Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A digitális fényképezőgéppel...

A digitális fényképezőgéppel le lehet fotózni a szellemeket?

Figyelt kérdés

És a diktafonnal lehet beszélni velük? Vagy a K2veml lehet őket Keresni pl a temetőbe?

Válaszokat előre is Köszönöm!

2021. aug. 4. 11:34
1 2 3 4 5 6
 41/51 Cubina ***** válasza:

40-es: Most jól megnevettettél! :)

Elég szánalmas lény lennék, ha az online két napos figyelem két embertől boldoggá tenne. :D

Kapok elég figyelmet az "offline" térben, és nem csak két embertől két napig. :)

A te figyelmedből pedig abszolút nincs semmi hasznom. Sötét vagy, rosszindulatú, szűk látókörű, egy nulla, mint ember. A hazug jelzőt pedig kikérem magamnak. Gyűlölök mindenféle hazugságot. Nem is ismersz engem, nem állíthatod ezt.

Bizonyítsd be, hogy hazudok és hamisítvány a kép.

2021. aug. 19. 14:26
 42/51 Godaime ***** válasza:

"Bizonyítsd be, hogy hazudok és hamisítvány a kép."

Neked kell bebizonyítanod, hogy igazi hiszen te állítod a természetfölötti létezését.

2021. aug. 19. 15:34
 43/51 anonim ***** válasza:

Nekem az ilyen képekről az evp hang felvétel jut az eszembe.

[link]

Én is rögzítettem párat. Hát nagyon parás. Amikor tudod hogy az nem csak a "zaj"

Régebben még be is linkeltem ide. Felraktam youtube-ra meg minden...

2021. aug. 19. 18:17
 44/51 Cubina ***** válasza:

Én képi bizonyítékkal szolgáltam arról, hogy léteznek. A kép semmilyen módon nincs szerkesztve, ezt "látta" a kamera. Amit én szabad szemmel nem láttam, azt a kamera látta.

Csak mert te nem hiszed el, hogy léteznek, nem jelenti azt, hogy igazad van. Neked kell bizonyítani, hogy nem léteznek, hiszen te hazugoztál le engem minden alátámasztás nélkül. Azt is bizonyítanod kell, hogy a kép bármilyen módon hamisítva lett, mielőtt ráfogod, hogy hamisítvány.

Meg lehet mutatni egy szakértőnek is, nem fog semmilyen nyomot találni, ami hamisításra utal. Ezt 100%-ig garantálhatom, mivel NEM lett módosítva a kép.

2021. aug. 19. 19:37
 45/51 Godaime ***** válasza:

A kamera egy eszköz. A kép nem valami éles tehát nem nehéz elképzelni, hogy az árnyékok eltorzultak, esetleg a fény zavart be a képnél, vagy az előzőleg fényképezett kép egy része került át elmosódva. Nem vagyok otthon a témában esetleg megkérdezhetem valamely fényképész ismerősöm ha akarod. Rengeteg tudományos magyarázat létezhet a dologra.

Csak azért mert nem értesz valamit, még nem kell a szellemekre fogni. Ha minden ember ezt tenné még mindig barlangokban élnénk és szart dobálnánk egymásra.

2021. aug. 19. 19:44
 46/51 anonim ***** válasza:

"Amit én szabad szemmel nem láttam, azt a kamera látta."

A kamerák csak azt tudják rögzíteni amit szabad szemmel is láthat bárki.

"Ezt 100%-ig garantálhatom, mivel NEM lett módosítva a kép."

Sok trükk létezik amivel egy képet meghamisíthatsz szerkesztés nélkül is. :'D

Amúgy meg egyetlen fotón kívül érdemes volna valamivel bizonyítanod is az állításodat és nem csak a megcáfoláshoz várni alátámasztást. :)

2021. aug. 20. 01:42
 47/51 Cubina ***** válasza:

Jó, kérlek, hogy mutassátok meg ezt a képet egy szakembernek, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond rá. De azt is mondjátok meg neki, hogy az épületben nem volt senki és éjszaka volt. Ha talál bármilyen szerkesztésre utaló nyomot, akkor le lehet hazugozni engem.

Nem vagyok trükkmester, sem pedig Photoshop guru, fogalmam nincs hogy lehetne ilyen effektust produkálni Photoshop-al vagy anélkül. De azt tudom, hogy egy szakember simán kiszúrja a szerkesztés nyomait. Ezért is szeretném, ha látná egy hozzáértő, mert úgy bizonyítani tudom, hogy nincs manipulálva a kép.

A pláza bejáratáról csak egy képet csináltam, a többit más helyszíneken, azokon semmi különleges nem volt látható, csak ezen az egy képen.

Én azért mondtam hogy szellemek vannak a képen, mert szabad szemmel senkit se láttam, a fotón viszont emberi alakok vannak, több is. Nem elmodódott plecsnik, ami bármi lehet, hanem emberek. Ha van más magyarázat erre, akkor én nyitott vagyok rá.

Egyébként mással is alá tudnám támasztani a létezésüket, de a szűk látókörű emberek azt mondják hogy agyrákom van és azért képzelődöm, pedig rengeteg furcsa jelenséget tapasztaltam már. Olyankor is, amikor más is velem volt, és ő is tapasztalta. Biztos neki is agyrákja van.

De ha egy bizonyító erejű fotónak sem hisznek egyesek, miért hinnék el amit szavakkal mondok?

2021. aug. 20. 09:02
 48/51 anonim ***** válasza:
30%
Utolsó, ezo kategóriában van 1-2 élettelen, akik még a saját létezésüket is letagadják. Mindig a tudományról zagyválnak, de valójában fogalmuk sincs semmiről.
2021. aug. 20. 09:17
 49/51 Cubina ***** válasza:

48-as: Köszönöm, én is így gondolom. :)

Egyébként a barátnőmmel is történt egy paranormális eset.

Temetőbe látogatott ki a nagymamája sírját keresve, de mivel nagyon sok éve nem járt ott, elfelejtette, hogy hol van a sír. Egy órán keresztül keresgélte eredménytelenül.

Már épp elindult kifelé a temetőből, amikor úgy érezte hogy meg kell fordulnia. Hátranézve egy tejfehér, félig átlátszó, hullámzó valamit látott. A hullámzó valami elkezdett lebegni a másik irányba, a barátnőm pedig, maga sem tudta miért, de elindult utána. Pár percnyi séta után a lebegő valami megállt az egyik sír mellett, majd szertefoszlott. A barátnőm odasétált ahhoz a sírhoz, és a nagymamája sírja volt. Odavezette őt a lebegő félig átlátszó hullámzó jelenség, és a mai napig nem érti hogy mi történt. Sose hitt a szellemekben, nem is foglalkozott ezzel a témával.

Erre sincs semmilyen magyarázat, csak az, hogy a nagymamája lelke megmutatta neki, hol nyugszik.

2021. aug. 20. 18:29
 50/51 anonim ***** válasza:
Már bocs, hogy vannak akik nem egyből szellemet kiáltanak mindenre. Hanem átgondolják, hogy van-e valami olyan magyarázat az adott dologra ami nem a természetfelettivel kapcsolatos.
2021. aug. 21. 01:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!