Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egyre biztosabb, hogy szellem...

Egyre biztosabb, hogy szellem van a házban, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos, a kálváriám kb. 2 hete kezdődött.

Tavaly év végén elváltunk a feleségemmel, januárban költöztem ebbe a házba, ahol most élek. Ez a ház mindig is a család tulajdonában volt, egy rövid időszakot leszámítva (a szocialimzusban elvették, de a rendszerváltás után nagyon kedvezményes áron visszavehettük). A ház alapvetően egy borospincére épült kis présház volt valamikor az 1700-as években, aztán épült mellé egy istálló is, majd valamikor már a századforduló után leégett, és akkor építették vissza jelenlegi formájában, húztak rá egy emeletet és egy padlást is.

A lényeg, hogy én idejöttem lakni január végén. Kicsit felújítgattam, bekameráztam a múlt héten, a négy sarkon négy kamera van, rögzítővel, mindennel együtt.

Az egyik kamera 2 nap alatt tönkrement. Visszaküldtem, küldtek újat, felszereltem, 3 nap múlva tönkrement. Küldtek újat, kicseréltem, és az UTP kábelt is. 3 nap múlva sötétség, ennek a kamerának is vége. Visszaküldtem, egy másik shopból rendeltem egy másik típust, ezen már mikrofon is van, és itt kezdődnek az érdekes dolgok.

Az összes tönkrement kamera pontosan éjjel 2 óra 13 percig működött, után sötétültek el tönkre is mentek. Ez az új kamera minden egyes éjjel 2 óra 13 perckor elsötétül kb. fél percre, de ez visszajön. Ezen idő előtt és után semmi különöset nem rögzít, csak a szokásos kép és szélzúgás, de ebben a fél percben borzasztó furcsa hangokat vesz fel.

Itt a 3 nappal ezelőtti felvétel: [link]

Ez a 2 nappal ezelőtti: [link]

(Elég halk, fülhallgatóval kell hallgatni)

Arra gyanakodtam, hogy valami állat lehet, ezért körülnéztem a kamera környékén, de semmi nem látszik ott. A többi kamerán semmi különös nem látszik.

Fogtam ezt a kamerát, leszereltem, bevittem a lakásba, letettem a konyhaasztalra, ott összedugtam. Ment egész éjjel, de az elsötétülés nem jelentkezett.

Tegnapelőtt nem akartam foglalkozni vele, beraktam abba a hálószobába, ahol most mindenféle régi vackok vannak, meg bútorok összetologatva (a felújítás miatt). Ennek a szobának a külső falán volt ez a kamera. Összedugtam a hálózattal, gondoltam, nem baj, ha megy. Arra számítottam, hogy semmit nem fog rögzíteni, ehhez képest amikor visszanéztem, hogy mit rögzített, majdnem leestem a székről. Tegnap éjjel 2 óra 13 perckor elsötétült, és ezt a hangot rögzítette: [link]

Na most valaki segítsen, mert kezdek kicsit félni :D

Mi a búbánat lehet ez? Én alapból szkeptikus vagyok, de ezek után nem tudom, mit gondoljak. Sok kamerarendszert raktam már össze, ez a munkám, de ilyet még soha nem tapasztaltam. Mit lehet ilyenkor tenni?

2023. jún. 28. 08:47
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
84%
Túltoltad haver. Erről ordít, hogy kamuvideó.
2023. jún. 29. 16:45
 42/52 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy a videót látva kisse szkeptikus lettem.

A hang ami hallunk a videó alatt kb majdnem olyan mint a kérdésben az kinti északi falon rögzített, ahol a kamera elromlott.

Tehát nem olyan mint amit a szobában rögzítettél kamerával.

Felcserélődtek a hangok?

A videón egy árnyékot látunk. Nos ez egy élő ember árnyéka is lehet, és szerintem az is.

A videó végén a telefont kézbe veszik, de minimum hozzá nyúlnak. Hallatszik ennek a hangja.

Én hiszek az ilyen dolgokban, de ennek valahogy kamu szagga van. Ha nem az akkor sorry.

2023. jún. 30. 02:06
 43/52 A kérdező kommentje:

Aki szerint ez kamu, az jöjjön el hozzám egy éjszakára, és aludjon abban a szobában...

Bár megértem, hogy hitetlenkedtek, valószínűleg én is ugyanezt tenném.

Privátban kaptam segítséget, egy válaszoló megírta, hogy nagyon hasonló jelenségeket tapasztalt pár évvel ezelőtt.

2023. jún. 30. 06:51
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Én felajánlottam, hogy ott töltök egy éjszakát. Mégcsak reakciót se kaptam rá.
2023. jún. 30. 12:07
 45/52 anonim ***** válasza:
52%

A kezdő Spielberg…

😂🤣🤣😂😅

2023. jún. 30. 14:03
 46/52 anonim ***** válasza:
42%
Ja, odamégy egy éjszakát eltölteni, aztán fog jönni a szadista perverz szellem paráztatni. Csak ennek a szellemnek ember teste is van, amivel civilben biztonsági kamerákat telepít.
2023. jún. 30. 15:08
 47/52 A kérdező kommentje:

Írj üzit.

2023. jún. 30. 21:01
 48/52 anonim ***** válasza:
És a szellem még fel is vette a telefont :) azóta mi van elköltöztèl?
2023. júl. 1. 17:09
 49/52 anonim ***** válasza:
58%
2023. júl. 7. 18:12
 50/52 anonim ***** válasza:
75%

#44 Vagyok.

Írtam üzit. A kérdező megkérdezte a koromat. Megírtam neki. Azóta semmi válasz.

Úgy szellem ez, ahogy én vagyok a pápa. De azért jó kérdés volt. Indukált is 50 választ.

2023. júl. 9. 02:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!