Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha a lakosság Orbánt csaknem...

Ha a lakosság Orbánt csaknem annyira utálja, mint Gyurcsányt, akkor hogy lehet az, hogy a Fidesz támogatottsága még mindig nagyon stabil, szemben a DK-val, amely a kutyát se érdekli már? Ez számomra felfoghatatlan!

Figyelt kérdés
Többször elgondolkoztam már ezen, de sose jutottam megoldásra, hogy ha sokan tényleg nem szeretik a mostani vezetést, akkor hogy lehet az, hogy az ellenzékből (beleértve a parlamenten kívüli pártokat is) egy olyan párt sincs, amely képes lenne leváltani a narancsosokat! Logikusan vagy Gyurcsánynak is kb. olyan népszerűnek kéne lennie, mint most Orbánnak, vagy pedig a Fidesznek is hasonló színten kéne lenni a támogatottságának, mint a DK-nak!
2015. febr. 9. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A fidesz szavazók általában rettentően buták és műveletlenek, e-mellett jókora rosszindulat lakozik bennük. Tapasztalatból mondom, még egyetlen értelmes, konszolidált, beszélni folyamatosan és fennakadások nélkül tudó, kauzális kapcsolatokat felfedezni képes fideszest nem láttam. Ezek nagyon hülyék, és nem dacból vagy sértettségből mondom. Ez Magyarország legalja intellektuális szempontból.
2015. febr. 10. 11:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, Orbánt többen utálják az arrogáns stílusa miatt, mint Gyurcsányt. Egyébként pedig Gyurcsány nyugat felé vitte az országot, ami a XXI. században teljesen helyénvaló volt, hiszen haladni kell a korral, nem visszahaladni. Őszödi beszéd meg épp az igazságról szólt :D hogy minden párt hazudik, ennek Gyurcsány akart megállj!-t parancsolni.
2015. febr. 23. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es..3 diplomás, 2 gyerekes családos középvezető vagyok..S Fidesz szavazó..Ezt kapard össze..Jah van 2 felsőfokú nyelvvizsgám mellé..
2020. okt. 17. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!