Ha a lakosság Orbánt csaknem annyira utálja, mint Gyurcsányt, akkor hogy lehet az, hogy a Fidesz támogatottsága még mindig nagyon stabil, szemben a DK-val, amely a kutyát se érdekli már? Ez számomra felfoghatatlan!
Ezen már én is gondolkoztam..
20 emberből 15 biztos kinem álhatja az Orbán kormányt.
Az emberek 70-80%-a lesz@, hogy pont ki kormányozz. Ha utálják is Orbánt, nem tesznek ellene.
A szavazókból pedig elég sok szereti Orbánt, vannak olyanok is, akik egyenesen istenítik.
"Ezen már én is gondolkoztam..
20 emberből 15 biztos kinem álhatja az Orbán kormányt."
Igen és ezzel pont megvan a 8 millió szavazóból 2 millió.
Jobb a sajtóviszhangjuk.
Gyurcsányt anno a saját pártja is rühellte (nem is beszélve az SZDSZ-ről) így nekik is érdekük volt fletli lejáratása.
Orbánt a csicskásai imádják. Kivéve Simicskát.
"szemben a DK-val, amely a kutyát se érdekli már?"
Az egy dolog, hogy te ezt hiszed. Gyurcsány pedig jelenleg a magyar baloldal egyetlen húzóereje, és egyre több ember látja be, hogy csak vele sikerülhet kihúzni az országot abból a helyzetből, ahol jelenleg van. Három választás van: marad a jelenlegi kormány, vagy a szélsőséges Jobbik kerül hatalomra, ami azonnal államcsődöt hozna ránk, vagy bizalmat adunk Gyurcsány Ferencnek, és helyrehozza az országot.
"bizalmat adunk Gyurcsány Ferencnek"
Egyszer már kapott.
"és helyrehozza az országot."
Gyurcsány? A humor kategóriában vagyunk?
#8:
Bocsáss meg, de te DK-s vagy ? Nem emlékszel rá, hogy államcsőd közeli helyzetbe a te Gyurcsány vezette az országot, aminél Gordonka is csak nehezen tudta a vészféket behúzni ?
Ezt hogy értsem, hogy szélsőséges ? Ti, DK-sok és MSZP-sek nyíltan zsidóztatok, még a politikusaitok, és nem vagytok szélsőségesek ? Ne röhögtessetek. Vagy szélsőséges, mert kémiai kasztrációt akarnak ? Más, nyugati országokban, még az általatok istenített USA-ban is van ilyen büntetési nem.
200.000, a klinikai halál előtt levő nyugdíjassal mit akartok ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!