Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Gondolatolvasókat kérdezem!...

Gondolatolvasókat kérdezem! Honnan érzitek rögtön egy személynél, hogy ráhangolódni vagy szuggerálni kell?

Figyelt kérdés
Mondjuk én annyira profi nem vagyok és leginkább csak érzelmeket tudok olvasni, de például, mikor előre kitalálom mit fog választani bizonyos tárgyak közül, van akiknél inkább a szuggesztió jön be.(tehát én küldöm neki, hogy mit válasszon) De honnan lehet elsőre megállapítani?
2011. júl. 23. 06:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Jobb ha tőlem tudod meg... gondolat olvasók nincsenek.
2011. júl. 23. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Onnan tudod, hogy mit gondol a másik, hogy érzékeny vagy, nyitott és rá vagy hangolódva az illetőre.

Én nagyon sokszor tudom, hogy mit gondolnak mások, miközben például teljesen mást mondanak.

De nem azért, mert különleges képességeim vannak, hanem azért, mert az arcjátékból, gesztusokból, hanglejtésből nagyon sok mindent meg lehet állapítani.

De ez nem gondolatolvasás szerintem, hanem érzékenység.

És, ha ezt fejleszted, akkor nem leszel olyan könnyen becsapható. Például tudni fogod, ki szeret, kedvel téged igazán, és ki az, aki csak megjátssza, ki őszinte, ki nem, ki akar kihasználni valamire, és ki az, aki őszinteséggel fordul feléd.

Úgyhogy ez hasznos képesség lehet a mindennapokban.

2011. júl. 23. 12:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat bár nem teljesen erre gondolok. Hanem arra a dologra, amit a gyomrodban érzel, anélkül, hogy ránéznél, vagy a jeleit néznéd. De ez inkább az "adó embereknél működik". Csak elsőre nem tudom ki adó és ki vevő.
2011. júl. 23. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:
37%

12.20 vagyok.

Értem, amit mondasz, de sajnos nem tudom, hogy hogy kell fejleszteni.

Nekem egy emberrel van ez a dolog, a volt szerelmemmel-nekem még mindig az, mondjuk, és szerintem én sem vagyok közömbös számára, de valahogy nem jönnek össze a dolgok kettőnk között-, szóval Vele érzem azt, hogy tudom, hogy mit gondol, és azt is, hogy mit érez. azt is, hogy mikor fog írni. És valóban az is történik Vele, amit én megéreztem.

Volt olyan, hogy hajnalban felébredtem, és összeszorította valami a szívemet, kimentem dohányozni a konyhába, rágondoltam, és zokogni kezdtem, mint aki nem normális.

Utána mondta nekem, hogy nagyon rossz időszakon van túl, kiújult megint a pánikbetegsége, felébred éjszaka, hajnalban, és szörnyű halálfélelme van.

Meg hasonló dolgok.

Szóval van ilyen, de én ezt nem tanultam soha, csak úgy kialakult.

De, hogy másokkal hogy lehet kialakítani, azt sajnos nem tudom.

2011. júl. 23. 13:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, valami ilyesmi. Nekem már kiskoromba is volt hasonló, hogy rám törtek olyan érzések amik nem az enyéim voltak. Aztán mikor nagyobb lettem elemezni kezdtem, keresni a forrásokat, így valamennyire már irányított lett. De például a sokan vannak körülöttem nem találom meg az alanyt, vagy bezavarhat. Ki tud vajon ilyen témában segíteni?
2011. júl. 23. 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
A gondolatolvasás tényleg nem létezik, de vannak emberek akik sokkal jobban kifejlesztik a fogékonyságot a nonverbális jelekre is. Plusz hozzáteszi a tapasztalatait és összeáll a fejében valami arról ,hogy kb(!) mit gondolhat a másik. Sok ember például az arcról még az alapvető érzelmeket sem ismeri fel száz százalékosan. Sőt a hangsúly értelmezése sem megy mindenkinek tutira. Ráadásul ez, ha jól működik, nem is tudatos. Szóval kb. ez a gondolatolvasás titka , semmi varázslat...A pszichológusokat kérdezd, van aki kutatja is ezeket. (Ne parát kérdezz, hanem igazit aki rendes egyetemre járt)
2011. júl. 24. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet a ráhangolódással vagy, ahogyan Te nevezted szuggerálással a pszichológiában hipnózis terápiának vagy az NLPt terápiás alkalmazásának ügyében is. Ne gondolj ezora, ez nem varázslat, hanem tudományosan is használt módszer...
2011. júl. 24. 20:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezt egyáltalán nem lehet pontosítani, fejleszteni, akár tudományosan, akár máshogyan?
2011. júl. 26. 07:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

De. Fejleszthető, tanulj például NLP-t vagy valami hasonló pszichológiai módszert.Az érzékenység, ráhangolódás fejlődik ha még tanulsz is hozzá ezt-azt.

Nem kell hozzá asztrológia meg semmi humbuk ezo, csak igazi suliba menj...

2011. júl. 26. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!