Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valakinek van konkrét észlelés...

Valakinek van konkrét észlelése szellemekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 11:41
1 2 3 4
 11/35 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! A Szellmi vilàg létezik! A 3-as vàlaszolò talàn meg fogja tapasztalni egyszer személyessen is, hogy igaz amit àllitunk!
2020. nov. 24. 20:55
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Friss jogsival, éjszaka, tejködben, 90-nel... Egerből Kerecsend felé engem is csak a vakszerencse mentett meg attól, hogy telibe verjek egy világítás nélküli, kóválygó biciklist, akit egyébként lehet, hogy a később mögöttem jövők el is csaptak, nem tudom.

Én is csak azért úsztam meg, mert a felezőn mentem, hogy egyáltalán

lássam az utat, gondoltam a szembejövők fényszóróit úgyis látom, akkor jobbra húzódok majd, szerencsére nem sok szembejövő volt.

De ha a saját sávomban megyek, akkor 100%, hogy elütöttem volna azt a bolond biciklist, aki éjszaka, tejködben, világítás nélkül nekiindult az országútnak...

Ha magánál volt, biztos megijedt kicsit, hogy egyszer csak 90-nel

elrobogtam mellette a kis furgonnal...

Remélem még él és azóta is kísérti a narancssárga szellemfurgon.

Mert nekem sokszor eszembe jut a ködből hirtelen kibukkanó sötét szellembiciklis alak...

Szóval, igen, hiszek a szellemekben.

2020. nov. 29. 21:26
 13/35 Akemi Akita válasza:
100%
Voltak dolgok... Nagypapám amikor meghallt, aznap éjjel megjelent álmomban, kérte menjek vele. Tesóm éjjfélkor dörömbölt a bejárati ajtónknál úgy h a másik szobában aludt...
2020. dec. 2. 19:48
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer tizenévesen az Újhegyi sétányon sakkoztunk,és egyszer arra lettem figyelmes,hogy egy roma férfi már messziről néz,le sem vette rólam a szemét.Aztán mintha övé lenne egész kőbánya,marha gizdán a sétány közepén ment végig engem bámulva.Egyszercsak vele szembe jött egy idős bácsi,de valamiért észre sem vette!Azt hittem nagy balhé lesz mert nekimegy az öregnek.De a következő pillanatban átsétált rajta!Törtem a fejem de semmi racionális magyarázat nem jutott eszembe és féltem hogy a szellem kinézett magának.De hálisten többé nem láttam
2020. dec. 27. 17:38
 15/35 Pombe ***** válasza:
18%

#5: "Az ember nem hisz benne addig, amíg saját maga is tapasztalja. Én sem hittem egyáltalán."

Én sose hittem bennük, aztán saját magam tapasztaltam, hogy léteznek.

De ezután se hittem bennük. Kb. egy hét múlva derült ki, hogy ezt jól is tettem. Ha hittem volna a szellemekben, akkor sose nyomozok, és sose derül ki, hogy csak a tudatlanságom vezet félre, vagyis hogy a fényképeken megjelenő optikai hibák keletkezéséről és természetéről semmit se tudok.

2021. febr. 2. 17:37
 16/35 Pombe ***** válasza:

#14: "Törtem a fejem de semmi racionális magyarázat nem jutott eszembe"

Érdekes. Nekem elég racionális kezdőlépésnek tűnt volna az is, ha megkérdezem az öreg bácsit, hogy ő látta-e a rajta átsétálót, és nem belenyugszom a saját elképzelésembe, hogy tuti nem látta.

És ha azt mondta volna a bácsi, hogy a roma sétáló igaz volt, csak éppen te azt az embert a másik oldalon az üzlet üvegfelületén láttad visszatükröződni, és a te szemszögedből könnyen lehet, hogy úgy tűnt, mintha rajta sétált volna át, akkor meglett volna a magyarázat is, meg az is, hogy miért nem érdekelte az öreg bácsit a vele szembemenő roma ember, mivel a valóságban nem is vele szemben ment.

Nem biztos persze, hogy ez az igazi magyarázat, de az biztos, hogy én nem hagytam volna annyiban a dolgot azzal, hogy akkor az csak szellem lehetett. Az a baj az ilyen szellemlátásokkal, hogy totálisan nyilvánvalóan a szellemlátó egyértelműen szellemet is akart látni, és egy cseppet se érdekli, hogy mik voltak a pontos körülmények, milyen hibákat követhetet el ő, mint megfigyelő.

Pl. te közlöd, hogy az öreg nem látta a roma embert. Megkérdezted ezt tőle, vagy csak úgy láttad? Vagy ezt szeretted volna látni? stbstb.

2021. febr. 2. 17:50
 17/35 anonim ***** válasza:
Hát én is törtem a fejem,talán optikai csalódás,csalóka látószög stb.,de hiába.Láttam amit láttam.Aki nem hisz bennük,lelke rajta,senkit sem szeretnék meggyőzni
2021. febr. 2. 17:53
 18/35 anonim ***** válasza:
Jogos a felvetés,csak velem szemben semmiféle üzlet nem volt,csak fák😄
2021. febr. 2. 17:55
 19/35 anonim ***** válasza:
Amúgy beleégett a retinámba a pillanat,amikor átsétált rajta,de ennyi
2021. febr. 2. 17:57
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Bocs nem bírom ki...Ilyenkor ki az a f@sz,aki odaszalad zaklatni egy öregembert,hogy nem látta ezt meg azt.Amíg biztos vagy benne,hogy rosszul láttad,miért csinálnál hülyét magadból?
2021. febr. 2. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!