Mit csinálnak a szellemek?
na ketten vagyunk már :)
végre egy ember, aki így gondolkozik :D
de azért érdekel a mások véleménye is..csak nemértem én akkor mértnem sohasem és miértis nem láttam semmitsem :)
18/L
ma 01:48!
Szerintem teljesen felesleges lenne belemenni a pszichológia mélységesen mély tudományába, és olyan válaszokra kérdést keresni, melynek szofisztikus mellébeszélés lenne a vége...
Sok minden létezik, amit az ember nem tud megmagyarázni, de meg akar... Ezekben az esetekben kerülnek elő ezek a szellemek, hogy úgymond a dolgoknak reális magyarázata legyen... Egyébként én sem láttam még, és szerintem nem is fogok...
De az emberiség története során az örök élet mindig is sokakat foglalkoztató kérdés volt... Sokan félnek a haláltól, és attól, hogy nem marad meg belőlük semmi... Pedig mint minden ember törekszik a halhatatlanságra... A művészek a műveikkal, a hadvezérek, politikusok a tetteikkel...(és a felsorolás szinte végtelen)... De van egy csoport, az ezoterikusok, akik nem képesek/nem akarják megérteni/elfogadni a világ rendjét, és annak működését...
És amikor már végkép falnak vannaki szorítva, akkor hitkérdést csinálnak a dologból... Ezt birom a legjobban, mert ők is tudják, hogy a hit egy képlékeny talaj, és se bizonyítani, se cáfolni nem lehet...
De komolyan szólva, lennének szellemek, akkor lenne bizonyíték, és akkor már régen előálltak volna vele...
Ha lenne bizonyíték elő álltak volna vele???
Na arra kiváncsi lennék. Az ember épp most éli ki a feltalálós korszakát. Szellemek létezését meg különben sem lehet 100%-osan bizonyítani, mert mindig lesz olyan aki nem fog hinni benne. Még akkor sem ha a saját szemével látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!