Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy lehetne bebizonyítani,...

Hogy lehetne bebizonyítani, hogy a szomszédban lakó lány egy krokotta, vagy sem?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ő nem is egy lány, hanem egy lény?
2020. okt. 20. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:

Nem tényleges bizonyítékra gondolok, amivel egyértelműen azt lehet mondani ami a kérdésedben van kérdés.

Abban hogy írtam pár példát, az olyan emberekre akiknek agyukra ment a vallás, és nem azokat szapultam akik normális életvitel mellett is tudnak vallásilag rendbe lenni.

Javaslom olvasd el az Andi és a világ című mesét, és azt különösen aki kényszeresen a jelekben hisz és aki kényszeresen kérés nélkül letámadja a segítségével a másikat.

Nagyon tanulságos könyv.

Nem vitatkozom olyannal aki kiforgatja amit mondok. Nem vagyok vallásos, és felesleges rám pazarolniuk az imát, mert nem fogok megtérni. Ezzel ezt akartam mondani. Az hogy te mit látsz bele nem érdekel, mert az nem az én gondolatom, hanem a tiéd. Az olyan keresztényekre haragszom akik veszélyeztetik más lelki és testi épségét, aki tiszteli a másik szabad akaratát, és elfogadja hogy az a másik nem vallásos, azokra nem, én is tisztelem hogy ő hisz valamiben, de akkor tiszteljenek engem is hogy én nem.

2020. okt. 20. 14:40
 52/65 A kérdező kommentje:

"Nem vagyok vallásos, és felesleges rám pazarolniuk az imát, mert nem fogok megtérni."

A keresztények nem azért imádkoznak érted, hogy megtérj. Imádkozhatnak azért is, hogy te pl. meggyógyulj. Imádkozhat úgy is, hogy te ezekről nem tudsz egyáltalán.

"Miben vádaskodtam? Konkrétan másold be tőlem, kérlek, amiben ezt tettem!"

Feltűnő módon erre nem kaptam választ ;)

2020. okt. 20. 14:43
 53/65 anonim ***** válasza:

Egy kedves professzorom az egyetemen az egyik óráján fontos leckét tanított nekünk (tananyagon kívül) az előítéletekről. Fogott egy csomag cukrot és egy csomag sót, majd egy kartondoboz mögé tette őket. A dobozon volt két lyuk. Azt mondta, nyúljunk bele a dobozba az egyik lyukon keresztül és húzzuk ki valamelyik zacskót. Amelyiket kihúzzuk, abból kell majd ennünk egy kanállal. Nyilván mind láttuk, hogy melyik oldalra melyiket tette, így az egyik csoporttársam jelentkezett és kihúzta a cukros zacskót, majd megkóstolta. A professzor új viszont már az óra előtt kicserélte a két terméket és a cukros zacskóban a só volt, ugyanez fordítva. Szegény srác így a sót kóstolta meg.

Ezzel a kis történettel csak arra akartam utalni, hogy sosem szabad egy ismeretlen feladathoz/személyhez előítéletekkel telve hozzáállni, ugyanis azok sokszor tévesek lehetnek. A te egyik előítéleted az volt, hogy férfi vagyok, holott a "gúnyolódásod" úgy lett volna helyes, hogy pszichológus nő. Efelett szívesen szemet hunyok és elnézem a kis tévedésedet. A második téves feltételezésed az volt, hogy felhúztam magamat. Végképp nem lettem ideges, egyszerűen csak nem volt kedvem tovább győzködni téged a téveszmédről. Aztán a harmadik hiba, amit elkövettél az volt, hogy a kérdést eleve úgy írtad, hogy magadban már rég eldöntötted az igazságot a szomszéd lányról. Téged nem érdekel, hogy van-e rá bizonyíték, magadban már rég ítéletet mondtál felette, különben nem szórtál volna rá bűbájt.

Most nem szeretnék belemenni a személyiséged elemezgetésébe (pedig bőven lenne miről beszélgetni azon a téren is), de így ez alapján a néhány komment alapján (nem előítélet, mivel ezt tanulom évek óta, ráadásul nem jelentem ki tényként) elég cifra diagnózislistát lehetne rólad felállítani. Ahogyan olvasom a válaszaidat, egyáltalán nem lepődnék meg, ha a későbbiekben (nem most, lehet az akár 1-2, vagy több év is) fizikailag is bántalmaznád szerencsétlen lányt. Beképzelt vagy és uralkodó típus vagy, aki mindenkinél felsőbbrendűnek érzi magát. Én itt befejezel az elemzésedet, ugyanis ez nem az én tisztem. Azt viszont mindenképp szeretném elkerülni, hogy annak a lánynak bármi bántódása essen.

A rántottás dologra visszatérve pedig azért írtam, hogy szerinted ugyanazt jelenti a 2 dolog, mivel azt hangoztattad, hogy mindenki neked ad igazat. Ez alapján azok is, akik szerint a szomszédod egy rántotta, klingon, vagy panna cotta. Ha ezek után sem érted, mit hogyan értettem, sajnálom, de nem én tehetek róla.

És szerintem is valószínű, hogy csak trollkodsz, viszont mindig megvan az esélye, hogy nem. Akkor pedig az a lány a későbbiekben akár veszélyben is lehet. Csak ezért mentem bele veled a vitába (habár ez nem igen volt annak nevezhető).

2020. okt. 20. 14:54
 54/65 anonim ***** válasza:

Válaszoltam, újra belinkelem kiegészítve:

Abban vádaskodtál, hogy írtam pár példát, az olyan emberekre akiknek agyukra ment a vallás, és nem azokat szapultam akik normális életvitel mellett is tudnak vallásilag rendbe lenni, és te megvádoltál, hogy én haragszok mindenkire aki vallást követ.

2020. okt. 20. 15:30
 55/65 anonim ***** válasza:
Amugy ugyanazt jeleztem én is mint a pszihológus tanonc hölgy, hogy az ilyen fajta téveszmék gyakran tettlegességig fajulnak annak ellenére, hogy még most csak bűbájozni akarod, bár a másik kérdésedben már csúsztatsz, mert ott meg azt írod, hogy a lányt érdekli.
2020. okt. 20. 15:34
 56/65 A kérdező kommentje:
Ment a lepontozás, mert két hozzászólásban írtad meg, amit egyben kellett volna. Sajnálom, de ez arra utal, hogy inkompetens vagy a válaszadást illetően.
2020. okt. 20. 15:37
 57/65 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a lepontozásod. Sőt az itteni reakciód alapján ki tudja mit tennél a szomszéd lánnyal, ha valami nem tetszik neked es egybol fikazod a masikat. Te is csak bologato kutyakat keresel ezek alapjan hogy helyeseljenek a teveszmeidhez. A pszihologus holgy professzora nagyon bolcsen mutatta meg hogy mi az hogy eloitelet de amit te irsz az inkabb teveszme.
2020. okt. 20. 16:04
 58/65 anonim ***** válasza:
😂 Sajnálom de tévedsz. Visszaküldtem a bűbájodat. Na szia!
2020. okt. 20. 16:16
 59/65 A kérdező kommentje:
Nem tudod visszaküldeni, mert olyat raktam rád, amit csak pap tud levenni.
2020. okt. 20. 16:17
 60/65 anonim ***** válasza:

Dehogynem! Ugyanis le vagyok védve pszihésen mert nem hiszek benne.

Nem tiszteled a másikat és nem tiszteled a szabad akarat jogát ez ugyanúgy zaklatás mivel olyat akarsz ráeröltetni a másikra amit nem akar és nincs is köze hozzá. A kérdésed csak azért érdekelt hogy ismeretlenül próbáljak tenni az ellen, hogy nehogy meglincselj egy ártatlan lányt.

2020. okt. 20. 17:29
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!