Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy lehetne bebizonyítani,...

Hogy lehetne bebizonyítani, hogy a szomszédban lakó lány egy krokotta, vagy sem?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ő nem is egy lány, hanem egy lény?
2020. okt. 20. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
Ja, még egy utolsó dolog. A kérdésed az volt, hogy hogy tudnád bebizonyítani, így nem jöhettek olyan szavazataid, hogy a szomszédod krokotta. Mellesleg ezt írtad: "Én egy kérdést írtam ki, itt nem nekem adnak igazat, hanem a rendelkezésre álló tények alapján véleményt formálnak". Nem is írtál tényeket, így hogy formálhatna bárki is véleményt. Na puszi!
2020. okt. 20. 12:59
 32/65 A kérdező kommentje:

Nagyon görcsösen próbálod az igazadat bizonyítani, pszichiáter úr. :D Még a beérkezett szavazatokat is kétségbe vonod.

"(mellesleg a krokotta és a rántotta se ugyanaz, mégis azt hiszed)"

Hol írtam ilyet, hogy szerintem ugyanaz lenne a kettő, pszichiáter úr? :D Gondolom ugyanott, ahol a szomszéd lányáról beszéltem. Én nem csupán a hozzászólásodból, hanem a szövegértésedből állapítottam meg, hogy nem tanulsz pszichiáternek, pszichiáter úr. :D

Arról nem is beszélve, hogy szemmel láthatólag pszichiáter létedre felhúztad magad egy általad betegnek vélt ember gondolkodásán és elkezdtél személyeskedni. Ez lenne a megfelelő hozzáállás, pszichiáter úr? :D

2020. okt. 20. 13:23
 33/65 anonim ***** válasza:

Talán mert folytattad a krokottás kérdésed, hogy milyen bűbájjal tudnál hatni a krokotára.

Ugye tudod hogy mit jelent a téveszme fogalma és a szabad akarat fogalma. Én nagyon morcos lennék rád ha meg akarnál térítgetni a bűbáj varázslataiddal pláne hogy az a te téveszméd. És ha ezzel zaklatnál is akkor biztosra vehetnéd hogy távoltartásit kérnék ellened.

2020. okt. 20. 13:31
 34/65 A kérdező kommentje:

"A kérdésed az volt, hogy hogy tudnád bebizonyítani, így nem jöhettek olyan szavazataid, hogy a szomszédod krokotta."

A kérdésem kiírása és a szavazatok között semmi összefüggés nincs, mivel a szavazatokat a 18-as hozzászólásban említett dologgal kapcsolatban vártam. Ezt egy pszichiáternek érteie kellene.

2020. okt. 20. 13:32
 35/65 anonim ***** válasza:

12-es és 33-as vagyok.

Egyébként miért fontos neked a szomszéd lány akit te lénynek nézel? Amugy szerintem csak trollkodsz.

2020. okt. 20. 13:33
 36/65 A kérdező kommentje:

"Én nagyon morcos lennék rád ha meg akarnál térítgetni a bűbáj varázslataiddal pláne hogy az a te téveszméd."

Csak egy kérdésem van. Honnan tudnád meg pl. hogy én rád raktam a bűbájt? Honnan tudnád meg egyáltalán, hogy zavar téged? Nem kell ahhoz a közelében lennem, hogy megbűbájozzam.

Azt, hogy miért fontos, már leírtam itt egy hozzászólásban.

2020. okt. 20. 13:36
 37/65 anonim ***** válasza:

Kérdező ne fáraszd már a tesztjeiddel a jó népet, mert nyilvánvalóan unatkozol, és direkt írsz olyan kérdést, amire még egy pszihológus tanonc is válaszol. Szóval nem volt nehéz leolvasni, hogy csak unalmadban teszteled a válaszolókat, ezért írtam én is, hogy milyen következményei vannak egy zaklatásnak.

Aki tényleg azt hiszi, hogy a szomszéd valamilyen lény, az nem fog leragadni egy távoli bűbájjal, egyre furcsább jelenteket fog rendezni szerencsétlen szomszéd lány orra előtt, amire meg a szomszéd lány fogja jogosan azt gondolni, hogy dilis az illető és zaklatja.

Én így értettem ezt, csak nézd meg egy szimpla iszonyuan unalmas emberek cselekedeteit, pl. a Jehova tanúit mit művelnek egy egy térítgetési kísérletük során.

Az ok okozat és következmények előbb utóbb zaklatás lenne, egy olyan embernél, aki azt hiszi a másikról, hogy varázs ereje van és rosszra használja.

Ergo a válaszaid is azt bizonyítják, hogy te csak unatkozol. Szóval a tesztedre tesztel válaszoltam. 12-es, 33-as vagyok.

2020. okt. 20. 14:17
 38/65 anonim ***** válasza:
Pl. egy fiatalember randin szembesült azzal hogy a csaj csak azért ment el a randira többed magával hogy megtérítse a barátjával. Ergo csak azért regisztrált a társkereső oldalra, hogy becsapja a komoly kapcsolatokat keresőt, mert ugye p párban volt, és hogy a barátjával együtt randin megtérítse őket. Természetesen a srác miután rendelt üdítőt kifizette és ott hagyta őket jogosan morcosan. Ez megtörtént eset!
2020. okt. 20. 14:19
 39/65 anonim ***** válasza:
a ő javítva csak tipo volt. azt akartam írni hogy a csaj párban volt
2020. okt. 20. 14:20
 40/65 anonim ***** válasza:
a p betű megint tipoztam
2020. okt. 20. 14:21
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!