Mit csinaljak ha szellem van a hazban?

Tegnap kb egy óra eltéréssel ugyanez a kérdés ki volt írva, szó szerint ugyanez, csak az elírások javítva voltak. Az törölve lett. De nem tudom troll kérdés e…
Leírom ide is: mivel azután kezdtél furcsaságokat tapasztalni, hogy az urnát megláttad, így valószínű csak ráparáztatod magad.
Amikor nagyon félünk, vagy nagyon para helyen vagyunk, akkor az agyunk képes hangokat és képeket kreálni, nem tudom ennek mi a neve, de létező jelenség. Ettől még persze lehet, hogy te valódi lépések hangját hallod, de az valószínűbb, hogy ami eddig is volt zaj, azt most csak akaratlanul felnagyítod, és olyanokra is felfigyelsz amikre eddig nem, pedig ugyanúgy jelen voltak.
Nem vagyok teljesen szkeptikus, de a legeslegelső nálam mindig az evilági, logikus, tudománnyal megmagyarázható dolgok keresése, és ha az égvilágon semmivel sem tudom megfejteni, hogy mi lehetett amit tapasztaltam, akkor hajlok a nem evilági témák felé is, de csak óvatosan. Neked is ezt tanácsolom, logikusan nézve nincs ott semmi amitől félned kéne, mert ha lenne, akkor jóval azelőtt észre kellett volna venned, hogy azt az urnát megtaláltad. És még akkor sem biztos, hogy az ezoban keresendő a magyarázat.

Az urnában csak salak volt, nem bánt.
A kérdés szerintem kitalált.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!