Hogy lehetne bebizonyítani, hogy a szomszédban lakó lány egy krokotta, vagy sem?
Valamit félreértettél...
Nem krokotta, hanem kokott.
("kokott" szinonimái:
prostituált, utcalány, kéjhölgy, kurtizán, szajha, örömlány, perdita, prosti, céda, cemende, lotyó, cafka, repedtsarkú, éjszakai pillangó, rüfke, bárcás, útszéli, hetéra, sarkonálló, kéjnő, luvnya, bérnőstény, sarkcsillag, rima, dajna)
Szóval úgy válaszolsz valamire, hogy el sem olvasod rendesen a kérdést? Érdekes.
Valószínűleg a legtöbben azt akarták írni, hogy a szomszéd lány krokotta, hiszen a szavazás is ezt mutatja. Attól, hogy nem írtak ennyien, a szavazat sok, hiszen szavazni egyszerűbb, mint hozzászólást írni.
Egyébként meg mi az, hogy "neked adott igazat?". Én egy kérdést írtam ki, itt nem nekem adnak igazat, hanem a rendelkezésre álló tények alapján véleményt formálnak. Sajnálom, hogy nem tudod elfogadni, hogy nem ért egyet veled senki.
Óké, akkor a szomszéd lány egy rántotta. Értettem :D. Vagy egy prostituált, esetleg panna cotta, vagy klingon. Szóval, ha ezeket írom, azzal igennel felelek a kérdésedre? Nem is tudtam, hogy a rántotta és a krokotta ugyanazt jelentik.
És nem értem, miért vagy ennyire fennakadva azon, hogy a szomszéd lánya, vagy a szomszéd lány. Ez nem sokat változtat a kérdésen. Így is úgy is egy lány, aki a szomszédban él.
Azzal felelsz igennel a kérdésre, ha úgy szavazol. Ugyanez van a nem esetében is, azt mégsem tette meg eddig senki.
A szomszéd lánya és a szomszéd lány szerinted "Így is úgy is egy lány, aki a szomszédban él." Már abban is tévedsz, amit te írsz le. A szomszédom lánya nem feltétlen egy lány, aki a szomszédban él.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!