A digitális fényképezőgéppel le lehet fotózni a szellemeket?
És a diktafonnal lehet beszélni velük? Vagy a K2veml lehet őket Keresni pl a temetőbe?
Válaszokat előre is Köszönöm!
Az evp jelenséget tudósok is vizsgálták, egy magyar is.
Létező dolog, de nincs magyarázat.
A digi fényképezőgépek és kamerák azt látják, amit az emberi szem. Pont azért, hogy az általunk megszokott, természetes, mindennapi látványt adják vissza.
Épp ezért az van a képeken, ami bárki egészséges szemű számára látható, vagy látható lenne, így semmi új infóval nem gazdagítják a szellem kutatást.
Ez így van, a kamerák csak azt tudják felvenni ami tényleg ott is van és te magad is látni tudod.
Ha bármi dolog utólag kerül a képre amit te magad nem láttál a kamerán keresztül, akkor az csak valami kép vagy rendszer hiba.
Jó pár évvel ezelőtt vettem egy digitális fényképezőgépet és magammal vittem az éjjeli kutyasétáltatáshoz, hogy megnézzem milyen képet csinál sötétben.
Készítettem jó pár képet, egyet a közeli bevásárlóközpont bejáratáról. Nem volt ott senki, semmi mozgást nem láttam. Hazatérve a számítógépen felnagyítottam a fotót és akkor láttam, hogy valóságos szellemparti volt az épületben. Legalább 6 szellem látható a képen. Bent egy biztonsági őrnek kinéző illetőt is látni fehér ingben, sötét nadrágban, világos hajjal, valakivel beszélget éppen. Többen is vannak bent, kívül is ácsorognak. A saját szememmel csak azt láttam, hogy teljesen kihalt az épület, ami ugye normális éjszaka. A fotó semmilyen módon nincs szerkesztve, módosítva, mivel digitális géppel lett csinálva, nincs "ráfényképezve sem egy másik képre". Érdekesség, hogy a kép szeptember 11-én készült (fél egy volt), az ikertornyok szörnyű katasztrófájának az évfordulóján.
Egyébként én már nagyon régóta érzékelem a lelkeket, sokszor hallom őket, néha látok is fura jelenségeket. Elhunyt ismerőseim felhívnak telefonon, nem szól bele senki, hozzám érnek, elbúcsúznak. Ilyenkor a macskáim és a kutyám is érzékelik a jelenlétet, az egyik egy konkrét pontra néz, majd követi a "semmit" a szemével, a másik nem mer bejönni a szobába, csak kintről néz furcsán, mintha csodálkozna.
Volt, hogy itt ültem a szobámba és a kutyám az ajtóból nézett, de nem félve, inkább csodálkozva. Hiába hívtam, nem jött be. A fejem fölé nézett, én nem láttam, nem is érzékeltem semmit. Aztán hirtelen az előszobában elkezdett valakit farkcsóválva követni. Nézett fel valakire, követte és örült neki. :)
A szellemes fotó itt tekinthető meg: [link]
Le lehet tölteni, ki lehet nagyítani, elemezni, Photoshop nyomokat keresni. De ez a kép világosan bizonyítja, hogy léteznek dolgok, amiket szabad szemmel nem látni, de attól még vannak.
"Egyébként én már nagyon régóta érzékelem a lelkeket, sokszor hallom őket, néha látok is fura jelenségeket. "
Ne haragudj de orvos látott már? Ezek rengeteg mentális betegség jelei lehetnek, de akár kezdődő agyráké is. Soha nem jó jel ha az ember nemlétező dolgokat lát, de ha halljai is őket, akkor már baj van.
Igen, látott már orvos elég sokszor és nincs semmilyen mentális betegségem, sem pedig agyrákom.
Én már jártam "odaát", gyerekkoromban többször is megállt a szívem, valószínűleg emiatt érzékelem a másik oldalt.
Az állataimnak is agyrákja van talán? Ők látják azt, amit én csak többnyire érzékelek.
A fotót megnézted egyáltalán? A digitális gépemnek is agyrákja van talán? :)
Csak mert te sosem láttál szellemet, nem jelenti hogy nem léteznek.
A szellemeken kívül még rengeteg megmagyarázhatatlan dolog van, amit nem láttál, de ilyen felfogással nem is fogsz, mert az agyad nem képes befogadni semmit, ami nem "normális".
A végtelen világegyetemben is csak mi vagyunk egyedül, igaz?
A világ fekete és fehér, csak az létezik, amit te látsz.
Mesélhetnék neked olyanokat, amiket fel sem tudnál fogni.
Nem is tudom hogy lehet ilyen beszűkült látókörrel létezni a világban. :)
Csak sajnálni tudom az ilyen embereket, rettentően unalmas életük lehet.
"Igen, látott már orvos elég sokszor, Én már jártam "odaát"
Nyilvánvalóan nem elégszer.
"Az állataimnak is agyrákja van talán?"
Már az állatokkal is képes vagy társalogni?
"A fotót megnézted egyáltalán? A digitális gépemnek is agyrákja van talán? :)"
Persze, semmi olyan nincs rajta amit nem lehetne megmagyarázni képzeletbeli lények nélkül.
"Csak mert te sosem láttál szellemet, nem jelenti hogy nem léteznek."
Csak azért, mert te szellemnek hívsz valamit amit nem értesz még nem jelenti, hogy léteznének. Egy elmosódott fényképnél és egy éhes macskánál több bizonyíték kell.
"A végtelen világegyetemben is csak mi vagyunk egyedül, igaz?"
Nem tartom valószínűnek, hogy csak mi lennénk, de ez nem érv a természetfölötti létezésére.
"Nem is tudom hogy lehet ilyen beszűkült látókörrel létezni a világban. :)"
Bocs amiért a valóságban élek és abban hiszek amit látok. Tízéves koromban kinőttem azokat a dolgokat, amelyekben te hiszel.
Rendben, akkor magyarázd meg minden kétséget kizáróan, hogy mit látunk a képen. :) Nyilvánvalóan emberi alakok vannak ott, a kint ácsorgók átlátszóak, a többiek elmosódott valódi embereknek néznek ki. Ez nem géphiba vagy kosz a lencsén, és mint mondtam, éjjel volt, senki sem volt az épületben, az ajtó zárva.
Miért csak az alakok vannak elmosódva, a kép többi részlete pedig nincs?
Te a saját valóságodban hiszel, ami nem egyezik meg a valódi valósággal. :)
Azt sem értem, miért nézné az éhes macska az üres falat. :) Nem onnan kapja az ételt. És igen, tudok kommunikálni az állataimmal. Persze ők nem válaszolnak, de aki ért az állatokhoz, az tudja hogy mikor mit közölnek. Ehhez nem kell paranormális képesség.
Te azért nem látod a természetfölötti dolgokat, mert eleve elutasítod a lehetőségét. Ha megjelenne előtted egy szellem, vagy egy idegen, arra is azt mondanád hogy Photoshop, hologramm, délibáb.
Na ezért nem részesülsz abban a kiváltságban, hogy többet láss annál, mint ami a felszínen van.
De nem is kívánok veled vitázni ezen, a hozzászólásomat a képpel amúgy is a kérdezőnek szántam. :)
Ha hiszed ha nem, a tudományos világ jelenlegi állása szerint egy világ van és mindannyian abba élünk. Igen, egyeseknek élénk a fantáziája, de ettől maga a valóság még nem változik. Az agy halálával a lényed is meghal és semmilyen jel nem utal arra, hogy ez nem így lenne.
Nem tudom ki készítette a képet, mennyire szavahihető és nem voltam ott a helyszínen, szóval nem tudok semmi olyant mondani, ami téged meggyőzne. Még abban sem lehetek biztos, hogy nem szerkesztett.
"Te azért nem látod a természetfölötti dolgokat, mert eleve elutasítod a lehetőségét."
Na ebben egyetértünk. Ha én látok valami szokatlant veled ellentétben logikus magyarázatot keresek a dologra. Amúgy ez nem feltétlenül vita én csak leírtam a véleményem a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!