A digitális fényképezőgéppel le lehet fotózni a szellemeket?
És a diktafonnal lehet beszélni velük? Vagy a K2veml lehet őket Keresni pl a temetőbe?
Válaszokat előre is Köszönöm!
31-es: A kép éjjel készült, a pláza zárva volt, és senki sem volt bent. Ott álltam az épület előtt, láttam volna ha emberek vannak ott, de teljesen kihalt volt az egész. Éjjel fél 1 volt. Ráadásul az ajtó is zárva van este 9 után, nem lehet csak úgy ki-be járkálni.
Lehetett volna alapesetben éjjeli vállalati buli is, de akkor látnom kellett volna szabad szemmel az embereket.
Tudom, hogy a mozgó emberek/tárgyak elmosódottak a képeken, de ott nem volt senki. :) Legalábbis emberi szemmel nem voltak láthatók.
Ezt nem nagyon lehet semmivel megmagyarázni, csak azzal, ami valóban történt. Lelkek voltak ott, akiket csak a kamera látott.
Azért az érdekes, hogy zárás után még égnek bent a fények...
Meg úgy TALÁN hihetőbb volna, ha látszana a képen a készítési dátum percre pontosan. Bár azt is pár perc rászerkeszteni...
Igen, égnek a lámpák éjjel, néha lekapcsolják de többnyire égnek. Ha nem hiszed, nézd meg valamelyik éjjel, ott van a képen hogy melyik plázáról van szó. :)
A kép készítési dátuma 09/11/2013, éjjel 12:35 perc. Onnan tudom ilyen pontosan, mert ha megnyitom az eredeti kép tulajdonságait, azon belül a részleteket, ott minden adat fel van tüntetve: Készítés dátuma, méretek, felbontás, bitmélység, felbontási egység, kamera gyártója, típusa, expozíciós idő, érzékenység, expozíció eltolás, f-stop, fókusztávolság, EXIF verzió, stb. Ez mind ott van a kép tulajdonságaiban, módosítani nem lehet.
Nem értem miért olyan nehéz elhinni, hogy valódi a kép. Semmi hasznom nem származna abból, hogy elhitetem másokkal, hogy olyasmi van a képen, ami valójában nincs. Nem értem a logikát ebben.
"Pont nem. A tudósok azt állítjak hogy végtelen számú párhuzamos dimenzió létez"
EGYES tudósok szerint. A többség elutasítja a multiverse elméletet mert nincs rá elég indok.
És mert a többség mondja az már úgy is van?
Igen a noname kis tudóskák.
A nagy nevek meg pont azzal az elmélettel foglalkoznak.
"Semmi hasznom nem származna abból, hogy elhitetem másokkal, hogy olyasmi van a képen, ami valójában nincs. Nem értem a logikát ebben."
Én viszont értem. A figyelem a te hasznod ebből, amit a kamu állításodért két napig kb két embertől kapsz, hogy egyáltalán foglalkoznak veled és a szellemfotónak hazudott képeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!