Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit csinálnak a szellemek?

Mit csinálnak a szellemek?

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy sikitozó hangot hallok? És mintha rámült volna valaki? És a könyv a polcon leesett,és levert 1-2 dolgot!
2010. aug. 6. 22:22
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
A szellemek csinálják a semmit. A semmiből lesz a valami. Szóval várják az alkalmat hogy a fizikai világba újra visszajöhessenek. A szellem világ és a fizikai világ amiben most vagyunk 2 külön dolog. Szóval egy szellem elmozdítani dolgokat nemfog tudni. Az hogy nem látszódik olyan dolog hogy a rádióhullámok se látszódnak mégis vannak. Mert van rá eszköz amivel lehet érzékelni. A szellemek érzékelésére is van eszköz, az emberi agy. Csak hogy tudjuk is venni az agyunkkal a szellemek "jelét" ahhoz komoly meditációs gyakorlatok szükségesek amik nem 2hétig tartanak, és erre materiális éljünk a mának most embertársaink nem érnek rá. Nekik most kell a válasz a kérdésre, most akarják látni, ami nemfog menni. Úgyhogy elkönyvelik hogy hülyeség, meg hogy nem léteznek.
2010. aug. 8. 00:39
 32/40 anonim ***** válasza:

na ketten vagyunk már :)

végre egy ember, aki így gondolkozik :D

de azért érdekel a mások véleménye is..csak nemértem én akkor mértnem sohasem és miértis nem láttam semmitsem :)

18/L

2010. aug. 8. 01:48
 33/40 anonim ***** válasza:
Kettővel felettem írónak, a semmiből nem lesz valami, ilyen nincs. A semmi mindig semmi marad, bár a mi agyunk nem tudja elképzelni, hogy milyen is az a semmi, de a lényeg, hogy a semmi az semmi és nem lesz soha valami.
2010. aug. 8. 11:53
 34/40 BlackSword ***** válasza:
40%

ma 01:48!

Szerintem teljesen felesleges lenne belemenni a pszichológia mélységesen mély tudományába, és olyan válaszokra kérdést keresni, melynek szofisztikus mellébeszélés lenne a vége...

Sok minden létezik, amit az ember nem tud megmagyarázni, de meg akar... Ezekben az esetekben kerülnek elő ezek a szellemek, hogy úgymond a dolgoknak reális magyarázata legyen... Egyébként én sem láttam még, és szerintem nem is fogok...

De az emberiség története során az örök élet mindig is sokakat foglalkoztató kérdés volt... Sokan félnek a haláltól, és attól, hogy nem marad meg belőlük semmi... Pedig mint minden ember törekszik a halhatatlanságra... A művészek a műveikkal, a hadvezérek, politikusok a tetteikkel...(és a felsorolás szinte végtelen)... De van egy csoport, az ezoterikusok, akik nem képesek/nem akarják megérteni/elfogadni a világ rendjét, és annak működését...

És amikor már végkép falnak vannaki szorítva, akkor hitkérdést csinálnak a dologból... Ezt birom a legjobban, mert ők is tudják, hogy a hit egy képlékeny talaj, és se bizonyítani, se cáfolni nem lehet...

De komolyan szólva, lennének szellemek, akkor lenne bizonyíték, és akkor már régen előálltak volna vele...

2010. aug. 8. 18:32
 35/40 anonim ***** válasza:
igen a szellemek sikítoznak veled xD biztos...
2010. aug. 9. 11:22
 36/40 anonim ***** válasza:
pff a szellem lenne az utolsó valami amitől megijjednék
2010. aug. 13. 00:08
 37/40 anonim ***** válasza:

Ha lenne bizonyíték elő álltak volna vele???

Na arra kiváncsi lennék. Az ember épp most éli ki a feltalálós korszakát. Szellemek létezését meg különben sem lehet 100%-osan bizonyítani, mert mindig lesz olyan aki nem fog hinni benne. Még akkor sem ha a saját szemével látja.

2010. aug. 19. 21:36
 38/40 anonim ***** válasza:
mi a fenéért kell hülyét csinálni azokból, akik ilyeneket kérdeznek.. Ha velük ez tényleg megtörtént, akkor vagy hülyét csinálnak belőlük, vagy kap egy értelmes választ és megnyugszik. Ha meg ő szórakozik akkor egészségére, az élet úgy poén ha marhulunk, de megvan az esélye hogy tényleg válaszra vár
2010. szept. 12. 21:10
 39/40 A kérdező kommentje:
Tényleg megtörtént és majdnem összeszartuk magunkat!!!
2014. ápr. 5. 08:43
 40/40 anonim ***** válasza:
Mit csinálnak a szellemek?Hát pálinkát!Aztán nem csoda, ha utána véletlenül rád ülnek és levernek mindent.
2014. jún. 7. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!