Mi a magasan képzett emberek, kutatók, tudósok és a mai tudomány álláspontja a szellemek, kísértetek létezésével kapcsolatosan?
Ezzel kapcsolatban van egy nagyon érdekes megfigyelésem. Több kórházban is láttam és beszélgettem is ezzel kapcsolatban orvosokkal, nővérekkel. Ha valaki a kórházban hal meg, őt a halálakor a kórházi ágyon letakarják, és két óra hosszán keresztül "békén hagyják".
Hogy miért? Van olyan orvos aki azt mondta, ha van mellette valaki, akkor foghatja a kezét. De ugye vannak akik úgy halnak meg, hogy nincs mellettük senki. Van akinek az a véleménye, hogy nehogy tetszhalál legyen, és utána feléledjen. Aztán kiderült, ha az intenzív osztályon hal meg valaki, és gépek is kontrolllják a halál beálltát, és nagyon kellene az ágy, és nincs is mellette hozzátartozó - akkor is betartják ezt a 2 órás protokollt. Egyszer egy éjszakai kórházi virrasztásom alkalmával az intenzív osztály ápolásvezető főnővérével beszélgettem. És rákérdeztem. Ha nagy szükség lenne az ágyra, miért nem viszik át az elhunytat a patológiára, és kezdik el előkészíteni a következő intenzív terápiára szorulónak. Miért hagyják az ágyban az elhunytat letakarva egyedül két óra hosszára? Rám nézett csúnyán, és azt mondta, hogy maga csak úgy ripsz-ropsz bevágná a hűtőházba? Békén hagyjuk egy kicsit szegénykéimet, hogy a lélek békésen tudjon eltávozni belőlük. Ezt mondta a főnővér...
Sosem fogják hivatalosan elismerni akkor sem ha bebizonyosodna hogy vannak szellemek.
Gondold el mekkora káosz lenne a földön.
A tudomány szerint, ami nem mérhető, nem írható le matematikával és nem rekonstruálható, az nem létezik. Még akkor sem ha ő maga látja.
De szerencsére a világból csak 4%-ot látunk, a többi 96% nincs, nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!