Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A digitális fényképezőgéppel...

A digitális fényképezőgéppel le lehet fotózni a szellemeket?

Figyelt kérdés

És a diktafonnal lehet beszélni velük? Vagy a K2veml lehet őket Keresni pl a temetőbe?

Válaszokat előre is Köszönöm!

2021. aug. 4. 11:34
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Hasonló példák: [link]
2021. aug. 18. 09:16
 32/51 Cubina ***** válasza:

31-es: A kép éjjel készült, a pláza zárva volt, és senki sem volt bent. Ott álltam az épület előtt, láttam volna ha emberek vannak ott, de teljesen kihalt volt az egész. Éjjel fél 1 volt. Ráadásul az ajtó is zárva van este 9 után, nem lehet csak úgy ki-be járkálni.

Lehetett volna alapesetben éjjeli vállalati buli is, de akkor látnom kellett volna szabad szemmel az embereket.

Tudom, hogy a mozgó emberek/tárgyak elmosódottak a képeken, de ott nem volt senki. :) Legalábbis emberi szemmel nem voltak láthatók.

Ezt nem nagyon lehet semmivel megmagyarázni, csak azzal, ami valóban történt. Lelkek voltak ott, akiket csak a kamera látott.

2021. aug. 18. 09:26
 33/51 anonim ***** válasza:
Így hogy nem láttam hogy kéne ki néznie, nem nagyon látom az alakokat. 2-3at ami kb olyasmi.
2021. aug. 18. 09:33
 34/51 anonim ***** válasza:

Azért az érdekes, hogy zárás után még égnek bent a fények...

Meg úgy TALÁN hihetőbb volna, ha látszana a képen a készítési dátum percre pontosan. Bár azt is pár perc rászerkeszteni...

2021. aug. 18. 16:15
 35/51 Cubina ***** válasza:

Igen, égnek a lámpák éjjel, néha lekapcsolják de többnyire égnek. Ha nem hiszed, nézd meg valamelyik éjjel, ott van a képen hogy melyik plázáról van szó. :)

A kép készítési dátuma 09/11/2013, éjjel 12:35 perc. Onnan tudom ilyen pontosan, mert ha megnyitom az eredeti kép tulajdonságait, azon belül a részleteket, ott minden adat fel van tüntetve: Készítés dátuma, méretek, felbontás, bitmélység, felbontási egység, kamera gyártója, típusa, expozíciós idő, érzékenység, expozíció eltolás, f-stop, fókusztávolság, EXIF verzió, stb. Ez mind ott van a kép tulajdonságaiban, módosítani nem lehet.

Nem értem miért olyan nehéz elhinni, hogy valódi a kép. Semmi hasznom nem származna abból, hogy elhitetem másokkal, hogy olyasmi van a képen, ami valójában nincs. Nem értem a logikát ebben.

2021. aug. 18. 17:31
 36/51 Godaime ***** válasza:
49%

"Pont nem. A tudósok azt állítjak hogy végtelen számú párhuzamos dimenzió létez"

EGYES tudósok szerint. A többség elutasítja a multiverse elméletet mert nincs rá elég indok.

2021. aug. 18. 17:50
 37/51 anonim ***** válasza:

És mert a többség mondja az már úgy is van?

2021. aug. 19. 02:09
 38/51 anonim ***** válasza:
33%

Igen a noname kis tudóskák.

A nagy nevek meg pont azzal az elmélettel foglalkoznak.

2021. aug. 19. 04:54
 39/51 Godaime ***** válasza:
Látszik, hogy mennyire tudatlan az átlag magyar ember. Nem csoda, hogy Orbán van az ország élén és ennyire szar a helyzet ha szelleműzéssel töltitek az időt.
2021. aug. 19. 09:08
 40/51 anonim ***** válasza:

"Semmi hasznom nem származna abból, hogy elhitetem másokkal, hogy olyasmi van a képen, ami valójában nincs. Nem értem a logikát ebben."

Én viszont értem. A figyelem a te hasznod ebből, amit a kamu állításodért két napig kb két embertől kapsz, hogy egyáltalán foglalkoznak veled és a szellemfotónak hazudott képeddel.

2021. aug. 19. 09:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!