Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Létezik olyan kamera, amit...

Létezik olyan kamera, amit felszerelek a házra és???

Figyelt kérdés
Egyrészt bárhol vagyok, telefonról rá tudok nézni. Másrészt menti a felvételt Google Drive-ba?
tegnap 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Létezik, de hidd el, nem akarsz te olyat. Mert ha te bárhol láthatod, azt nem csak te láthatod bárhol.
tegnap 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze, barátaim Németországban laknak, és otthonról nézik a "magyar" udvarukat.

Biztonság technikai cégtől vették, nem is volt annyira drága és maguknak szerelték fel. Azt nem tudom hova menti,de előben közvetít, forgatni is tudják riaszt is telefonra ha mozgást érzékel.

tegnap 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Létezik.

Ha a ház külsejére akarod tenni, akkor legyen rajta IP védelem. Wifi-fel összekötöd és telefonra küldi az értesítést, ha mozgást lát. Van, aminek éjszakai üzemmódja (is) van, van amelyik lámpával van felszerelve stb.

Vannak olcsóbbak és elég komoly felszereltséggel rendelkező egységek is.

Ami nagyon jó márka ezekből a hikvision, ubiquiti, dahua. (Az előző munkahelyemen ezeket vitték, mint a cukrot)

tegnap 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A TP-Linknek van saját felhőszolgáltatása és azt hiszem 1 éves ingyenes próbaidőszakot is ad a kamerák mellé.
tegnap 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van, 7 dollárért van felhőszolgáltatás, 30 napot tárol. Én nem használom, sd kártyát használok.

[link]

tegnap 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!