Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a házban?

Szellem van a házban?

Figyelt kérdés

Pár hete furcsa dolgok történnek a házban. Egyik este majdnem elaludtam amikor furcsa hangokat hallottam, mintha valaki kábellel ütögetné a falat. Álmos voltam, nem foglalkoztam vele. Másnap viszont 3-4 órán keresztül valami folyamatosan kopogott a plafonon. Ha felkapcsoltam a lámpát abbahagyta. Ha odamentem a hang forrásához akkor hátrébb kopogott. Ez ment hajnali 3-ig. Próbáltam ráfogni hogy egér van a padláson, mert volt már de annak sajnos nem ilyen hangja volt. Ez olyan volt mintha én kopogtam volna a falon. Másnap a párom felrakott a padlásra egy kamerát, de nem vett fel semmit, akkor nem is volt kopogás. Azóta random van hogy kopog valami a bútorokon, de ez halkabb, vagy sokszor nyekken a forgószék mintha ülne benne valaki. Egyik éjszaka többször éreztem mintha valami meghúzta volna a takaróm és napközben is egyik pillanatról a másikra hirtelen hideget érzek magam körül. Volt hogy eltakartam az arcom ne jöjjön rá a hideg és akkor a kezemen érzem a hideget. Már sokszor bekapcsolom a légkondit hogy meleget fújjon rám de a hideg akkor is itt marad körülöttem. Aztán egyik pillanatról a másikra megszűnik. Ez 2-3 hete megy nálunk, már kezdek parázni.

Nyugodtan nevethettek de nem kamu. Szeretném elhinni hogy nem szellem. Próbáljatok meggyőzni hogy nem az. Ne gyere azzal hogy haluzok vagy megkattantam mert nem. Aznap este a hangos kopogást felvettem videóra és lejátszottam a páromnak (nem volt itthon). El sem tudja képzelni mi lehet, sajnos nagyon nem hasonlított állathangra. Nem értem miért van ez, előtte sosem történtek ilyenek nálunk.

szept. 28. 17:24
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
Én nem paráztam be! Csak segíteni akartam!
szept. 28. 20:23
 22/53 anonim ***** válasza:
92%

Az jó, ha a gyereknél ég egy kis lámpa éjjel is, hogy ne féljen!

Nálam is van só minden sarokban, az összes sarokba tettem, aki jön hozzám fehér kupacokat lát a sarkokban.

Tengeri só a legjobb de azt inkább ételbe teszem, es a lidlből vettem egy olcsó félkilósat, pár filléres valami 175 forint. A lányom azt használja a kajájába is hiaba mondtam neki, h az nem a legjobb minőség!

szept. 28. 20:32
 23/53 A kérdező kommentje:

Köszi!

Most olvastam ezt a sót is, meg gyertyát is, gyorsan gyújtottam egyet. Ha kell veszek Buddhát is csak legyen már minden olyan mint előtte.

szept. 28. 20:38
 24/53 anonim ***** válasza:
42%
Vegyél ezo boltban palo santo fát, gyújtsd meg otthon és a füstölő fával ilyen nyolcasokat leírva menj a falak mentén végig. Ha valahol fekete a füstje az ilyen negatív entitás jelenlétére utal. Ott többet időzz el vele. Nekem ez hasonló tünetek után szépen kitisztította a teret. Egy tértisztással is foglalkozó ismerős ajánlotta és bevált.
szept. 28. 21:25
 25/53 anonim ***** válasza:
87%
Pont ma megint kiakartam írni én is, hogy mi a fa.szom kopog vajon nálam hajnali 3-4 óra között?! Nem tudom pontosan honnan jön a hang, de valahogy a szoba jobb oldala felől, az tuti. Kis szabálytalan koppanások. Nem kintről jön, nem is szomszéd felől. Rossz érzés, zavar nagyon. Hát ez bizros nem menyét, mert 4.emeleten lakom, padlásom nincs.
szept. 28. 21:32
 26/53 A kérdező kommentje:

Köszi! Ki fogom próbálni ha nem múlik el.

A páromat imádom, ő mindig próbál racionális válaszokat találni. Azt mondja nekem, hogy biztosan a szomszéd házát ütötte a fájuk és azt hallottam… jah az az út túloldalán van rohadt messze. De jó hogy sikerült levideóznom a hangot mert azt meghallva ő sem tudta megmondani mi az. A kis kopogásokra meg mindig azt mondja biztosan csak bogár meg maga a bútor… ésatöbbi. Utálom ezt, nem tudom magam este nyugodtan elengedni mert amint meghallom onnantól arra figyelek. Van a spájzban egy mozgásérzékelős lámpánk és sokszor este mikor megyek ki akkor látom a kulcslyukon hogy felkapcsolódott a lámpa. Kérdem tőle mi lehet? Biztos valami bogár…. Miközben a másik mozgásérzékelős körül repkednek a legyek és semmi. Volt egy kisegerünk, megörültem hogy az csinálta de elkaptuk, azóta nincs egér és mégis néha fel van kapcsolódva a lámpa. Már sokszor inkább lekapcsolom hogy ne is lássam ég e :D

szept. 28. 21:53
 27/53 A kérdező kommentje:
24 bocsi hasznos volt a válaszod csak véletlen a nemre nyomtam.
szept. 28. 21:53
 28/53 anonim ***** válasza:
71%
Vannak ilyen “eldöntöttem, hogy szkeptikus leszek” emberek, nagyon fárasztó, amikor valaki nem akar semmiről tudomást venni, csak a meglévő vírusos agyi programjai szerint akar élni!
szept. 28. 21:59
 29/53 anonim ***** válasza:
78%
De én például azt nem értem, ha bogár, állat vagy maga a bútor kopog, akkor miért mindig ugyan abban az idő intervallumban? Ez ilyen össze vissza kopogás kb mint a morze... Vagy mintha a klaviatúrát kopogtatná, bár annál picit hangosabb. Nem tudom... Szomszéd mivel tudna így kopogni hajnal 3 körűl.? Hőt@gulás meg a bútorokban nem időhöz kötött. Gondoltam rá, hogy kintről vagy vasutról jön a hang. De nem, mert ha ilyenkor kinyitom az ablakot, nem hogy hangosabb lenne a kopogás, hanem inkább elnyomják a kintről jövő zajok. Itt is van minden.. Egy időben arra keltem, hogy megböki a hátam van tapogatja a vállam valami. Egy ideje ezek vannak, vagy a kopogás. Felváltva.. Hol ez, hol az.
szept. 28. 22:59
 30/53 anonim válasza:
Milyen fajta házban laktok? Panel? Kertes ház? Nem lehet hogy a szomszéd csinál valamit és azt hallod? Felszoktál menni a padlásra? Lehet ez most hülyén fog hangzani de nem lehet hogy valaki pl hajléktalan felszökött a padlásra és az kopog? Történt már ilyen másokkal. Meghalt valaki a házban? Ha igen nem lehet hogy annak a szelleme nem tért békére és ott kísért? Mit tudsz az előző lakókról? Vagy te vagy az első itt lakó? Van háziállatotok? Ha van nem lehet hogy ő csinálja? Vannak keresztek, mágikus energiával körbevett tárgyak a házban? Ilyenkor általában hívnak egy médiumot aki megvizsgálja a házat és megmondja hogy van e szellem vagy nincs. Nyugodtan kilehet röhögni vagy kigúnyolni de én legalább tanácsot adok. Remélem minél hamarabb megszűnnek ezek hogy nyugodt életet tudj élni a pároddal
szept. 29. 10:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!