Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Bibliát elfogadó hívők,...

A Bibliát elfogadó hívők, egyben idegenlény hívők is?

Figyelt kérdés

2019. nov. 22. 03:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen
2019. nov. 22. 07:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen miért?
2019. nov. 22. 07:02
 3/10 ******?! ***** válasza:
29%
Nem, egyértelműen nem! Ha valaha is találnánk intelligens életet a földön kívül csontig megrázná az úgynevezett "vallást", miért? Természetesen csak el kell olvasni a bibliát. Akik nem ismerik a saját vallásukat csak gratulálni tudok.
2019. nov. 22. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, legalábbis nem láttam még papot templomban aki úgy fejezte volna be a misét, hogy figyeljétek az eget bárányaim mert jönnek a zöldemberkék ufóval.
2019. nov. 22. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Isten, angyalok, démonok. Ezek élőlények, hisz a Biblia élőnek írja le őket. Nem a Földön teremtődtek, ezért kimondhatjuk, hogy idegen lények. Aki a Biblia szavait hiszi, annak ezt is hinnie kell! Mindegy, hogy anyaggal rendelkező, vagy szellemi életről beszél a könyv, ha beszél róluk léteznek.
2019. nov. 22. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Az 1930-2019 közt több , mint 11 millió ufó beszámolót rögzítettek. Ennyi szemtanú bármely ügyben perdöntő lenne, de nevetség tárgyává tették őket, ahogy a valláshívőket is!
2019. nov. 23. 02:30
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Nem, mert csak az 1 Istenben hisznek.
2019. nov. 23. 08:24
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

Èn diák koromban megkèrdeztem egy papot.

Azt mondta SEMMIFÈLE KÈPP!

"ISTEN CSAK AZ EMBERT TEREMTETTE!

2019. nov. 24. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy pap azt mondta TERMÉSZETESEN NEM CSAK A FÖLDÖN VAN ÈLET!
2019. nov. 24. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:
56%

Nagy dilemma!!!

Voltak óriások vagy nem? voltak Dínók vagy sem? ki csinálta a pramisokat?

És még lehetne sorolni a meg nem magyarázott dolgokat!

Azt minden Istenben hívő, Bibliát elfogadó embernek tudnia kell, hogy nem az ember az egyedüli értelmes teremtmény. Itt értem többek között az Angyalokat! Van egy Angyali világ, ami jóval az ember előtt let megteremtve! Vannak dimenziók legalább 1-7-ig. Erről sem sokan tudnak! Tehát biztosra vehetjük, hogy van értelmes lény az emberen kívül!

2019. nov. 30. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!