Aki élő emberként a szellemekkel játszik, vagy idézgeti őket az olyan, mintha a papírsárkány repülőnket megakarnánk méretni egy vadászgéppel! Felfoghatatlan és nevetséges!?
Figyelt kérdés
Így van ? vagy nem így van ?2015. ápr. 10. 18:22
2/8 anonim válasza:
nem tudom mire akarsz kilyukadni, de létezik ilyesmi. jobb nem idézgetni, mert nem csak jó emberek vannak ahogy nem csak jó szellemek léteznek.. van amelyik rád tapad és elszívja az energiád, illetve félelmet akar benned kelteni én nem találkoztam még eggyel sem..de vannak ismerőseim akik számoltak be furcsa dolgokról
3/8 anonim válasza:
Akkor lesz az, ha ártani akar vele.
4/8 SZücsöm válasza:
Azok a furcsa dolgok általában furcsa gombák fogyasztása után vagy furcsa elmezavarok esetleg túl erős "be"képzelő erő hatása miatt történnek. A kérdésedet elnézve nem lepődnék meg ha te is elrágcsáltál volna 1 két "mágikus galócát".
5/8 anonim válasza:
Szezont a fazonnal, szokás szerint...
Itt eleve azt feltételezed, hogy az idéző hatalommal rendelkezik az idézett felett. Ez általában nem így van, mivel tapasztalatlan emberek nyitogatnak portálokat olyan másik világokba ahova nem kéne, így nem ők kapnak hatalmat mások felett, hanem adják át magukat önként másoknak.
Igen, ez nevetséges dolog, nem túl bölcs és előnyös, de ha olyan személy teszi ezt aki negatív tettekre kényszeríti a megidézett entitást, akkor az már játszadozásnak felfogható.
Nem kell és nem is szabad zargatni a szellemeket, de ha csak kommunikálni óhajtunk velük akkor azt bölcsen tegyük és ne fejetlen csirke módjára!
8/8 A kérdező kommentje:
pedig az így van, értsétek meg !
2015. ápr. 15. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!