Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményed az evp jelensé...

Mi a véleményed az evp jelenségről?

Figyelt kérdés

Ez nem kamu, többször kipróbáltam. Tényleg létezik.

[link]

[link]

[link]

stb.

Az a baj hogy tényleg egy okostelóval is fel lehet venni.

És nem is kell hozzá tökéletes csönd.

Régebben linkeltem ide youtube videókat, de szerintem túl ijesztő. és tényleg.

2021. ápr. 10. 21:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
10 vagyok. Szóval a mikrofon azt a hanghullámot rögzíti, ami a mikrofonjához eljut. Ha a mikrofonjához el tud jutni, akkor te szabad füllel miért nem hallod?
2021. ápr. 11. 09:20
 12/29 A kérdező kommentje:

Technikailag hogy tud olyat rögzíteni, ami nem hallatszik?"

Inkább az a kérdés hogy mi az amit rögzít?

Vannak ilyen "szellemes" műsorok. Azokban is mindig rögzítenek valamit. Ki mit hall vagy mit ért az már egy másik kérdés.

Viszont maga a jelenség létezik, ez tény. Kipróbáltam és elég 1értelmű.

Nem lehet ráfogni, hogy csak halucinálsz valamit.

2021. ápr. 11. 09:40
 13/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeknek a műsoroknak a nagy része kamu.

Technikailag elég lehetetlennek tűnik.

2021. ápr. 11. 10:04
 14/29 anonim ***** válasza:
Tudod mit alakít át a mikrofon elektromos jelekké? A hanghullámokat. A hanghullámokat a dobhártyád is érzékeli, ha vannak. Nem csak a diktafon mikrofonja. Látam az egyik műsorban olyat,amikor kiabálás hallatszott a diktafonban. Azt a hangot miért csak a diktafon mikrofonja érzékelte, az ott lévők füle miért nem?
2021. ápr. 11. 10:08
 15/29 A kérdező kommentje:

Egész komoly tudósok is foglakoztak a témával, mégse jöttek rá hogy miért rögzít valamit.

De ha nem hiszed el próbáld ki, nagy rá az esély hogy találsz valami furcsaságot.

2021. ápr. 11. 11:24
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy találnék, mert ha léteznek is szellemek, nálunk nincsenek. Nem lakott itt senki előttünk, nem halt meg itt senki.
2021. ápr. 11. 11:26
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Olyan frekvenciájú hang a fehér zaj amit emberi fül nem érzékel csak a felvételen hallani. Ezért eshet meg ilyesmi.
2021. ápr. 11. 22:25
 18/29 anonim ***** válasza:
17-es. De a hangfelvevő képes átalakítani hallható frekvenciára? Ez fura nekem..
2021. ápr. 12. 07:47
 19/29 A kérdező kommentje:

Az alap háttérzajból lehet kiszűrni ezeket. Ritka az hogy teljesen hangos.

De a szellemes műsorokban simán felvesznek valamit. Bár nekik biztos komolyabb eszközük van.

Olyan is van ami valós időben lejátsza, azon is visszapofázik valami.

Nem hiszem hogy mind kamu.

2021. ápr. 12. 08:16
 20/29 anonim ***** válasza:
18# igen mert a hang különböző frekvenciákon "közeledik". Így van az hogy felvéve hallható az ami a felvétel idején nem. Mikrofonok érzékenyebbek. Én pl vettem egy mikrokazettas diktafont. Többen írták hogy azzal könnyű felvenni fehér zajt. Bár még nem volt alkalmam kipróbálni.
2021. ápr. 12. 08:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!