Hogy lehetne bebizonyítani, hogy a szomszédban lakó lány egy krokotta, vagy sem?
"Aki tényleg azt hiszi, hogy a szomszéd valamilyen lény, az nem fog leragadni egy távoli bűbájjal"
Ez csak feltételezés. A bizonyítási elved sem logikus. Felhozod a Jehova tanúit, miközben fogalmad sincs róla, hány ember van ugyanazon a valláson belül, akik nem térítgetnek erőszakosan. (Tudod attól, hogy ők nem csengetnek be és nem kényszerítik rá másokra a hitüket, még léteznek).
Egy csomó keresztény ember is van, aki nem erőszakos, de imádkozik másokért. Mért ne lehetne bűbájt rakni másra anélkül, hogy zaklatnám ezzel?
Ja és onnan tudom, hogy tesztelgetsz és trolkodsz, hogy az egyik kérdéshez nagyon értelmes és fer választ írtál. hehe :)
Gondoltam én is tesztellek! :)
"Neked mi a bizonyítási elved a szomszéd lánnyal kapcsolatban? Ezt már kérdezte itt más is."
Mi a konkrét kérdésed? Hogy miért akarom bebizonyítani? Azt leírtam.
"A krokottákra egészen más bűbájok hatnak, mint az emberekre, ezért nem mindegy, milyen lény a másik."
"Tudni kéne értelmezni, és nem vádaskodni, és rágalmazni."
Miben vádaskodtam? Konkrétan másold be tőlem, kérlek, amiben ezt tettem!
"Nem kértem hogy imádkozzanak értem."
Tehát ezek szerint a keresztényekre is haragszol, amikor imádkoznak érted. Oké, ez legalább következetes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!