Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet a szobában?

Mi lehet a szobában?

Figyelt kérdés

A fiam 2 éves, még nem beszél. Vagyis csak kb 3 szót.

Két napja éjszaka felriadt, sírt, mondogatta hogy nem nem és szó szerint menekült ki a szobából miközben a kanapéra bámult végig.

Azóta sem hajlandó a szobájában aludni, még nappal sem. Ha elmegyünk a szobája előtt mindig nézi a kanapét.

Kérdeztem tőle ki volt ott, néni, bácsi? Azt mondja nem.

Mi lehet és mit tudok tenni?

2022. dec. 1. 22:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

fogaira mutogat?

nem csak szellemek vannak. sok alakzatlan és nemtelen lény is van bőven.

2022. dec. 5. 19:18
 12/32 anonim ***** válasza:

milyen tárgyra gyanakszol?

bizony van h lények bizonyos hagyományok betartása vagy mentessége miatt is megjelenhetnek.

tárgyak, szimbólumok miatt is lehetnek vagy távozhatnak.

régebben boszorkányok utasítására lappangtak a boszorkány rossz akaróin vagy akiket a boszorkány gyűlőlt.

jó lenne több infó. vannak könyveim és a quara-n külföldi írótársaim.

persze ha tényleg komoly.

keveset vagyok itt fenn, mert itt mindenki csak hazudozik és te is annak látszol.

na mindegy. biztos h nem komoly. lehet h az elején nem kamuztál, de most h több figyelmet kaptál, szerintem hazudsz.

2022. dec. 5. 19:25
 13/32 anonim ***** válasza:
elég annyi tanács amennyit itt kaptál. fogadd meg és csináld.
2022. dec. 5. 19:26
 14/32 A kérdező kommentje:

Kedved Mazu.

Nem nagyon értem miből gondolod hogy hazudok. Nem figyelemre vágyom hanem válaszokat keresek. Kérdéseket teszek fel mert vannak olyan emberek, mint te is, aki sokkal jobban ért ehhez. Segítséget kértem csupán.

A kérdésedre válaszolva ahogy a fogaira mutogatott a fiam és úgy csinált mint aki erősen rág akkor rákérdeztem hogy egy állatot látott-e és azt mondta igen. Ezért kérdeztem hogy mi lehet még mert nem tudtam állat lehet-e vagy csak a fiam nem tudja még máshogy elmondai.

A tárgy pedig egy csizma. Az anyósom hozta (imád turiban vásárolni) így nem tudjuk kié volt előtte. Csak az volt a furcsa hogy amikor meghozta és letette az előszobában akkor a kutyám morogta, ugatta.

Mégegyszer köszönöm szépen a tanácsokat. Megpróbálkozom velük.

2022. dec. 5. 20:53
 15/32 anonim ***** válasza:

Azért szokás a sírokra, oltárokra virágokat tenni, mert amit mi itt kellemes illatnak érzünk, az a magasabb szinteken nagyon szép, kellemes energia. Ezzel kérjük a magasabb szintek közbenjárását, örömet is okozva nekik.

A fokhagyma egy másik aspektusa ennek, az alsóbb asztralsi sík negatív lényeinek számára nagyon kellemetlen energia. (Nem tudom ezért találták-e ki a vámpíros filmes dolgokat is) szóval pár megpucolt gerezd fokhagymát félbe vágva felfűzve érdemes 1-2 helyre ott kiválasztani 3 napra . Elűzi a kellemetlen negatív alsóbb szintű szellemi lényeket.

Akkor lehet attól a csizma-cucctól is érdemes megszabadulni, ha valami negatív ahhoz kötődik.

2022. dec. 5. 21:37
 16/32 anonim ***** válasza:

utolsónak írom h ez nem pontos. majd később tán ha lesz kedvem elmagyarázom.

kérdező: ha így van akkor a leglehetségesebb lény egy vörösszemű hiénához hasonló lehet, de nem biztos.(majd megkérdem mi a pontos neve) az ilyen lények a meggondolt öngyilkosokhoz kapcsolódnak vagy azok energiáira. a fán való tartózkodás és ennek lerajzolásával állítólag maguktól elmennek.

tutiban soha senki ne vásároljon.

2022. dec. 5. 22:25
 17/32 A kérdező kommentje:

A csizma nyílván kidobásra kerül, de gondolom ez nem lesz elég a lény távozásához.

Mazu, köszönöm szépen ha pontosabban utána nézel, nagyon jó lenne kideríteni mi ez a lény, hogy célzottan tudjak ellene 'harcolni'.

2022. dec. 5. 22:30
 18/32 anonim ***** válasza:

17# nem tud utánanézni, hogy mi van nálad, mert ez nem valami "szabvány", hogy turkálós csizmához csíkos farkú kismalac szellem kötödik. Az "öngyilkos volt biztos" is teljesen megalapozatlan butaság. Sajnálom Mazu, kicsit ezt túlpörögted, de nagyon kíváncsi vagyok amikor majd "megamagyarázod" nekem hogy ez hogy van, ha nem úgy ahogy a 15# leírtam.

Kérdező.....leírtam mit tegyél.

2022. dec. 5. 22:36
 19/32 anonim ***** válasza:

először röviden a fokhagyma és vámpíros dolgok röviden:

a franciák erről sokkal többet tudnak, de az amerikai vonal miatt ez el van nyomva.

sok sík van, sok lény és mindegyik máshogy érez. a fokhagyma csak az olyan lényekre hatásos ellenszer akik az életet adó alap energiákkal táplálkoznak.

nálunk a vér az életet adó alap. vámpíroknak nevezzük akik ezt elszívják. sokan számolnak be a mai napon olyan álmokról vagy alvászavarokról vagy vélt asztrális élményekről h a nyakukon valaki kiszívja a vérüket. persze nem látszik semmi harapasnyom, de borzalmas fáradságról és a vérszegénységre utaló dolgokat tapasztalnak. fizikális vámpír megjelenésről mára nincs semmi tapasztalat, pedig állítólag régebben voltak és ezek mind Drakula elötti idők stb.

a fokhagyma az vértisztító hatású. tehát ezért félnek tőle az ilyen lények.

más életet adó alap dolgok nálunk a sperma is.-na ez azért sokkal jobban külföldön vannak mítikus vagy kitalált lények. ebbe azért nem mélyedek bele.

a csizma és az én "gyanúsított" lényem:

aki öngyilkos akar lenni, ahhoz a leírt lények hozzá kötődnek.

régebben az öngyilkosok legtöbbje mikor nem volt vonat, autó, mérgek stb. egy fára akasztották fel magukat. a fára kötél és a fa alatt egy vödör. a vödör tetejére fellépett a személy a csizmájával és elrúgta magától. de aki meggondolja magát az csak lelép róla. a vödör és a csizma azok a tárgyak amelyekre ezek a lények figyelnek és rátapadnak. a kinézetüket kb így írták le ahogy írtam. csak elmondások alapján van az a feltevés h elmegy ez a lény a fára mászni akarók esetében. egypár angolul leírt szöveg szerint a meggondolt öngyilkos személyek a lény láttán megijedtek és álmukban vagy az asztrál síkon a fára másztak. aztán ezek a lények el is tűntek.

a lény csak a csizmát és az energiáját követhette és biztos h össze van zavarodva.

de ez csak az én feltevésem. lehet h más van ott.

2022. dec. 6. 00:06
 20/32 anonim ***** válasza:

Köszönöm hogy leírtad ezeket, bár csak részben értek egyet. Valóban több sík, és számtalan entitás létezik, az embert "általában" az alsó asztrális szint lényei zaklatják, ezeket viszont nem a vértisztító hatás zavarja -ami ugye nincs is, hacsak meg nem eszed- hanem az illat - és energia kisugárzása, amely ezekre a lényekre taszító hatású.

"elmondások alapján van az a feltevés" eleve úgy kezded, -nagyon helyesen- hogy teljesen megalapozatlan találgatás, az embereket álmukban megijesztő valami. Az emberek nem ilyen dolgok miatt dobják el az életüket.

Nem érdemes találgatni, mert "kitalalhatatalan" így, pl lehet az illető megölt egy kutyát, vagy valami kisállatot, aki ezért kötődik, eltorzulva a szellemi szinten. Semmilyen lényt nem tudok, ami az "öngyilkosokhoz" tipikusan kötődne.

Kezelj fenntartással mindent inkább, amit külföldi oldalakon olvasol, ne csak engem :)

2022. dec. 6. 08:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!