Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményed az evp jelensé...

Mi a véleményed az evp jelenségről?

Figyelt kérdés

Ez nem kamu, többször kipróbáltam. Tényleg létezik.

[link]

[link]

[link]

stb.

Az a baj hogy tényleg egy okostelóval is fel lehet venni.

És nem is kell hozzá tökéletes csönd.

Régebben linkeltem ide youtube videókat, de szerintem túl ijesztő. és tényleg.

2021. ápr. 10. 21:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20, bár nem vagyok teljesen hülye fizikából, ez azért érdekes, mert nem arra van kitalálva a mikrofon, hogy frekvenciákat alakítson át. Arra más berendezés való.
2021. ápr. 12. 08:39
 22/29 anonim ***** válasza:
Erről egy fizikust kellene megkérdezni, de az gondolom az ezotéria kategóriában nem igazán van
2021. ápr. 12. 08:43
 23/29 A kérdező kommentje:

"1920. Nem általánosan ismert, hogy az 1920-as években Thomas Edison olyan gépet próbált találni, amely a halállal kommunikálna. Gondoltam, hogy ez lehetséges, azt írta: "Ha a személyiségünk túlél, akkor szigorúan logikus vagy tudományos feltételezni, hogy megőrzi az emléket, az intellektust, a többi karokat és ismereteket, amelyeket ezen a Földön szerezünk.

Ezért ... ha olyan eszközzé alakulhatunk ki, amely olyan finom, hogy személyiségünket érinti, ahogyan a következő életben él, akkor egy ilyen műszer, amikor hozzáférhetővé válik, fel kell jegyeznie valamit. "Edison soha nem sikerült a találmánysal, nyilvánvalóan, de úgy tűnik, úgy vélte, lehet, hogy a testetlen hangokat fel lehet venni egy gépen.

1930-ban. 1939-ben von Szalay Attila, egy amerikai fotográfus kísérletezett egy hangrögzítővel a szellemi hangok megpróbálásával. Azt mondják, hogy sikerrel járt sikerrel ezzel a módszerrel, és még jobb eredményeket ért el a későbbi években vezetékes felvevővel. Az 1950-es évek végén kísérleteinek eredményeit az Amerikai Pszichikai Kutatói Társaság egyik cikkében dokumentálták.

1940. Az 1940-es évek végén, Marcello Bacci a Grosseto-ról, Olaszország azt állította, hogy képes lesz arra, hogy az elhunyt hangjait vákuumcsövön vegye fel.

1950. 1952-ben két katolikus pap, Ernetti atya és Gemelli atya véletlenül felvette az EVP-t, miközben felvett egy gregorián dalt egy magnetofonon. Amikor a gépen lévő vezeték megszakadt, Gemelli atya az égre nézett, és segítségért segítette a halott apját. Mindkét férfi megrázkódtatására az apja hangja hallatszott a felvételen: "Természetesen segítek neked, mindig veled vagyok." További kísérletek megerősítették a jelenséget.

1959-ben, svéd filmgyártó Friedrich Juergenson madár dalokat rögzített. A lejátszás során észrevette anyja hangját német nyelven: "Friedrich, te figyelsz.

Friedel, az én kis Friedel, hallasz engem? "Több száz ilyen hanganyagának felvétele után az" EVP Atyja "címet kapta. Két könyvet írt a témában: A Világegyetem és a Rádió kapcsolat a halállal .

1960. A Juergenson munkája egy dr. Konstantin Raudive nevű lett pszichológus tudomására jutott. Először szkeptikusan, Raudive 1967-ben kezdte meg saját kísérleteit. Ő is eljegyezte az elhunyt anyja hangját: "Kostulit, ez az édesanyád." Kostulit a fiúk neve volt, amit mindig hívott. Felvett több ezer EVP hangot.

1970-es és 1980-as években. A spirituális kutatók George és Jeanette Meek a lelki William O'Neillel egyesítettek, és több száz órányi EVP felvételt rögzítettek rádió oszcillátorok segítségével. Állítólag képesek voltak a dr. George Jeffries Mueller, egy halott egyetemi professzor és a NASA tudósa szellemiségét beszerezni.

A kilencvenes években. Az EVP-t számos egyén, szervezet és szellemkutató társadalom kísérletezi."

Szkeptikus tudósok is kutatták. Nyilván jól megvizsgálták a jelenséget. Nem arról van szó hogy valaki hallott valami zajt.

Nem lehet hogy mind hülye. Vagyis ez egy bozonyítottan létező paranormális jelenség. Évszázados rejtély...

2021. ápr. 12. 08:51
 24/29 anonim ***** válasza:

Ez is ilyen hang szerintem:

[link]

2021. ápr. 12. 08:55
 25/29 anonim ***** válasza:

Szkeptikus tudósok? "Azt mondják, hogy sikerrel járt"

Ez nekem nem elég bízonyíték. Nem biztos, hogy mind hülye amúgy, mondjuk írni bármit lehet.

Persze lehet, hogy létezik az evp, de eléggé kétségbe vonható is.

2021. ápr. 12. 08:55
 26/29 A kérdező kommentje:

Utolsó, senki se mondta hogy bármit is bizonyít.

Maga a jelenség bizonyítottan létezik.

Régebben én is szórakoztam ezzel és elég egyértelmű.

Vagyis pl felveszel több percnyi csendet. De amit a füleddel hallasz az már nem lesz rajta a felvételen, max nagyon halkan.

Ehhez képest, amikor hallasz valami furcsaságot, az elég hangos meg érthető. Utána megint csak a nagy semmi, vagyis jól elkülönül, már szinte hangos.

Én azt vettem észre hogy 2 féle hang van. Az egyik hangos suttogás és inkább női hangnak tűnik. A másik nagyon mély, monoton "érzelem mentes" hang.

De mondom, aki nem hiszi el próbálja ki. Csak egy jó minőségű fej/fülhallgató kell. Meg egy olyan lejátszó app amiben van komolyabb qualizer pl poweramp.

Azzal fel lehet erősíteni, lehet normálisan szűrni a frekvenciákat.

2021. ápr. 12. 15:37
 27/29 anonim ***** válasza:

26, de mi minősül hiteles bízonyítéknak, ami alapján állítod, hogy bízonyítottan létezik?

Hogy próbálja ki az ember, ha nincs szellemjárta helyen? Vagy azt mondod, hogy pl otthon elindítom a hangfekvevőt, nem kérdezek semmit, akkor is fel fogok venni túlvilági beszédfoszlányokat?

2021. ápr. 12. 15:47
 28/29 A kérdező kommentje:

Én pontosan ezt csináltam utolsó.

De pl ha a városban póbálod, ahol minden hangosan zúg, úgy nem hiszem hogy kapsz eredményt.

Én régebben egy "elhagyatott" házban próbáltam. Nem a semmi közepén volt, csak nem nagyon laktak a környéken. Nem ordítottak bele a csirkék a felvételbe meg hasonlók.

2021. ápr. 12. 16:09
 29/29 anonim ***** válasza:
azt mondják, hogy ilyennel nem szabad játszani, mert kapukat nyithatsz meg. Aztán ki tudja..
2021. ápr. 12. 19:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!