Ki találkozott már szellemekkel aki igen az leírja? Mert engem érdekel
Velem történt már hasonló :).
1 éve még érzékeltem is egyet. Kb 3-4 éve Vettünk egy házat amiben egy öreg nő lakott előttünk. A nő még élt mikor megvettük de néhány hónap múlva meghalt. Én abban a szobában laktam ami az ő volt a hálójaként szolgált. Anyukám hisz a szellemekben apukám csak viccelődni szokott de nem mondja magát szkeptikusnak. Amikor meghalt kezdődtek ezek. A beépített szekrény egy polcának egy részére anyukám befőttes üvegeket akart rakni de az egyik helyről folyton leesett és az Isten sem tudott ott tartani semmit. Előtte roskadhattak a polcok akármitől onnan ugyan le nem esett semmi. Anyukám csak nevetett és mondta hogy "Jól van Ilonka néni értem én, nem teszem oda." És amíg ott laktunk arra a pontra semmit nem raktunk. Aztán egyre furább dolgok történtek, főleg velem. Éjszakai zajok, érzés hogy figyelnek, mozgó dolgok. Apukám azt mondta hogy a recsegések lehetnek a deszkák a hőváltozásra adják ki ezeket a hangokat és valóban, ez logikus volt. De egyre jobban éreztem a közelség érzését. Azt hogy nézz valami. Utána meg egyik éjjel (apukám hobbizenész és van egy zenekara. Koncertjük volt és megkaphattam a karszalagot. Gyűjtöm őket :D) Le tettem az íróasztalomra lekapcsoltam a villanyt és lefeküdtem aludni. Arra ébredtem, hogy olyan zajt hallok mintha valaki gyűrögetne, tépkedne valami papírt. Nagyon féltem és férfiasan bevallom nem mertem megfordulni. Egyszer csak olyan hangot hallottam mint amikor leejtesz egy papír galacsint. És abba maradtak a zajok. Óvatosan az ablak párkány felé nyúltam (az ablak alatt volt az ágyam közvetlenül) elvettem a telefonom majd gyorsan felültem és megvilágítottam a szobát. Sehol semmi. Felugrottam és gyorsan a villanykapcsolóhoz futottam. És semmi. Emlékszem hogy annyira féltem, a szívem csak kalapált, leültem és sóhajtva neki dőltem az ajtónak. Épp megnyugodtam volna mikor oldalra néztem és ott volt a karszalag sokkal rosszabb állapotban. Reszketve felálltam és láttam hogy nincs az író asztalon a karszalag. A sírás kerülgetett. Átmentem tesómhoz aki megengedte, hogy vele aludjak.
De volt olyan is hogy nyeltek a fülem mellet.
Meg mikor este nálunk aludt barátnőm akkor este fent voltunk tvt néztünk nevettünk egyszer csak Egy toll lezuhant az íróasztalomról. És mikor elaludtunk arra keltem hogy barátnőm veregeti a vállam, hogy keljek fel mert valaki figyeli őt. Megnyugtattam, hogy nem kell vele foglalkozni.
Aztán belenyugodtam hogy nem bánt csak unatkozik. :D
Most elköltöztünk ezért ez mind abba maradt.
De tényleg elég gáz paranormális dolgokat átélni. De szó mint szó izgalmas is :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!