Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit csinálnak a szellemek az...

Mit csinálnak a szellemek az emberrel?

Figyelt kérdés
Hallottam/olvastam hogy ha léteznek szellemek akkor azok tudnak ártani Bár nem hiszek bennük, de azért kivácsi vagyok hgoy mit csinálnak. Halálra harapdálnak???
2010. okt. 23. 23:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
sehogy, mert szellemek nem léteznek.
2010. okt. 23. 23:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Na helyes. Én se hiszek bennük. De azért a gondolattal el játszhatunk hgoy mi lenne ha egy szellem elötted lenne ... Oda megy az ember megüti igaz mellé ütne de a légnyomás külömbség viszi el
2010. okt. 23. 23:54
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

én arra lennék kíváncsi, hogy a szellemek hogy szexelnek.

és születhet-e szellembaba.

2010. okt. 23. 23:56
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Itt sokat olvashatsz olyan emberekről, akik már találkoztak szellemekkel, de még egy sem írt olyat, hogy valami kárt is okoztak bennük. Úgy látszik, hogy a szellemek senkit nem akarnak bántani, csak úgy néha/sűrűn előjönnek, körülnéznek, matatnak egy kicsit, azután szépen hazamennek TV-t nézni... D
2010. okt. 23. 23:57
 5/15 anonim ***** válasza:
14%
Szellemek csak a hiszékeny emberek fejében léteznek!
2010. okt. 24. 06:59
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Meglehet hogy szellemek csak az emberi fantázia szüleményei,de én szeretem Őket.Gyakran álmodom hogy együtt röpködök velük és jót szlalomozunk hatalmas belső terü kupolákban.Hihetetlenül jó érzés.Mikor Velük álmodok akkor kipihenten,jókedvüen ébredek és napközben előjön bennem egy-egy pillanatra az álmomban átélt lebegésszerű érzés.

Előfordul hogy a szellemnek arca is van és az vagy élő személy,vagy olyan aki meghalt már.

Még soha nem éltem meg kellemetlennek a velük való találkozást.

60-ik évemben vagyok és volt húsz éve egy infarktusom,de nem tudom van-e köze ennek az álmaimhoz,mivel előtte is voltak ilyen álmaim.Tehát én nem félek a szellemektől sem álmomban sem ébren!

2010. okt. 24. 07:59
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
hivd a szellemirtókat!
2010. okt. 24. 09:18
 8/15 A kérdező kommentje:
minek szellemírtó oda megyek megfejelem és már nem is látok többet olyant xDD
2010. okt. 24. 10:33
 9/15 anonim ***** válasza:

ha nem hiszel a szellemekben akkor ezt csináld meg ;)

éjfélkor álj a tükör elé egy gyertyával a kezedben... és ha van egy halott szeretted akkor mondogasd a nevét...

vagy ha nincs olyan akkor mond bármelyik halottnak a nevét...:D majd ird le h mit tapasztaltál (:

2010. okt. 25. 09:29
 10/15 anonim ***** válasza:
ha hozzádcsapódik egy akkor kárt is okozhat benned, ugyanis fel akarja magára hívni a figyelmed hogy ott áll előtted, miért nem látod és hogy segíts neki mert addig nem tud átkelni...ezért minden lehetséges dologgal megpróbálja felhívni magára a figyelmed....
2010. okt. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!