Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért nem tesz Isten valamilye...

Miért nem tesz Isten valamilyen látványos csodát, amitől mindenki hinne benne?

Figyelt kérdés

2020. jan. 10. 17:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
48%
I. nem varázsló, bűvész, mutatványos... mindenkinek a saját döntése, miben hisz, hogy él, milyen szellemi-lelki életet él, és az alapján milyen mélyre jut a világ-, ön- istenmegismerésben, hogyan fejezi ki a munkájában, emberi kapcsolataiban, szeretetében. Az ember befejezetlen, áldott és szabad.
2020. jan. 10. 17:23
 2/23 anonim ***** válasza:
37%

Rosszul értelmezed ezt a fogalmat.

Isten nem egy személy, és még csak nem is egy valami.

Maga a rendszer, ami a világot jelenti.

2020. jan. 10. 17:50
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha elfogadod hogy teremtett egy világot :D az nem elég?
2020. jan. 10. 18:13
 4/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem elég! Egyébként sem támasztotta alá senki hogy létezik isten. A kérdésem is erre alapul.
2020. jan. 10. 18:26
 5/23 anonim válasza:
64%

Én velem tett egy látványos csodát, amikor a születésnapomra időzítette a nagyszüleim halálát - akik 5 éven át neveltek, míg anyám a minimálbérért dolgozott 12 órát. - Azóta utálom az összes vallást. Ha isten létezne, nem büntetné így az embereket, hiába követett el a Biblia szerint Ádám és Éva egy súlyos bűnt. Ha isten olyan igazságos, akkor miért nem takarítja el a Fideszt, vagy akár más bűnözőket a földről?

Isten - ha létezik - bekaphatja. Túlságosan szörnyű színész.

És amióta elvesztettem a hitem benne, azóta érzem azt, hogy jobban átlátom a társadalmat.

2020. jan. 10. 18:56
 6/23 anonim ***** válasza:
29%
Isten eltűrte a fasizmust is a maga borzalmas valóságában, és te a Fidesz elpusztítását hiányolod?
2020. jan. 10. 19:07
 7/23 A kérdező kommentje:
#5 Nekem is ez a véleményem. Isten nem létezik...... Senki sem támasztotta alá, a biblia meg egy nagy f****ság
2020. jan. 10. 19:12
 8/23 anonim ***** válasza:
42%
Mert nem létezik
2020. jan. 10. 19:14
 9/23 anonim ***** válasza:
24%
Az előző hozzászóló a számból vette ki a szót.
2020. jan. 10. 19:16
 10/23 A kérdező kommentje:

#9 igazatok van. Isten nincsen, és nem is létezett.

2020. jan. 10. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!