Hogy lehetne bebizonyítani, hogy a szomszédban lakó lány egy krokotta, vagy sem?
Nagyon görcsösen próbálod az igazadat bizonyítani, pszichiáter úr. :D Még a beérkezett szavazatokat is kétségbe vonod.
"(mellesleg a krokotta és a rántotta se ugyanaz, mégis azt hiszed)"
Hol írtam ilyet, hogy szerintem ugyanaz lenne a kettő, pszichiáter úr? :D Gondolom ugyanott, ahol a szomszéd lányáról beszéltem. Én nem csupán a hozzászólásodból, hanem a szövegértésedből állapítottam meg, hogy nem tanulsz pszichiáternek, pszichiáter úr. :D
Arról nem is beszélve, hogy szemmel láthatólag pszichiáter létedre felhúztad magad egy általad betegnek vélt ember gondolkodásán és elkezdtél személyeskedni. Ez lenne a megfelelő hozzáállás, pszichiáter úr? :D
Talán mert folytattad a krokottás kérdésed, hogy milyen bűbájjal tudnál hatni a krokotára.
Ugye tudod hogy mit jelent a téveszme fogalma és a szabad akarat fogalma. Én nagyon morcos lennék rád ha meg akarnál térítgetni a bűbáj varázslataiddal pláne hogy az a te téveszméd. És ha ezzel zaklatnál is akkor biztosra vehetnéd hogy távoltartásit kérnék ellened.
"A kérdésed az volt, hogy hogy tudnád bebizonyítani, így nem jöhettek olyan szavazataid, hogy a szomszédod krokotta."
A kérdésem kiírása és a szavazatok között semmi összefüggés nincs, mivel a szavazatokat a 18-as hozzászólásban említett dologgal kapcsolatban vártam. Ezt egy pszichiáternek érteie kellene.
12-es és 33-as vagyok.
Egyébként miért fontos neked a szomszéd lány akit te lénynek nézel? Amugy szerintem csak trollkodsz.
"Én nagyon morcos lennék rád ha meg akarnál térítgetni a bűbáj varázslataiddal pláne hogy az a te téveszméd."
Csak egy kérdésem van. Honnan tudnád meg pl. hogy én rád raktam a bűbájt? Honnan tudnád meg egyáltalán, hogy zavar téged? Nem kell ahhoz a közelében lennem, hogy megbűbájozzam.
Azt, hogy miért fontos, már leírtam itt egy hozzászólásban.
Kérdező ne fáraszd már a tesztjeiddel a jó népet, mert nyilvánvalóan unatkozol, és direkt írsz olyan kérdést, amire még egy pszihológus tanonc is válaszol. Szóval nem volt nehéz leolvasni, hogy csak unalmadban teszteled a válaszolókat, ezért írtam én is, hogy milyen következményei vannak egy zaklatásnak.
Aki tényleg azt hiszi, hogy a szomszéd valamilyen lény, az nem fog leragadni egy távoli bűbájjal, egyre furcsább jelenteket fog rendezni szerencsétlen szomszéd lány orra előtt, amire meg a szomszéd lány fogja jogosan azt gondolni, hogy dilis az illető és zaklatja.
Én így értettem ezt, csak nézd meg egy szimpla iszonyuan unalmas emberek cselekedeteit, pl. a Jehova tanúit mit művelnek egy egy térítgetési kísérletük során.
Az ok okozat és következmények előbb utóbb zaklatás lenne, egy olyan embernél, aki azt hiszi a másikról, hogy varázs ereje van és rosszra használja.
Ergo a válaszaid is azt bizonyítják, hogy te csak unatkozol. Szóval a tesztedre tesztel válaszoltam. 12-es, 33-as vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!