Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valakinek van konkrét észlelés...

Valakinek van konkrét észlelése szellemekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 11:41
1 2 3 4
 31/35 Pombe ***** válasza:

#27: "vén faszik voltak,senkinek nem tűnt fel ez a kirívó viselkedés."

Hát ezt te meg honnan tudod? Úgy tűnik az eddigiekből, hogy nem kezdted el te se hangosan reklámozni a felfedezésed. Jó, lehet, hogy tizenévesen az ember nem szívesen hívja fel magára az öregek figyelmét, de ez nem változtat a tényen, hogy nincs nyomozati eredményed, mégis a szellemsztorit tutira veszed.

#27: "Ha nem engem nézett volna folyamatosan,fel se tűnt volna a dolog"

Mégis milyen messze lehetett az a roma legény? Te az öregekkel nem egy bolyban voltál? Hogy tudtad eldönteni, hogy a roma srác téged nézett, és inkább nem valamelyik öreget, vagy csak magát a csoportot? Hogy tűnt fel neked, hogy a roma gyerek téged néz? Megérzed a hátadban, ha valaki bámul? És az öregeknek ez nem ment?

Nézd... szerintem felesleges ezt tovább húzni. Bármi is történt, semmi konkrétum nincs a kezedben, csak az, hogy "Láttam amit láttam".

Mint minden más szellemlátó esetben is... Tőlem abban hiszel, amiben csak akarsz, de egy dolog tény. A te esetedben konkrétan nincs egy darab konkrétum se.

2021. febr. 2. 22:19
 32/35 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?Nyolc?
2021. febr. 2. 22:44
 33/35 Pombe ***** válasza:

@30

Szóval fogalmad sincs róla, hogy mi a fotelharcos, meg az itt kívánatos harcos között a különbség. Azt kértem, hogy magyarázd el nekem. Nem érted a "magyarázni" szó értelmét se? Mondd! Miért nem mész át egy olyan rovatba, vagy bútorboltba ahol a te anyanyelvedet használják? Ahol találsz díványharcost, kredencvitézt, vagy babzsákkatonát, illetve minden olyan lényt, amiket megálmodsz magadnak az esti szokásos lidércnyomásod alkalmával... :D - Nyomja az oldalad a viseletes pamlaghuszár?

Bár azért vannak közös nevezők is. Pl a bólogatójancsi szó értelmezése egészen jól ment neked. Nem kérdeztél rá.... :)

2021. febr. 2. 22:50
 34/35 Pombe ***** válasza:
22%

"Te hány éves vagy?Nyolc?"

Hogy nem hiszek a szellemekben, csak úgy bemondásra? Neked ez ment már korábban is?

Figyuszka! Meddig akarod itt még égetni magad? Nem várnak még a bútorboltban a barátaid? Igazándiból szórakoztató vagy. Nem szoktatok a bútorkatonáiddal együtt fellépni? Ha ennyire megy nektek, még a végén átváltok rátok a Comedy Centralról... :D

2021. febr. 2. 22:57
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
minek veszekedni, emberek, ha lehet verekedni is?!
2021. febr. 4. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!