Mit csinálnak a szellemek?
Te leányzó...,nagyon földhöz ragadt vagy!
Hidd el helyben összetojnád magad ha éjszaka kinyitod a csipádat és a sarokban ott áll egy szellem...,elmosódott fehér szinben!
értem sajnálom :(
de én akkorsem értem, nekem másfél éve halt meg a nagypapám ráadásul előttem :( mentő minden végig ott voltam.. stbstb, de nem láttam és nem is hallottam semmit.. :S más közeli rokonom nem halt még meg.. amúgy nem lehet, hogy ilyenkor csak látni akarjátok és emiatt beképzeltek valamit és mintha megjelenne? vagy én nemtudom elképzelni..
és hát belém is belémfagyna..pár horrorfilm.. tejóég.. :S de akkorsem volt alkalmam semmi ilyesmit észlelni :S mindig első voltam
74-es vagyok
Nem tudom miért talán mert hiányzott vele tobb idot toltottem mint mással most is néha visszasírom ot mert másnak van de nekem már nincs papám :(
Amúgy nem tom hogy o volt az mert nem sokat tudtam kivenni az arca olyan volt mint egy beton olyan elmosódott
Érdekes hogy van a szobámban 1,5 m nagy tukor és az elott jelent meg biztos átjott a tukron de hogy mikor én 5 évesen nem használtam gyertyát????????????
16/F
mi ez az oldal? :D
belenéztem :D
lehettek itt 600an is ellenem amíg nem látom nem hiszem :)
ez olyan.. hiszel Istenben? :)
mert én nem.. NEM hangoztatom.. NEM vagyok rá büszke..de ha valaki valahol előhozza..elmondom,hogy nem!!
Talán télleg fölrdhöz ragadt vagyok.. de nem hiszem.. ezértis utálom a harry pottert :D
mert nem valóságos :D
ezért nem hiszek se szellemben se Istenben :)
idézzek?:D
mikor kicsik voltunk idéztünk de az ég adta világon sehol semmi.. :D soha semmikor:D
apám aki akkor se hinné ha előtte állna ő mondta hogy egyiknap még anno érezte h lefeküdt mellé valaki (egyedül volt a lakásba) és h azóta sem hisz bennük de akkor vki volt ott.. mondom aha oké.. apám szokott sokat inni..blabla.. de és én még most sem láttam,éreztem se semmi
fényképek? szerkesztettek,hamisak :)
18 /L Tehát csak a kézzel fogható,3D-ben létező dolgokban hiszel ha jól értem...
Nem véletlen a szkeptikusok társaságának egyik törzstagja vagy?:D
De nem is akarlak meggyőzni,higyj ahogy akarsz..,de majd ne csodálkozz ha életed során eggyel összefutsz!Soha nem lehet tudni..még sok minden áll elötted...
jó akkor visszaveszek a nevetős fejekből..
télleg nem hiszem meg semmi, csak amit látok..
de.. aki találkozott velük.. stb.. az meséljen lécci mi volt milyen volt.. és egyáltalán mik azok a "szellemek"?
és miért vannak "itt"? és "mit csinálnak"? és mi az h jó meg rossz? hogyan tudnak azok bántani vagy akár csak leverni egy poharat akik már meghaltak? nemértem..kérlek magyarázzatok.. ezzel nem tértem el a kérdező kérdésétől sem..
Ezt mink nem tudjuk miért vannak is.
De ha látnál egyet nem kérdeznél semmit mert úgy be lennél fosva ezt most nem rosszból mondom,hanem tapasztalatból megálnál egy helybe megakarnál fordulni oldalra de egyszeruen lefagysz.Most nevetsz rajtam én azt kívánom neked hogy láss egyet és beszélges veluk ilyen soha nem lesz.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!