a másikra hirtelen hideget érzek magam körül. Volt hogy eltakartam az arcom ne jöjjön rá a hideg és akkor a kezemen érzem a hideget. Már sokszor bekapcsolom a légkondit hogy meleget fújjon rám de a hideg akkor is itt marad körülöttem. Aztán egyik pillanatról a másikra megszűnik. Ez 2-3 hete megy nálunk, már kezdek parázni.
Nyugodtan nevethettek de nem kamu. Szeretném elhinni hogy nem szellem. Próbáljatok meggyőzni hogy nem az. Ne gyere azzal hogy haluzok vagy megkattantam mert nem. Aznap este a hangos kopogást felvettem videóra és lejátszottam a páromnak (nem volt itthon). El sem tudja képzelni mi lehet, sajnos nagyon nem hasonlított állathangra. Nem értem miért van ez, előtte sosem történtek ilyenek nálunk.
És aztán ez megszűnt magától?
Olyan nehéz leírni a hangot, a plafonos az olyan volt mintha valaki mászkálna a padláson, de valami nehéz ember és nagyot koppan a cipője. Eskü az is eszembe jutott hogy nappal mikor nem voltunk itthon valaki bejött a házba és elbújt a padláson. Másnap felküldtem a páromat a padlásra de semmi. A gyerek néha meséli, hogy éjszaka ha felkel lát valami fura fekete füstszerű valamit, ő szörnynek hívja, állítása szerint nincs szeme, semmije csak egy fekete füst. Eddig azt hittem csak képzelődik a sötétben, beképzelhetünk szörnynek fura árnyakat, eleve a sötétben szoktak félni az emberek, szóval nem gondoltam hogy lenne bármi is, de már most nem tudom. Bár ő mindig csak sötétben látja, én meg ezeket napközben is tapasztalom. Aznap meg előtte vele aludtam a szobájában mert párom nem volt itthon és ott kezdődtek ezek a hangok, de most az a vicc mindig ott hallom ahol én vagyok. Bár most lehet már minden szar hangot szellemnek hiszek ami azelőtt fel sem tűnt volna. Nem hiszek istenben, se az egyházban, nem hiszem pont egy pap tudna segíteni, de majd utána olvasok miket írnak erre, de köszi!
Ne hagyd akkor egyedül a gyereket abban a szobában! Ez lehet egy spirituális támadás, szellemek akarják a gyereket megszállni, ártani neki.
Nyomott hangulata lehet, dühkitörés agresszió ilyesmi.
Ha gyenge az aurád vagy alacsony a rezgésszinted mert stresszelt vagy, akkor nem tudsz védekezni a szellemektől, akik lehetőséget látnak abban, hogy megszálljanak, irányítsanak!
Hívjatok papot, szentelje meg a házat. Azonkívül szórj sót a gyerek szobájának a 4 sarkába, az távoltartja a gonoszt. Tehát kb 3 evőkanálnyi sókupacot tegyél a 4 sarokba! Es minden sarokba. Engedd be a napfényt, természetes fény legyen, takaríts, lomtalaníts, a negatív energiák nem tudnak olyan könnyen megtelepedni!
Érdemes szerezni csengettyűt, csilingelő hangú álomfogót, ezek a hangok tisztítják az étert, magas frekvenciájuk van.
A Tibeti hangtál mégjobb
A bejárati ajtóval szembe helyezett Buddha szobor távoltartja a negatív energiákat, csak vigyázz, nem illik földre rakni, hanem magaslatra, asztalkára, amin rend van.
Minél magasabb, annál jobb. Peldaul rézasztal. Ha mindezt megteszed, pap se kell
De egyébként köszönöm 15, tényleg.
Megcsinálom ezt a sót, mosz olvastam levenduláról, azzal is telerakom az egész házat, a nagytakarítást hagyom mert pont előtte csináltam őszi nagytakarítast, és pont az jutott eszembe hogy kár volt, mert hogy a kupis házunkban soha nem volt szellem :))) Nem tudom, facen találtam egy ilyen csoportot, belépek, hátha ott okosabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!