Hívők, nektek teljesítette már Isten valamilyen "kívánságotokat"?
Tudom, hogy ez a fogalmazás elég gyerekesre sikerült. Ha a "meghallgatta az imáid" ugyanazt jelenti, akkor inkább használjuk azt. :)
Nekem már háromszor is segített, 1. esetben 1 héten belül, 2. esetben 1 napon belül, harmadik esetben szinte azonnal.
Kíváncsi vagyok a százalékos arányra, hányszor nem segített?
Remélem nem úgy van, ahogy gondolod, mert ha ilyen önző, emberi kívánságokat teljesít, de a "rosszat nem törli el", akkor nem mondanám "jóságosnak", amilyen kép kialakult róla.
Egyébként érdekes, hogy pont ahhoz imádkozik mindenki, attól remél segítséget, aki ránk szabadítja a halált és szenvedést és nézi ezek munkáját.
Érdekes lény az ember, szeret szenvedni, sőt, könyörög a kínzóhoz segítségért és szeretetért.
2. Szóval ha programozó vagy, írsz egy csodás programot és eljuttatod a felhasználókhoz, de tőled független okokból egy vírus belekerül a programba, akkor te béna programot írtál? És nem fejlesztenéd tovább a programot, hogy ellenálljon a vírusnak, ha a felhasználók hozzád fordulnak?
Ennyivel mehetnék a Parlamentbe panaszkodni, mert hangos a szomszédom, mindent lehetne az ország vezetőinek nyakába varrni, ami az országban történik. Hangos a szomszédom, ezért a miniszterelnök egy szadista?
Én "alkukat kötök a Főnökkel" :)
Valamit valamiért. Általában segít bár a egy esemény pozitív kimenetele nem feltétlenül köthető össze csodával. Azért szeretek biztosra menni ha nagyobb dologról van szó.
De szerintem itt nem csodavárásról van szó. A "nyerjek a lottó." típusú kérések szerintem esélytelen, hogy bejönnek. Ha valamit el akarok érni és mindent meg is teszek az ügy érdekében de még így sem biztos a siker akkor szoktam kérni egy kis segítséget.
Nekem az első kívánságom még gyerekként volt, egy kutyát kértem, rövid időn belül anyukám hazaállított egy kutyussal, akit az utcán talált.
A második az egészségemmel volt kapcsolatos.
Az utolsó pedig, egy hibát követtem el, és bűntudatom volt, azért imádkoztam, hogy Isten adjon esélyt a javításra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!