Mi a véleményed az evp jelenségről?
Figyelt kérdés
Ez nem kamu, többször kipróbáltam. Tényleg létezik.
stb.
Az a baj hogy tényleg egy okostelóval is fel lehet venni.
És nem is kell hozzá tökéletes csönd.
Régebben linkeltem ide youtube videókat, de szerintem túl ijesztő. és tényleg.
2021. ápr. 10. 21:58
1/29 A kérdező kommentje:
mármint töröltem a videókat...
2021. ápr. 10. 21:59
2/29 anonim válasza:
Őszintén erről én most hallottam először de holnap kipróbálom. Majd megírom mi a tapasztalat. Nem vagyok valami nagy technikai zseni, tényleg elég hozzá a telefonom hangrögzítője?
3/29 anonim válasza:
Mármint miért törölted a videókat?
4/29 A kérdező kommentje:
Tényleg, linkeltem a youtube videókat. De mindenki panaszkodott hogy nem hallja.
Dehát teljesen 1értelmű csak az nem hallja aki nem akarja...
2021. ápr. 10. 23:07
6/29 anonim válasza:
Logikusan belegondolva, kamunak tűnik az EVP
7/29 anonim válasza:
Hát nem tudom, vannak fura dolgok
8/29 A kérdező kommentje:
6/7 nem kamu
Okostelefonja mindenkinek van. Hangrögzítő app + valami jobb féle lejátszó, fejhallgató.
Nagyon nagy a különbség a sima fehérzaj meg a semmi között.
2021. ápr. 11. 06:18
9/29 anonim válasza:
Én már próbáltam, de soha nem hallottam ilyesmit a felvételen
10/29 anonim válasza:
Az EVP olyan, amit a füleddel nem hallasz, viszont a rögzítőfel felveszik. Na de ez hogyan lehetséges? Technikailag hogy tud olyat rögzíteni, ami nem hallatszik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!