Milyen könyv van, ami csak démonokkal foglalkozik, vagy szellemekkel, amik házban vannak?
Bővebben:
Már régóta keresek olyan könyvet, ami azzal foglalkozik, hogy démonok egy bizonyos házban vannak. Állandóan csak a démoni megszállásról találok.
Engem azonban konkrét esetek érdekelnek ezzel kapcsolatban, illetve az, hogy miként ismerhető fel.
Olvastam már sok könyvet, de kevésnek tartom.
Köszönöm a segítséget.
Még nemigen vették a bátorságukat , hogy ilyenekről írjanak!Konkrét eseteket szerintem találhatsz , ha kicsit kutakodsz.
Miről ismerhető fel hogy valakit megszállt egy démon?Általában össze-vissza beszél dolgokat , amiket te nem értesz.Kikel emberi mivoltából,és olyan kegyetlen a viselkedése.
Köszönöm, nem a démoni megszállásra vagyok konkrétan kíváncsi. Egy halom könyvet olvastam róla, még a számát sem tudom már. :D
Például házakra, vagy hogy miről ismerhető fel a házakban. Tehát milyen jellegzetes jelei vannak a karmolásokon, meg más alapvető dolgokon kívül.
Ilyesmikről keresnék, de nem találok.
Hát általában az olyan házakban nem laknak.Hisz lehetetlen valami olyannal együttélni , ami nem tartozik bele a mi világnézetünkbe.
Viszont onnan észre lehet venni ha van valami a házba , hogy a hangulat az ott élők között soha se jó.Éjjel-nappal folyamatos nyugtalanság.
Most amúgy ez csak a szellemekre értendő.Bár volt 1-2 eset , ami valószínüleg démoni.Bár ez inkább olyankor fordul elő , ha valakit/valamit megátkoznak , vagy ha a ház nincs felszentelve.Ugyanis , ami nincs felszentelve , az a rossznak könnyű préda.
Akkor ha ól értem te arra vagy kíváncsi, hogy miként ismerhető fel.
De azok a dolgok amiket felszeretnél ismerni, azok egy folyamatnak a része.
És azért találsz csak a megszállásról információt, mert a megszállás az ennek a folyamatnak a végkifejletje.
Sajnos könyvet, azt ezzel a témával kapcsolatban nem tudok.:(
De azt megköszönném, ha azoknak a könyveknek a címét leírnád, amiket elolvastál.
Mert én is szeretnék részletesebb információt gyűjteni ezzel a témával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!