Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egyre biztosabb, hogy szellem...

Egyre biztosabb, hogy szellem van a házban, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos, a kálváriám kb. 2 hete kezdődött.

Tavaly év végén elváltunk a feleségemmel, januárban költöztem ebbe a házba, ahol most élek. Ez a ház mindig is a család tulajdonában volt, egy rövid időszakot leszámítva (a szocialimzusban elvették, de a rendszerváltás után nagyon kedvezményes áron visszavehettük). A ház alapvetően egy borospincére épült kis présház volt valamikor az 1700-as években, aztán épült mellé egy istálló is, majd valamikor már a századforduló után leégett, és akkor építették vissza jelenlegi formájában, húztak rá egy emeletet és egy padlást is.

A lényeg, hogy én idejöttem lakni január végén. Kicsit felújítgattam, bekameráztam a múlt héten, a négy sarkon négy kamera van, rögzítővel, mindennel együtt.

Az egyik kamera 2 nap alatt tönkrement. Visszaküldtem, küldtek újat, felszereltem, 3 nap múlva tönkrement. Küldtek újat, kicseréltem, és az UTP kábelt is. 3 nap múlva sötétség, ennek a kamerának is vége. Visszaküldtem, egy másik shopból rendeltem egy másik típust, ezen már mikrofon is van, és itt kezdődnek az érdekes dolgok.

Az összes tönkrement kamera pontosan éjjel 2 óra 13 percig működött, után sötétültek el tönkre is mentek. Ez az új kamera minden egyes éjjel 2 óra 13 perckor elsötétül kb. fél percre, de ez visszajön. Ezen idő előtt és után semmi különöset nem rögzít, csak a szokásos kép és szélzúgás, de ebben a fél percben borzasztó furcsa hangokat vesz fel.

Itt a 3 nappal ezelőtti felvétel: [link]

Ez a 2 nappal ezelőtti: [link]

(Elég halk, fülhallgatóval kell hallgatni)

Arra gyanakodtam, hogy valami állat lehet, ezért körülnéztem a kamera környékén, de semmi nem látszik ott. A többi kamerán semmi különös nem látszik.

Fogtam ezt a kamerát, leszereltem, bevittem a lakásba, letettem a konyhaasztalra, ott összedugtam. Ment egész éjjel, de az elsötétülés nem jelentkezett.

Tegnapelőtt nem akartam foglalkozni vele, beraktam abba a hálószobába, ahol most mindenféle régi vackok vannak, meg bútorok összetologatva (a felújítás miatt). Ennek a szobának a külső falán volt ez a kamera. Összedugtam a hálózattal, gondoltam, nem baj, ha megy. Arra számítottam, hogy semmit nem fog rögzíteni, ehhez képest amikor visszanéztem, hogy mit rögzített, majdnem leestem a székről. Tegnap éjjel 2 óra 13 perckor elsötétült, és ezt a hangot rögzítette: [link]

Na most valaki segítsen, mert kezdek kicsit félni :D

Mi a búbánat lehet ez? Én alapból szkeptikus vagyok, de ezek után nem tudom, mit gondoljak. Sok kamerarendszert raktam már össze, ez a munkám, de ilyet még soha nem tapasztaltam. Mit lehet ilyenkor tenni?

2023. jún. 28. 08:47
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
42%
Pedig beszélgetés hallatszik rajtuk, készíts felvételt ha hajnalban ott leszel a szobában és töltsd ide.
2023. jún. 28. 12:34
 12/52 anonim ***** válasza:
54%

De ne utólag nézz körül hanem pontban akkor amikor történni szokott az esemény.

2023. jún. 28. 12:40
 13/52 A kérdező kommentje:

Igen, ez valami beszélgetésszerű, emberi hang. De nyilván bezárok éjjelre minden ajtót, van riasztó, itt vannak a kamerák, meg ki is van táblázva, hogy kamerával megfigyelt terület. Hogy jönne de ide bárki is?

Én amúgy nem hiszek az ilyen paranormális dolgokban, de már én is borzongok :D

2023. jún. 28. 12:40
 14/52 anonim ***** válasza:
69%
Betörők nem lehetnek?
2023. jún. 28. 13:43
 15/52 anonim ***** válasza:
12%
Meg akkor a kérdezőnek is szól a költői kérdés,hogy ha alapvetően egyáltalán nem hisz,vagy nyitott a hasonló és egy exorcista kifejezésen röhög,mint egy kölyök,akkor mégis mit akar itt???
2023. jún. 28. 13:44
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mintha egy nő egy morgós kutyát abajgatna.
2023. jún. 28. 13:45
 17/52 anonim ***** válasza:
0%
Nem az exorcista kifejezésen röhögünk, hanem azokon, akik annyire kőbuták hogy ilyenekben hisznek.
2023. jún. 28. 13:46
 18/52 anonim ***** válasza:
79%

"akik annyire kőbuták hogy ilyenekben hisznek"

Vagy talán csak nem feltételezik magukról, hogy az ő ismereteik a világ összes szegmensét lefedik. Nyitva hagyják azt a lehetőséget, hogy tapasztalhatnak bizar dolgokat, amik talán nem az átlagos sunyi emberek ügyeskedései (amikből nagyon sok van, valóban).

2023. jún. 28. 14:00
 19/52 anonim ***** válasza:
71%

Nem exorcista pap, hanem sima hazszentelo pap, ez utobbibol sokkal tobb van. Hagyomanyosan hazszentelest minden evben Vizkeresztkor vagy utana szoktak csinalni. A megszentelt kereszt is jo ideiglenesen.

Magia felsofokon:

[link]

A Facebook oldalan meg elkepesztobb videok vannak: [link]

2023. jún. 28. 14:17
 20/52 anonim ***** válasza:
90%

Ha tapasztalsz bizarr dolgokat, és nem tudod mi okozza, akkor az a válasz, hogy nem tudom mi ez, derítsük ki.

Nem az, hogy szellem. Miért pont szellem? Ugyanannyi erővel rámonhatnád hogy bármi más.

Ne legyetek már ennyire híján mindenféle logikus gondolkodásnak..

2023. jún. 28. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!