Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Azokat kérdezem, akik hisznek...

Azokat kérdezem, akik hisznek ebben: a bogarak is reinkarnálódnak?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon hiszek ebben, ezért szakértőket/hívőket kérdezek. Pl lecsapok egy szúnyogot: meghal ugye. Nekik van lelkük? mi lesz velük? (tudom tudom, pontos választ senki sem tud adni, de arra vagyok kiváncsi, hogy ki mit gondol erről)
2010. jún. 28. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem, ők nem reinkarnálódnak. Reinkarnálódni csak intellektussal rendelkező lények tudnak, hiszen nekik van karmájuk, így további feladataik is.
2010. júl. 5. 22:22
 12/13 anonim ***** válasza:
reinkarmálódnak a bogarak is meg a kutyák is stb stb- a lélek egyfajta evolúción megy keresztül mielőtt eléri a legfejlettebb szintet, az emberi szintet, ahol is tudakozódni tud Istenről, a lét értelméről stb. ez egy nagyon nagy kincs, ez a tudat, ez az intelligencia ami az emberi testtel jár. de ha pl állatisanal él egy ember akkor vissza is eshet. elég logikus, ha úg yélsz mint egy disznó, akkor az is leszel. de újra lesz lehetőség embernek lenni. és karmájuk az az állatoknak valóban nincs, mert nem olyan fejlett a tudatuk, de pl állatok között is vannak intelligensebbek meg kevésbé azok. egy hal és egy kutya között vannak értelmi különbségek. ezek a lépcsők az emberi szint felé.
2010. júl. 6. 14:53
 13/13 anonim ***** válasza:

az állatok a "lelkeikkel" nem képesek megítélni a helyzeteket, s ebben rejlik a mi "előnyünk", hogy megtaláljuk Istent. Az előző válaszoló pedig igencsak jól látja a dolgot. Örülök neki, hogy hasonlóak az elképzeléseink. :)

üdv

25/F

2010. júl. 6. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!