Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit csinálnak a szellemek?

Mit csinálnak a szellemek?

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy sikitozó hangot hallok? És mintha rámült volna valaki? És a könyv a polcon leesett,és levert 1-2 dolgot!
2010. aug. 6. 22:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

nem nevetek.. csak érdekesnek találom :S

és beszélgetni? ez már télleg nagyon érdekes hangzik..

mit mondanak? oO wtf?

2010. aug. 6. 23:44
 22/40 anonim ***** válasza:

"jó akkor visszaveszek a nevetős fejekből..

télleg nem hiszem meg semmi, csak amit látok..

de.. aki találkozott velük.. stb.. az meséljen lécci mi volt milyen volt.. és egyáltalán mik azok a "szellemek"?

és miért vannak "itt"? és "mit csinálnak"? és mi az h jó meg rossz? hogyan tudnak azok bántani vagy akár csak leverni egy poharat akik már meghaltak? nemértem..kérlek magyarázzatok.. ezzel nem tértem el a kérdező kérdésétől sem.."

No..,bár én nem talákoztam szellemmel,de,hogy kicsit tágitsd tudásod ebben a témakörben is,olvasd kérlek el ezt: [link]

Másfelöl meg a szellem,akkor marad itt a földön,ha nem sikerül a köztes létböl átmenni egy másik dimenzióba,jobban mondva nem tudsz valakit elengedni úgymond aki meghalt...,igy a szelleme itt marad a földi létben.Vannak rá módszerek,hogy az itt ragadt szellemet átsegitsék egy másik dimenzióba!

itt van egy kis olvasmány még erröl: "A lélek 3 napig a test mellett marad.

A harmadik nap után a Lélek a vezetői segítségével a Tranzitváróba kerül. Ez a terület a Köztes létben van. Tehát az Anyagi dimenzión túl, de a Szellemi dimenzión innen. Ez idő alatt zajlik általában a temetése is, ahol részt vesz a kísérőivel.Itt a temetése során szomorú hatások is érik, mert ő már többet lát, mint emberként látott. Látja a rokonai képmutatását, ahogy siratják, és esetleg magukban arra gondolnak, hogy éppen ideje volt, hogy meghaljon. Látja a bennük felmerülő gondolatokat, és ez bizony nagyon sok, volt képmutatást is leleplez. Érdekkapcsolatokat. Látja a szeretetlenséget bennük, a helytelen szeretetet. A Tranzitváróban töltött idő alatt, ha megoldható, nem szabad:

- az elhunyt tulajdonát képező tárgyakat kidobni, akkor sem, ha feleslegesnek tartjuk őket.

- a szobáját átrendezni, kiüríteni.

- a pénzét, ha van, elkölteni.

Tehát célszerű mindent abban az állapotban megtartani, ahogy az életében volt. Ha megváltoztatjuk ezt az állapotot, ez is visszaállíthatja a tárgyakhoz való kötődését. Esetleg visszahúzza őt.

A földi idő szerint 40 napig tart a Tranzitváróban eltöltött idő. Ez alatt végleg kimosódnak a Lélekből a földi emlékek, kapcsolatok, bekövetkezik a teljes elengedés, ami után már kötődés nélkül tud átmenni az Alagúton a Fénybe. (A Tibeti halottas könyv ezt az időt 49 napnak mondja. Végül is az idő már ebben az esetben viszonylagos.)

Itt is következik a variációk sokfélesége. Pár variáció példaképpen:

- Ha ölt, az új életében meg kell tapasztalnia, milyen érzés erőszakos halállal meghalni, vagyis őt fogják megölni.

- Ha jót adott, neki fognak jót adni.

- Ha bántott, őt fogják bántani.

- Abortusz esetén, meg kell tapasztalni azt az érzést, amikor az ő magzati életét fogják megszakítani. Ez nem csak az anyára vonatkozik, hanem a férjre is, abban az esetben, ha ő is támogatta az abortuszt.

- Ha gyűlölte például a cigányokat, egy gyűlölt faj, csoport tagjaként kell megszületnie, hogy saját bőrén tapasztalja meg, milyen az, ha őt gyűlölik.

Amit adsz, vissza fogod kapni. – mondja a Törvény. Ezt így is meg lehetne fogalmazni: Életedben azt add, amit Te szeretnél kapni.

Ne berzenkedj a sorsod miatt, mert amit most kapsz, kaptál, egyszer Te adtad. (Valószínű, hogy már nem emlékszel rá.)

Az öngyilkos emberek kivétel nélkül a Köztes létben kerülnek, és hosszú időre ott rekednek. Nagyon szomorú és keserves élet, folytatás vár ott rájuk. Újból és újból átélik a halálukat, mintha egy végtelenített film szereplői lennének. Természetesen az érzéseik is jelen vannak, ezek iszonyú szenvedést, fájdalmat, reménytelenséget okoznak a lelkükben. Nekik ez a pokol.

Nagyon - nagyon hosszú időnek kell eltelni ahhoz, hogy ráébredjenek a butaságukra, felismerjék helytelen cselekedetüket, ami ugyan tudatlanságból fakadt, de akkor is szellemi szempontból hiba volt. Tudja őket segíteni egy földön élő ember is, aki rendelkezik a Tudással, és képes kapcsolatot létesíteni velük."

kilinkeltem neked,hogy jobban megértsd!;)

2010. aug. 6. 23:45
 23/40 anonim ***** válasza:

ez inkább már olyan reinkarnációs dolog félig :S

abban sem hiszek.. nemtudom..mi volt előző életemben?

am olyan is hallottam, hogy a "gyerekek" maguk választják ki a szülőket.. lehet ez butaság.. de ha már ÉÉNN a szellemekről beszélek.. akkor erről mit gondoltok?

2010. aug. 6. 23:58
 24/40 anonim ***** válasza:

Jól tudod a születendő gyermekek maguk választják ki a leendő szülőket,igy van!Ha már Te szellemekről beszélsz ott már baj van:D

De örülök,hogy legalább végigolvastad!=) És van elöző élet is,csak nem emlékeznek rá az emberek,de erre is létezik módszer,hogy megtudd mi voltál elöző életedben!Szted Te mi?=))

2010. aug. 7. 00:01
 25/40 anonim ***** válasza:

elképzelésem sincs.. mivel.. olyat is hallottam,hogy állat pl cica pingvin akármi meg h másik ember voltál és, hogy mondjuk hogy minden életedben más a feladatod :S

szeretném megtudni,hogy mi volt..persze ha volt ilyen :S

ezt hogyan lehetne?

2010. aug. 7. 00:06
 26/40 anonim ***** válasza:
Érdekelne,h mi voltál elöző életedben?Mert tudnék segiteni benne!
2010. aug. 7. 01:20
 27/40 anonim ***** válasza:
igen érdekelne.. már ha tényleg léteznek ilyenek.. és az biztos lenne h úgy volt?
2010. aug. 7. 01:21
 28/40 anonim ***** válasza:
18L! tudsz nekem privit irni?Mert ott tudnék infókat irni,ha érdekel...
2010. aug. 7. 19:42
 29/40 BlackSword ***** válasza:

18/L

Nyílvánvalóan azért találnak ki ilyeneket, mert unatkoznak...

A másik meg az, hogy addig örülj, amíg nem láttál... Még félnek is... Aztán meg írogatják, hogy ne íjedj meg, mert nem tud bántani... Még jó, hogy nincsenek, de ha véletlenül mégis találkoznék eggyel, akkor közölném vele, hogy ő tulajdonképpen nem is létezik, és ezt igazán felfoghatná...

Egyébként biztosan nem léteznek, mert egy olyan társasházban lakom 16 éve, aminek a tervezője felakasztotta magát... Én még nem találkoztam szellemekkel... Jah, és ráadásul nem egy szomszédom halt már meg (főleg a kor miatt... Akkor miért nem találkoztam a szellemükkel??? Azért mert szellemek nem is léteznek??

2010. aug. 7. 22:10
 30/40 anonim ***** válasza:
A szellemek olyan dolgok mint a rádióhullámok. Azokat se látom mégis vannak. Az emberi agy egy nagyon kifinomult dolog lehet az ember fejében ha megfelelő fejlettségi szinten működik. Ami nagyon kevés emberre igaz, és főleg nem a materiális tévképzetben élők körében. Szóval ahogy a vevőkészülék fogja a rádiójeleket, ugyanúgy képesek néhányan érzékelni a szellemeket. A szellemek csak annyiban különböznek a rádióhullámoktól hogy saját akaratuk van, nincs megszabva nekik hogy arra mennyél, ahol majd felfogja és átalakítja valami. Egyébként a szellemek a szellem világban élnek, szóval közvetlen módon a fizikai világba nincs belenyúlásuk, az mind hülyeség. A szellemeknek nincs idő, egész nap csak léteznek a semmibe.
2010. aug. 8. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!