Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemekkel/szellemidézéssel...

Szellemekkel/szellemidézéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni (kérdések lent)?

Figyelt kérdés

Igazából 3 kérdésem lenne mert nem szeretnék 3 kérdést kiírni...

1. - Szellemet szeretnék idézni. Tegyem, avagy sem?

2. - Egyéb dolgokat nem szabad kérni/csinálni ugye?vagy felbőszíteni?

3. - Ha netán olyan történne, akkor hogy űzzem el a szellemet/démont?

3 + 1 - Angyalt vagy mit lehet idézni? Mert tudtommal a démonok bukott angyalok akik megjelenhetnek akkor az angyalok is megtudnak jelenni?

ja és egyéb alatt azt értem hogy elmenni, "bunkózni" vagy megsérteni, netán kérdezni valamit amit tett és rossz emléke van hozzá

2017. febr. 9. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha azért hívod, hogy bunkózz vele, ne csodálkozz, ha felveti a rosszindulat! Ráadásul igaza is lenne...

.

Te nem tudsz szellemet "elűzni", max megkérheted szépen, hogy távozzon. (Ha bunkóztál vele, bolond lenne...)

.

Démonüzés nem a te asztalod, nem a te képességed, nem a te tudásod.

2017. febr. 9. 16:12
 2/13 anonim ***** válasza:
30%

Úgy szeretem ezen kérdések feltételét, végig gondoltad egyáltalán mit okozhatsz?

1. - Szellemet szeretnék idézni. Tegyem, avagy sem?

Ne tedd! Bár nem tudom te mit szólnál hozzá, ha akaratod ellenére valaki átrángatna a tér idő, idő tér, dimenzió vagy bármi ami nem itt van és általad nem ismert helyre, ezen elgondolkodtál már valaha?

Úgy tűnik nem igen. Lehet jó poénnak tűnik az idézés, de nem az! Ezen felül, van bármi nemű érzéked a kommunikációhoz? Kötve hiszem, ha lenne nem kellene idézéssel vessződnöd.

2. - Egyéb dolgokat nem szabad kérni/csinálni ugye?vagy felbőszíteni?

Már maga az idézés, mely kiszakít valakit valahonnan felbőszíti az adott lényt, entitást vagy egyént.

A tisztelet, illem és más egyéb fajta viselkedés minták hiánya, tud ám kalamalykát okozni, bár nem tudom mennyire tudod magad kifejezni, ezért ezen is mélyen gondolkozz el.

3. - Ha netán olyan történne, akkor hogy űzzem el a szellemet/démont?

Nos, megkéred hogy menjen el, de mivel te tépted ki valahonnan miből adódik, nem tud visszamenni a te segítséged nélkül, ezért rád tapad, rajtad marad. Így inkább, megse forduljon a fejedben az idézés.

3 + 1 - Angyalt vagy mit lehet idézni? Mert tudtommal a démonok bukott angyalok akik megjelenhetnek akkor az angyalok is megtudnak jelenni?

Nos, míg angyal hívunk magunkhoz, addig démont idézünk. Tudod mi a különbség? Ha valakit hívsz, az önszántából jön, míg ha valakit idézel, azt kitéped valahonnan és parancsolsz neki, az akarata ellenére. Ez a szabad akarattal is összefügg.

Az angyalok jobbára pozitív entitások, lények, akikkel tele van a kozmosz, eleve ott vannak körülötted, tudsz velük kommunikálni, csak sajna ezt nem tanítják az iskolában.

A démonok viszont negatív és ártó entitások, akikkel szintén tele van a kozmosz, kommunikáció velük ugyan az.

A kommunikáció telepátia révén történik.

Ja igen, remélem tudod a pontos menetét az idézésnek, sokan elrontják.

Ha mondjuk ráfáznál utána, keress meg és segítek elsimítani a bonyodalmakat.

2017. febr. 9. 17:03
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem csapassad !
2017. febr. 9. 18:42
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Nézz utána, ezeken az oldalakon is akár,hogy mennyien írnak be olyanokat,hogy úgy érzem vki figyel...vagy azt érzem soha nem vagyok egyedül a lakásban.Ez az eredménye a szórakozásból úgymond megidézett entitásoknak.Körülöttünk

vannak,de ilyenkor erőt adsz nékik

amit kihasználják.EZ NEM JÁTÉK!

2017. febr. 9. 19:03
 5/13 anonim válasza:
Kiskoromba láttam az ajtóba egy öltönyös fiút. Suliba , utcán , ablakba szokom folyton látni.Sokaktól kérdeztem akik ilyenekkel foglalkoznak és azt mondták ő velem él és tőlem veszi az energiát. De ahogy te szeretnéd , valahonnan kiszakítani és ott tartani , ezt nagyon megbosszúlna , khm vagyis nem lenne boldog ! Szerintem hagyd ezt és ne tedd meg ! Butaság !
2017. febr. 9. 19:24
 6/13 anonim válasza:

Szerintem ne próbálkozz vele!

Mert aztán a nyakadon marad és nem tudod elküldeni.

Lehet hogy kedves lessz mint az a "lény" ami a mi házunkban van de lehet hogy nem.

Mesélek most neked valami!

Na szóval én egy 15 éves átlag gyerek vagyok és a házban amiben élek 101% hogy van egy szellem!

Van a szobámban egy kép a falon ami egyfolytában leesik mert kijön a szög a falból amivel fel van rögzítve annak ellenére hogy mindig egy 3-4cm szöggel van rögzítve.

A tv,gépem,van hogy a lámpa csak úgy magától lekapcsól aztán magától vissza kapcsólódik.

Amikor ithon vagyok és beszélgetek valakivel telefonon van hogy az a személy furcsa hangokat hall mellőlem pedig nincs senki más melletem és én nem hallok semmi furát.

Ezekkel kapcsolatban kiirtam egy kérdést és írták hogy ouija táblával el lehet küldeni, utánna néztem hogy mi az a ouija tábla és úgy emlékeztem hogy nekünk van ithon egy olyan tàblànk.

Megkerestem a táblát és megkérdeztem szüleimtöl hogy honnan van és miért van nekünk ilyenünk és azt mondták hogy nagyapám hagyta ránk és megtartottuk.

Mivel nagyon régi házban lakunk ami kb 90-100 éves (nyugi nem valami romos ház... fel van újitva)

Ebből azt gondolom hogy a nagyapám vagy valaki aki itt élt megidézett egy szellemet a táblával és itt maradt.

Szerencsére ez a szellem nem bánt engem meg így senkit se csak néha parázok tőle.

Úgyhogy azt mondom hogy inkább ne próbálkozz ilyenekkel mert egy életre is a házban maradhat, vagy nagyobb gondok is lehetnek vele!

2017. febr. 10. 02:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Nagyobb baj? Csak azért mert kollégiumban lakok, 16 éves fiú vagyok. És akkor mi lenne ha ott idézném meg? Rajtam maradna ha néha haza mennék is?
2017. febr. 10. 07:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát ,hogy ha ennyire idézni akarsz magadnak egy szellemet , akkor felőlem csináld !(Maximum egy életre a nyakadon marad .) És ha megcsináltad az idézést majd meséld el mi történt ;)
2017. febr. 10. 09:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem szabad soha háborgatni a szellem

világot.Soha még nem annak a szellemét idézték meg,akit szerettek

volna.Nem lehet a túlvilági energiáknak parancsolni ember által.

Aki azt mondja beszélt mondjuk Napóleon szellemével az hazudik.

Az energia amit erre forditanak olyan

erővektorokat szabadíthat fel amik

régen szunnyadnak,és arra várnak,hogy aktívizálja őket valaki.

Komolyan kerülendő. K.K.

2017. febr. 10. 14:13
 10/13 anonim válasza:
És hogyan akarod megidézni?
2017. febr. 11. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!