Nem rég költöztünk és furcsa dolgok vannak a ház körül ?
Nálunk is sokat repkednek madarak az ablaknak. Vannak erre baglyok, akik vadásznak, fiókákat is fognak, és kicsesznek a kisebb madarakkal. Berepülnek az ablakba, a kisebb madarak őt akarják elkapni, de nem ismerik fel az üveget, így jól nekirepkednek. Ez egy ok lehet, ami miatt ezt tapasztalod, de más okok is lehetnek, ami miatt madarak be akarnak jutni. Hiszen 20 éve lakatlan volt a ház, lehet, hogy fészkeltek bent például.
A két éves kisfiad is teljesen normális, hogy kicsit zaklatott. Felfogja a költözést, új helyre került, valószínűleg a sötéttől és a szokatlan helytől fél inkább, nem egy konkrétan látott dologtól.
Az, hogy mozgó dolgokat látsz például lehet valamilyen rágcsáló, de lehet az is, hogy elkezdtél paranoiás lenni. Egyébként az ilyen halucinációk, mozgások a szemed sarkában viszonylag gyakori jelenségek, stressz, fáradtság is okozhatja.
Szerintem a legvalószínűtlenebb, hogy démon vagy szellem. De, ha nagyon aggódsz ilyesmi miatt, akkor gyújts meg egy gyertyát, kérd meg, hogy távozzon, vagy ne zaklasson titeket, mert békések vagytok. Ezzel magadat is megnyugtatod kicsit.
Én 15 körül lehettem amikor csak random elváltak a szüleim és egyik napról a másikra kellett elköltöznöm anyummal egy nekem szinte teljesen idegen helyre, ami vidéken van.
Még akkor is, ha nem ilyenek a körülmények, igen is felzaklathat egy gyereket a költözés.
Főleg ha nagyon fiatal, mert akkor még abban a korában van, hogy fél a sötétben, ami nekem is előjött a költözés után.
Ebben mi különös van kedves kérdező?
Bro a kommented eleje alapján azt hittem viccelsz XD
De nem, hát szomorú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!