Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet a szobában?

Mi lehet a szobában?

Figyelt kérdés

A fiam 2 éves, még nem beszél. Vagyis csak kb 3 szót.

Két napja éjszaka felriadt, sírt, mondogatta hogy nem nem és szó szerint menekült ki a szobából miközben a kanapéra bámult végig.

Azóta sem hajlandó a szobájában aludni, még nappal sem. Ha elmegyünk a szobája előtt mindig nézi a kanapét.

Kérdeztem tőle ki volt ott, néni, bácsi? Azt mondja nem.

Mi lehet és mit tudok tenni?

2022. dec. 1. 22:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

nemcsak külföldiektől tanulok. de ezt már nem fejtem ki annak, akinek nincs kinyitva a 3. szeme és nem tud kilépni a testéből.

itt is tapasztalható, hogy aki valóban sokat tud és segíteni vagy csak tudást próbál átadni azt elnyomják. mint ahogyan az amerikaiak a franciákat.

2022. dec. 6. 19:17
 22/32 anonim ***** válasza:

Retenue a lény megnevezése és arra is figyelmeztettek h ezek többen is szoktak lenni.

én más tudására, véleményére és tapasztalait is tiszteletben tartom. de inkább külföldiekben bízok. magyarokban csak akkor ha ők is többen vannak. de ez sohasem szokott így lenni. mindig csak egy valaki okoskodik és kritizál másokat.

ahogy írtam, ez csak egy esetleges tipp az infók alapján. töb kell.

de ezt 2 éves tapasztalja.

lehet h látja, de nem biztos h rá tapadt volna. biztosabb az anyuka gyanúja.

2022. dec. 6. 19:21
 23/32 anonim ***** válasza:

nem szabad rosszabbat gondolni a lehetséges tárgy energiáira és a volt gazdája gondolataira és tetteire.

kérdező: kidobtad a csizmát?

2022. dec. 6. 19:24
 24/32 anonim ***** válasza:
amúgy el sem tudod képzelni h mennyi apró baromságokhoz is kötődnek bizonyos lények. még a köröm rágós gyerekekre és felnőttekre is vannak olyan lények, amelyek betegesen kötődnek ennek a tevékenységnek a kiváltott energiáira.
2022. dec. 6. 19:27
 25/32 A kérdező kommentje:
Igen, kidobtam a csizmát. Ez elég lesz szerinted ahhoz hogy távozzon?
2022. dec. 6. 19:50
 26/32 anonim ***** válasza:
hát amit tanácsoltunk azt mind csináld meg.
2022. dec. 6. 23:09
 27/32 kretens ***** válasza:
Van egy érdekes dolog amit nem értek.Az entitások szellemek démonok stb félnek a muszlim vallásuaktól?Az egyik barátomnak van egy négy szobás háza amit régebben ki szokott adni albérletbe.Hát nem sokáig szoktak az albérlők benne lakni mert szellemeket láttak a házban és idő előtt felmondták mindig az albérletet.Egyszer itt tanuló siita-muszlim iráni diákok laktak benne.Azóta megszűntek a furcsaságok.Ezeket a diákokat a vallásuknak megfelelően a környéken lakók eltérő időpontokban többször hallották imádkozni.Kissé hangosak voltak.De érdekes módon azóta megszűntek a paranormális és nem e világi entitások zaklatásai.Lehet hogy akik Mohamed-tanitásaiban hiszek immunisak a nem e világi entitások bármilyen bróbálkozása ellen?
2022. dec. 6. 23:46
 28/32 anonim ***** válasza:

mondom h más országbeli vagy vallású vagy spirituális irányzatú emberek többet tudnak ilyesmikről, mint például mi magyarok.

a kereszténységben is voltal hermetikai alapok, amit mi magyarok nem is ismerünk.

nem kell leragadni egy dologra. mindent tanulmányozni kell. majdnem minden vallást és spirituális irányzatot kutattam, tanúltam és alkalmaztam.

az irániaknak sok talizmánuk és mágikus rendbeli könyveik vannak. mi alig ismerjük.

én sem emlékszem vagy ismerem mindet. de iszlám származású azthiszem a Ragyogás könyve.

2022. dec. 7. 00:00
 29/32 anonim ***** válasza:
lehet h a Királyok könyvével keverem...
2022. dec. 7. 00:03
 30/32 anonim ***** válasza:
Az iszlám is hívja az angyalokat ha gond van. Átjárás van Mihály, Gabriel, és a többiek között.
2022. dec. 7. 00:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!