Mit csinálnak a szellemek?
semmit, mert nincsenek szellemek!
mutass egyet és elhiszem :)
Amúgy ne ijedj meg ha látsz egyet mert úgyis el lesz mosódva az arcuk szóval csak egy fehér kodszeru alak lesz gondolom!
16/F
ti ilyenkor szívtok? :D nem értem, rám még sose köszönt egy szellem se :D sose vert le semmit, sose hallottam hangokat, sose láttam arcokat :D
sose hittem ezekbe :D
18/L
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:24
És utolsó válaszoló!
Addig örülj mig nem talákopztál egy szellemmel se..,onnantól pokol lenne az életed!!
74-es vagyok
Addig örülj mig nem talákopztál egy szellemmel se..,onnantól pokol lenne az életed!!
Ez most mit jelentsen olyan rosszak???????????????
16/F
mért lenne pokol?:D
ne haragudjatok de ezt nem értem :D
azt akarjátok mondani, ha meghal valaki, akkor ÖRÖKKÉ él tovább csak szellemként? ergo átláccó (fehér) elmosódott valami lesz? :D és plussz tud ijesztgetni? :D keresek egy kötelet komolyan ez tetszik.. :D:D
najó akkor csatlakozom a kérdezőhöz mi az istent csinálnak a szellemek :D érdekel kinek mi a tapasztalata :D
mindig első voltam :D
Elozo vok kihagytam hogy egyel volt alkalmam találkozni de sajna csak 1-2 percig láttam akkor féltem de most meg jobban félnénk ha eggyel találkozom miért is:
1.Hajnalban felébredek ott áll elottem a szar is megfagyott bennem
2.Lényegében azt vettem ki hogy egy fehér alak arcát nem láttam mert elmosódott volt.
Akkor 5 éves voltam és most már tudom hogy akkor halt meg a nagypapám.Azóta semmi eddig semmi nem tortént velem.
De vannak jó és rossz szellemek ahogy mi emberek.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!