Szellem van a házban?
Pár hete furcsa dolgok történnek a házban. Egyik este majdnem elaludtam amikor furcsa hangokat hallottam, mintha valaki kábellel ütögetné a falat. Álmos voltam, nem foglalkoztam vele. Másnap viszont 3-4 órán keresztül valami folyamatosan kopogott a plafonon. Ha felkapcsoltam a lámpát abbahagyta. Ha odamentem a hang forrásához akkor hátrébb kopogott. Ez ment hajnali 3-ig. Próbáltam ráfogni hogy egér van a padláson, mert volt már de annak sajnos nem ilyen hangja volt. Ez olyan volt mintha én kopogtam volna a falon. Másnap a párom felrakott a padlásra egy kamerát, de nem vett fel semmit, akkor nem is volt kopogás. Azóta random van hogy kopog valami a bútorokon, de ez halkabb, vagy sokszor nyekken a forgószék mintha ülne benne valaki. Egyik éjszaka többször éreztem mintha valami meghúzta volna a takaróm és napközben is egyik pillanatról a másikra hirtelen hideget érzek magam körül. Volt hogy eltakartam az arcom ne jöjjön rá a hideg és akkor a kezemen érzem a hideget. Már sokszor bekapcsolom a légkondit hogy meleget fújjon rám de a hideg akkor is itt marad körülöttem. Aztán egyik pillanatról a másikra megszűnik. Ez 2-3 hete megy nálunk, már kezdek parázni.
Nyugodtan nevethettek de nem kamu. Szeretném elhinni hogy nem szellem. Próbáljatok meggyőzni hogy nem az. Ne gyere azzal hogy haluzok vagy megkattantam mert nem. Aznap este a hangos kopogást felvettem videóra és lejátszottam a páromnak (nem volt itthon). El sem tudja képzelni mi lehet, sajnos nagyon nem hasonlított állathangra. Nem értem miért van ez, előtte sosem történtek ilyenek nálunk.
Nálam apám halála után volt ilyen. Feküdtem az ágyban, az akkori barátommal, aki utólag kiderült veszélyes ember volt, váratlan dühkitörések, agresszív, és hallottam hogy kopognak a bejárati ajtón. Odamentünk hamar mindketten, de senki nem volt ott! Se léptek, semmi hang, távolodó lépések ilyesmi.
Es hallottam a plafonon kopogást nappal és éjjel is.
Lehet figyelmeztetni akart!
" Másnap a párom felrakott a padlásra egy kamerát, de nem vett fel semmit, akkor nem is volt kopogás."
A kamera azóta is működik, és azóta se vett fel semmit?
Csak mert egyszer hozzánk beköltözött egy menyét, ami tisztára olyan hangokat csinált, mintha emberek költöztek volna a padlásunkra.
Természetesen amikor felmentünk a padlásra, mindig elbújt és csendben maradt. De aztán egyszer lebukott, amikor vadászni indult, és mi észrevettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!