Mi lehet a szobában?
A fiam 2 éves, még nem beszél. Vagyis csak kb 3 szót.
Két napja éjszaka felriadt, sírt, mondogatta hogy nem nem és szó szerint menekült ki a szobából miközben a kanapéra bámult végig.
Azóta sem hajlandó a szobájában aludni, még nappal sem. Ha elmegyünk a szobája előtt mindig nézi a kanapét.
Kérdeztem tőle ki volt ott, néni, bácsi? Azt mondja nem.
Mi lehet és mit tudok tenni?
Sós vizet kitenni a szoba közepére egy teljes napig vagy a sarkakba.
Sarkakba és a kanapéra szárított babérleveleket vagy elég az ajtóra szárított babérlevél és borókabogyó fügeléket vagy koszorút készíteni, kitenni.
Ezüst nyakláncot hordani.
Ezek a negatív lények elűzésére szolgálnak a középkori hiedelmek szerint.
A babér zacskóban a zsebben állítólag a gonoszkodó vén boszorkányok haragja ellen is megvéd.
Van ahol fél citromokat kell tenni a szoba sarkába.
Nem egy szobára vonatkoznak ezek, hanem a ház összes szobájára.
A ház bejárata elé is lehet babér, boróka bogyó dísz.
Álom hálókat is tanácsolok.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Sajnos azóta sem javult a helyzet, sőt, az egész emeleten sehol nem hajlandó aludni a fiam mert kb 1 percen belül sírva menekül. Nem tudom mi lehet ez.
Mondom H nem ragad le egy ilyesmi csak egy szobában.
Mond a fiának H legyen bátrabb. Az ilyen entitások a figyelemre és a félelemre mennek. Szinte ebből táplálkoznak. Egypár határozott kiabálás is segít. Az is hatásos lehet H angyalokkal fenyeget stb.
De a tippjeimet is ajánlom.
Egyetértek 7# -vel, amennyire ilyen helyzetben így lehet segíteni.
Az angyalokkal fenyegetés tényleg működhet, Mihályt lenne érdemes hívni (el tudnám magyarázni miért és hogy működik, de nagyon hosszú lenne) szóval lehet kellene beszélni a gyereknek az angyalokról, akik vigyáznak ránk, mutatni a gyereknek képet róluk, és mondani hogy mindig hívja ha megijesztik csúnya bácsik.
A masik, hogy hozzon létre fény-szeretetből egy gömböt maga köré, és terjessze ki a szobára. Ezt gyakorolhatja játékból is nyugodtan, angyalt még tényleg akkor ha baj van.
Az érdekes az hogy azt mondja se nem bácsi se nem néni. Viszont a fogaira mutogat amikor ezt kérdezem.
Illetve én is érzékeny vagyok az ilyesmire, mégsem érzem ezt a valamit.
Esetleg (régi)tárggyal együtt bekerülhet egy ilyen a lakásba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!