Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy lehetne bebizonyítani,...

Hogy lehetne bebizonyítani, hogy a szomszédban lakó lány egy krokotta, vagy sem?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ő nem is egy lány, hanem egy lény?
2020. okt. 20. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
Ja, jó ötlet. Írják le privátba. Biztos korrekt leszel. Miért nem ide írják le?
2020. okt. 20. 12:28
 22/65 A kérdező kommentje:
Ide is lehetett volna, de már késő módosítani. Eddig 31 szavazat van arra, hogy a szomszéd lány krokotta és 0 arra, hogy ne az lenne. Úgy látszik, igazam volt, csak félreértetted az írott szöveget. Ezért is hitted, hogy a szomszéd lányáról van szó.
2020. okt. 20. 12:31
 23/65 anonim ***** válasza:
100%
Azért hittem azt, hogy a szomszéd lányáról volt szó, mert nem olvastam el újra a kérdést, mikor a választ írtam. Ráadásul nem is válaszoltak annyian, hogy 31 szavazat legyen. Itt a kommentek között, aki a rántottásat, vagy a panna cottásat írta, szerinted neked adott igazat?
2020. okt. 20. 12:33
 24/65 Shai-Hulud ***** válasza:
59%

Valamit félreértettél...

Nem krokotta, hanem kokott.

("kokott" szinonimái:

prostituált, utcalány, kéjhölgy, kurtizán, szajha, örömlány, perdita, prosti, céda, cemende, lotyó, cafka, repedtsarkú, éjszakai pillangó, rüfke, bárcás, útszéli, hetéra, sarkonálló, kéjnő, luvnya, bérnőstény, sarkcsillag, rima, dajna)

2020. okt. 20. 12:35
 25/65 A kérdező kommentje:

Szóval úgy válaszolsz valamire, hogy el sem olvasod rendesen a kérdést? Érdekes.

Valószínűleg a legtöbben azt akarták írni, hogy a szomszéd lány krokotta, hiszen a szavazás is ezt mutatja. Attól, hogy nem írtak ennyien, a szavazat sok, hiszen szavazni egyszerűbb, mint hozzászólást írni.

Egyébként meg mi az, hogy "neked adott igazat?". Én egy kérdést írtam ki, itt nem nekem adnak igazat, hanem a rendelkezésre álló tények alapján véleményt formálnak. Sajnálom, hogy nem tudod elfogadni, hogy nem ért egyet veled senki.

2020. okt. 20. 12:36
 26/65 anonim ***** válasza:

Óké, akkor a szomszéd lány egy rántotta. Értettem :D. Vagy egy prostituált, esetleg panna cotta, vagy klingon. Szóval, ha ezeket írom, azzal igennel felelek a kérdésedre? Nem is tudtam, hogy a rántotta és a krokotta ugyanazt jelentik.

És nem értem, miért vagy ennyire fennakadva azon, hogy a szomszéd lánya, vagy a szomszéd lány. Ez nem sokat változtat a kérdésen. Így is úgy is egy lány, aki a szomszédban él.

2020. okt. 20. 12:40
 27/65 A kérdező kommentje:

Azzal felelsz igennel a kérdésre, ha úgy szavazol. Ugyanez van a nem esetében is, azt mégsem tette meg eddig senki.

A szomszéd lánya és a szomszéd lány szerinted "Így is úgy is egy lány, aki a szomszédban él." Már abban is tévedsz, amit te írsz le. A szomszédom lánya nem feltétlen egy lány, aki a szomszédban él.

2020. okt. 20. 12:42
 28/65 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem, kérlek gyere le! Nagy szükség van itt rád. Oké, a szomszédod egy rántotta. Most boldog vagy, drágám? Amúgy pszichiáternek tanulok. Egy év és végzek. Utána adhatok kedvezményt, ha gondolod.
2020. okt. 20. 12:46
 29/65 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy pszichiáternek tanulna bárki is, aki ne tudná a különbséget a szomszéd lány és a szomszéd lánya közt, de igazából mindegy. A szavazatok mindent elárulnak.
2020. okt. 20. 12:48
 30/65 anonim ***** válasza:
Én meg nem hiszem el csak így bemondásra, hogy a szavazatok mind melletted szólnak. Én is írhatnám, hogy nekem meg 60 szavazatom érkezett. Elhinnéd? Nem hiszem. Az meg, hogy te egyetlen válasz után ilyen kis okosan megállapítottad, hogy nem tanulhatok pszichiáternek, egyszerűen lenyűgöző. Kár, hogy nincs igazad. Na jól van, szórd csak a bűbájaidat a rántotta szomszédodra (mellesleg a krokotta és a rántotta se ugyanaz, mégis azt hiszed). További jó mulatást és köszönöm a tapasztalatot. Valószínűleg sok ilyen betegem is lesz, annyi különbséggel, hogy ők majd tisztában lesznek azzal, hogy betegek. Viszlát, édesem és vigyázz magadra!
2020. okt. 20. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!