A digitális fényképezőgéppel le lehet fotózni a szellemeket?
És a diktafonnal lehet beszélni velük? Vagy a K2veml lehet őket Keresni pl a temetőbe?
Válaszokat előre is Köszönöm!
Ilyen figurákat egy képre még egy nem profi embernek is kevesebb mint 5 percébe kerül megcsinálni. Csak megfelelő formájú kijelölésekben el kell sötétíteni kicsit a színeket és a formák szélein babrálni kicsit.
Egyébként #20 a tudomány sem tévedhetetlen, mindegy mit hiszel róla. Elvégre emberek formálják a "tényeidet". Amik amúgy csak elméletek és nem tények, még akkor sem ha előző elméletekre építve "igazolást nyer". De ebből nem akarok vitát (volt elég másokkal).
Mert szerinted kipattan a fejükből és az már is tény vagy mi?
Egy elgondolást formálgatnak majd "tény"-nek nevezik.
És mégis honnan jött vajon az, hogy a kiszámolásokban milyen végeredmény igazol és mi nem? Hát biztos nem a tényeid és a megfigyelések. Maga az ember gondolta ki, hogy melyik számokat fogadja el.
Tehát bármit kapsz az alátámasztás. Mert az égvilágon semmi sem mondja meg neked, hogy ha mondjuk 24 jön ki akkor az a helyes-e vagy sem. Mindegy, hogy te most megfigyeltél-e valamit.
Ha hiszed ha nem, a tudományos világ jelenlegi állása szerint egy világ van és mindannyian abba élünk."
Pont nem. A tudósok azt állítjak hogy végtelen számú párhuzamos dimenzió létezik. Bár ez is csak egy elmélet.
Sőt végtelen számú univerzum.
Az űr megfigyelhető, mérhető része pár %. A többivel mi van? Az is paranormális mert nem lehet látni? De gravitációja mégis van.
Mint írtam az első hozzászólásomnál, a kép semmilyen módon nincs szerkesztve. Meg lehet nézetni szakértővel is, nem fog találni semmilyen módosításra utaló nyomot, mivel nincs. Nem szellemet fotózni mentem, csak a kamerát teszteltem éjjeli viszonyok között és ezt adta vissza a gép.
Mi lenne az értelme a kép hamisításának? Elhitetni másokkal, hogy vannak szellemek? És akkor mi van? Örülnék magamnak, hogy átvertem a népet? Elég szánalmas lény, aki ilyenen éli ki magát. Ez a baj a világgal, hogy még egy fényképes bizonyítékra is azt hiszik, hogy hamisítvány.
Bizonyítsák be a kételkedők, hogy tényleg hamisítvány.
Lehet tagadni meg kételkedni, de attól még van valami a fotón, amit "normál" gondolkodással nem lehet megmagyarázni.
Ha csak foltok, plecsnik lennének, akkor esetleg. De ezek emberi alakok, nem is egy, hanem több.
Azt sem értem, mi értelme van hevesen tagadni az ilyen dolgok létezését. Miért baj, ha léteznek számunkra felfoghatatlan dolgok? Az csak jó, nem?
Már eleve az is elképzelhetetlen, hogy a végtelen világűrben lebeg megszámlálhatatlan hatalmas gömb, folyamatos mozgásban vannak, és közülük legalább az egyiken, és ki tudja hány másikon még valamilyen módon létrejött élet és egy többé-kevésbé értelmes létforma. Mégis elhisszük, de csak mert ebben élünk, normálisnak tartjuk. De attól még felfoghatatlan.
Igazából a tudósok is nagyon sokszor csak találgatnak. Felállítanak egy elméletet, és akkor mindenki abban hisz, sokszor még bizonyítékok híján is.
Elfogadjuk, mert tudósok mondták, ezért biztos igazuk van.
De előre szólok, hogy hamarosan a feje tetejére fog állni az eddigi világnézetünk és megváltozik minden, amit eddig a dolgokról gondoltunk.
Cubina, a fotód a hosszú expozíciós fényképek tipikus jegyeit mutatja. Nem kell hozzá Photoshop és utólagos szerkesztés csak elég hosszú záridő. A mozgó alakok a hosszú másodpercek alatt áttetsző szellemalakokként jelennek meg a képen, akik megálltak vagy lassabbak, azok kevésbé áttetszően.
A kép nem tartalmazza a készítésének alap adatait (EXIF), amit amúgy minden digitális fényképezőgép a képbe ment, így bizonyítékként nem hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!