Missi_Key kérdése:
Könyvet olvasó ember a nappaliban?
Figyelt kérdés
de csak egy pillanatra tűnik fel, egy másodpercre ottvan, aztán nincs ott...szinte csak a szeme sarkából.
nem halucinálok, semmilyen mértékben.
mi lehetett?
2015. jún. 11. 23:24
1/30 anonim válasza:
Ha egyszer láttad, akkor lehet, hogy csak káprázott a szemed. A lényeg, hogy nem vagy bajban és valószínűleg nem szellem volt.:)
2/30 A kérdező kommentje:
nekem nem káprázik a szemem. jó furin hangzik, de tényleg, a környezetemben én vagyok a legjózanabb ember...plusz volt pár dolog amire azt hittem csak képzeltem. mindről kiderült h tényleg ott volt. pl szemem sarkából állat, vagy úszkáló pöttyökről h az a szembe van és mindenki látja..ilyesmik)
2015. jún. 11. 23:44
3/30 anonim válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy bolond vagy beteg volnál és azt sem, hogy hallucinálni szoktál:)
Tudom, hogy józan vagy!
De ha 1x történt egy pillanatra, akkor túl sokat nem lehet vele kezdeni. Esetleg menj oda és nézzél szét alaposan. Legalább ha személyleírás lenne vagy a könyv címe...
Amúgy mit keresne nálad egy olvasó ember? Öreg volt?
4/30 A kérdező kommentje:
középkorú..kb 30..szem.kicsit görnyedt hát, oldalt állt és olvasta a könyvet, mintha észre se vette volna hogy hol van..
2015. jún. 11. 23:55
5/30 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem mondtad, és fogalmam sincs mit keresne..én is csak azt mondom egy esetet nem tudnák felhozni amikor így félreláttam valamit, és ne derült volna ki hogy tényleg volt ott valami...
2015. jún. 11. 23:57
6/30 anonim válasza:
Akkor helyedben én a konyhakéssel és a húskloffolóval aludnék ma :D (már ha nem tetszett a pasi).
8/30 A kérdező kommentje:
nem alszok késsel, emberek nem tudnak teleportálni...ha mégis tudnak..amit ehh..0,01%..szal akkor is úgy festett mint aki nem direkt van ott. szal már csaknem esz meg :D
2015. jún. 12. 00:39
9/30 A kérdező kommentje:
nem neteztem, ez reggel történt, reggel ritkán netezem, akkor épp pont nem.
2015. jún. 12. 00:39
10/30 anonim válasza:
De hogy kerül hozzád? Mi van ha elraboltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!