Valakinek van konkrét észlelése szellemekkel kapcsolatban?
Helló!
Ez - -aki nem élte át, annak - nehezen bizonyítható. Olyan, mint a hit. Akinek megnyílik ez a kapu, annak nyilvánvalóvá válik. A többi, vagy elhiszi, vagy nem.
Természetesen lehet hozni természettudományos kutatások eredményeit, illetve annak meglepő cáfolatát is.
Nekem nem volt ilyen észlelésem - nem vagyok spirituális beállítottságú, de nyitott vagyok rá.
Jópár éve autóval tartottunk valahová a párommal és olyan borongós ,esős idő volt.Az út szélén ballagott egy fehér ruhás alak.Már elhaladtam mellette,amikor a párom szólt,hogy vigyük be a legközelebbi faluba.Megálltam,visszatolattam jóval túl,mint ahol számítottuk,hogy van,de nem találtunk senkit,pedig csak mező volt a környéken és árok se sehol...
A viccbajnok hozzászólók kedvéért,nem volt a kocsi alatt sem!
Szia,
Itt egy dokumentum film valós interjúkkal, fr Glas Péter exorcista atyával.
A beállításokban van magyar feliratozás is. Remélem segít:
Aki még nem tapasztalta, annak addig hihetetlen marad, amíg nem éli át személyesen.
Én mindig hittem bennük, és van is két történetem, kezdem a régebbivel.
Amikor még kicsi voltam, kb. 11 éves, otthon voltam az öcsémmel és játszottunk a szobában. Már későre járt, apukánk éjjeli műszakban dolgozott így egyedül voltunk a házban. A konyhából halluttunk egy hangos csörömpölést, amikor kimentünk, hogy megnézzük, az ablak tárva nyitva volt és a növények cseréppel együtt a földön voltak széttörve. Az ablak belülről nyílt, most is beleborzongok ahogy visszaemlékszem rá.
A másik 5 évvel ezelőtt történt, apukánk addigra elköltözött és együtt lakott az új párjával. Amikor mentünk hozzá hétvégén, filmnézés előtt még elmentem a mosdóba. Megmostam a kezem, és amikor fordultam hátra, hogy kinyissam az ajtót, a kilincs az orrom előtt lenyomódott és kinyílt az ajtó. A többiek a nappaliban ültek, senki nem volt ott.
Érdekesség, apukám párjának az édesapja pár hónappal a történtek előtt lett öngyilkos.
9-es A te válaszod:
Arra ébredtem éjszaka,hogy valami furcsa energiaörvénylést érzek a gyomromnál aztán a tüdőm környékén majd a homlokomnál mintha kirobbant volna belőlem valami,és egy nagyon erős zaj keletkezett mintha egy cd lemez tokját valaki hozzávágta volna a falhoz,később kiderült a nyomtatom papíradagolója mozdult el de körülbelül úgy mintha a polcra rávágott volna valaki amin a nyomtató volt alulról ököllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!