Ki találkozott már szellemekkel aki igen az leírja? Mert engem érdekel
Én már találkoztam szellemmel jóóóó sokszor :-P
Főleg az unokatesómék házában....
A tesóm látott szellemet,kb.5.oszt. korában.Röviden a története:a hanyag,lelketlen szüleink több tesómat is örökbe adták.Ica nővéremet egy férfi rokonunknak adták örökbe,ez a mostoha apa jobban szerette Icát,mint a saját apánk.Mindene megvolt,ami egy gyereknek kell,sőt még azon felül,mert arany fülbevaló,arany karperec,arany lánc és arany gyűrű is volt Icának,amit a mostoha apja vásárolt neki.Sajnos,a mostoha anya nem szerette a nővéremet,de mivel a mostoha apja nagyon szerette-nekik nem lehetett gyerekük-nagyon jó élete volt a tesómnak.Sajnos Ica mostoha apja meghalt elég hamar az örökbefogadás után és elkezdődött a nővérem sanyarú élete,a mostohája verte,kukoricán térdepeltette. Egyik ilyen verés után nővérem egyedül volt a szobájában és akkor megjelent előtte a mostoha apja.Nővérem hiába szerette a mostoha apját,megijedt tőle,hiszen tudta,hogy halott.És azt mondta ,hogy : Jóska bácsi,ha kicsit is tetszik szeretni,tessék elmenni! És eltűnt Jóska bácsi szelleme.
Igaz,jobban szerette Ica Jóska bácsit a saját apánknál,de mivel az örökbefogadás nagyobb korban kb.9 éves korában történt,tisztában volt vele,hogy őt örökbe adták a rokonunknak,ezért bácsizta,habár,mondom,nagyon szerette.
Szóval én elhiszem,hogy a bántalmazott gyereknek megjelent a jó lelkű rokon szelleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!