Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy lehetne bebizonyítani,...

Hogy lehetne bebizonyítani, hogy a szomszédban lakó lány egy krokotta, vagy sem?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ő nem is egy lány, hanem egy lény?
2020. okt. 20. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:

"Aki tényleg azt hiszi, hogy a szomszéd valamilyen lény, az nem fog leragadni egy távoli bűbájjal"

Ez csak feltételezés. A bizonyítási elved sem logikus. Felhozod a Jehova tanúit, miközben fogalmad sincs róla, hány ember van ugyanazon a valláson belül, akik nem térítgetnek erőszakosan. (Tudod attól, hogy ők nem csengetnek be és nem kényszerítik rá másokra a hitüket, még léteznek).

Egy csomó keresztény ember is van, aki nem erőszakos, de imádkozik másokért. Mért ne lehetne bűbájt rakni másra anélkül, hogy zaklatnám ezzel?

2020. okt. 20. 14:22
 42/65 anonim ***** válasza:

Ja és onnan tudom, hogy tesztelgetsz és trolkodsz, hogy az egyik kérdéshez nagyon értelmes és fer választ írtál. hehe :)

Gondoltam én is tesztellek! :)

2020. okt. 20. 14:24
 43/65 anonim ***** válasza:
Na ez is egy teszt volt, ugyanis te is most ugyanezt csinálod a szomszéd lánnyal. :)
2020. okt. 20. 14:25
 44/65 anonim ***** válasza:
Azért mert nem kérte! Szabad akarat joga jár minden embernek! Magyarán a bele egyezése nélkül akarsz bűbájt alkalmazni. Ezért!
2020. okt. 20. 14:25
 45/65 A kérdező kommentje:
Tehát a keresztényekre is haragszol, akik pl. imádkoznak érted?
2020. okt. 20. 14:26
 46/65 anonim ***** válasza:
Neked mi a bizonyítási elved a szomszéd lánnyal kapcsolatban? Ezt már kérdezte itt más is.
2020. okt. 20. 14:27
 47/65 anonim ***** válasza:
Nem értelmezted amit írtam. Tudni kéne értelmezni, és nem vádaskodni, és rágalmazni.
2020. okt. 20. 14:27
 48/65 anonim ***** válasza:
Nem kértem hogy imádkozzanak értem. Nyugodtan imádkozhatnak másért. Bűbájt sem kérek!
2020. okt. 20. 14:28
 49/65 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy példa mit művel a téveszme.

2020. okt. 20. 14:31
 50/65 A kérdező kommentje:

"Neked mi a bizonyítási elved a szomszéd lánnyal kapcsolatban? Ezt már kérdezte itt más is."

Mi a konkrét kérdésed? Hogy miért akarom bebizonyítani? Azt leírtam.

"A krokottákra egészen más bűbájok hatnak, mint az emberekre, ezért nem mindegy, milyen lény a másik."

"Tudni kéne értelmezni, és nem vádaskodni, és rágalmazni."

Miben vádaskodtam? Konkrétan másold be tőlem, kérlek, amiben ezt tettem!

"Nem kértem hogy imádkozzanak értem."

Tehát ezek szerint a keresztényekre is haragszol, amikor imádkoznak érted. Oké, ez legalább következetes.

2020. okt. 20. 14:31
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!