MILC vagy DSRL?
Ma már jóformán mindenben utolérték a MiLCek a tükrösöket, egyetlen egy amiben sosem fogják, az a keresőben az élőkép sosem lesz valódi.
De eddig is csak speciális területeken számított a DSLR. Ehhez képest az elmúlt 10 évben belépő kategóriában is mindenki habzószájjal DSLRt akart venni.
Szóval a válasz az hogy nem fogsz különbséget látni, hacsak valamilyen úton módon nincsen szükséged a valódi analóg tükörképre a keresőben.
Persze megjegyzem, hogy a monitoron is azt a digitális képet fogod látni, mint amit a MILC a keresőjében megjelenít....
Jaj, nyertem, nyertem! :D
Fogadtunk, hogy hat órán belül megjelenik-e egy habzó szájú milc-fan, aki szerint a dslr halott és csakis a milc.
Köszi, négyes, három sör-unicumot érsz nekem :)
Lassan az agarakkal, még nem nyertél mert még nem hangzott el ilyen.
Legfeljebb neked egy habzószájú DSLR fannak az fájhat, hogy a MILCek beérték a DSLRt. De ez nehogy már az én problémám legyen!
Olvasás után szövegértést javasolt fejleszteni!
"De eddig is csak speciális területeken számított a DSLR. Ehhez képest az elmúlt 10 évben belépő kategóriában is mindenki habzószájjal DSLRt akart venni."
Ezen a második mondatbeli megállapításon mi a csodálkozni való? Aki egyszer meglátott egy olyan képet, amelyiken kis mélységélesség is van, az örökre kiábrándult a 4 megapixeles szappantartókból. Erősen sokáig nem lehetett látni jó sportképeket mással, csak DSLR-el készítve. Ésígytovább, végtelen sorban. És ezzel világos is lett, hogy az első mondat (is) hülyeség.
Én MILCekről beszéltem, nem 4 megapixeles szappantartókról...
Párhuzamos világból cseppentél ide? Vagy fogalmad sincs miről van szó?
Akkor miért szólsz bele?
#6,
Nem vagyok sem habzó szájú, sem dslr-fan, ahogy az, akivel fogadtam sem habzószájú milc-fan - ellentétben veled. Ő ugyanis a válaszodat látva azonnal hívott, hogy nyertem, tehát még egy régóta milc-juzer is habzószájónak látja a te válaszodat.
Nincs azzal baj, ha az ember ezt vagy azt használ, ha ismeri a készüléke előnyeit és hátrányait, sőt még azzal se, ha ezt az arra kíváncsiaknak elővezeti.
Azonban az, hogy felmerül egy milc vs. dslr kérdés, az jelenleg garantaálja azt is, mint rajtad látjuk, hogy megjelenik valaki, aki lekezelő, lenéző módon leszólja az egyik "oldalt", az egyik fajta készüléket használókat úgy általánosságban.
Ez, vagyis te és főleg a te stílusod az, ami nekem három sör-unicumot ért. Meg persze a gyorsaságod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!