Mit csinálnak a szellemek az emberrel?
Figyelt kérdés
Hallottam/olvastam hogy ha léteznek szellemek akkor azok tudnak ártani Bár nem hiszek bennük, de azért kivácsi vagyok hgoy mit csinálnak. Halálra harapdálnak???2010. okt. 23. 23:45
11/15 anonim válasza:
érzelmeivel és energiáival táplálják magukat.
12/15 anonim válasza:
Szerintem semmit, mert mindekihez olyan szellem járhat (ha van ilyen) aki ismerőse, szerette volt, az pedig nemhiszem h bánana téged, kivéve ha utált:)
13/15 anonim válasza:
A nevében benne van a jelentése!!SZELLEM--és az azt is jelenti hogy nincs tömege !Ha meg nincs tömege akkor nem is tud bántani--fizikailag csak szellemileg !!Ha agyilag--tehát szellemileg---stabil vagy akkor semmi gáz,de ha szellemileg zokni vagy akkor alapjaiban más a helyzet!!Akkor légy résen!!
A szellem nem keverendő össze más képzelet szülte lényekkel !!Mint pl.vámpir,ördög,angyal stb,mert azoknak van teste és az bánthat!!(hit kérdése hogy vannak-e vagy nincsenek!!)
14/15 anonim válasza:
Parry Gripp: szellembaba nem lehet, de a Haunted house- ban tudnak szexelni:D
15/15 anonim válasza:
Nos kedves kérdező ahogy te is jól tudod szellemek nem léteznek. Ezért felesleges fantáziálni arról , hogy mit csinálnak veled vagy , hogy hogyan molesztálnak ánuszon. Mert lehet , hogy valaki azt mondja , hogy nem bántanak , de akkor felmerül a kérdés , hogy ő ezt honnan a lópaci hengeres szervéből veszi , hiszen nem léteznek ezért nem tudhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!