Gondolatolvasókat kérdezem! Honnan érzitek rögtön egy személynél, hogy ráhangolódni vagy szuggerálni kell?
Onnan tudod, hogy mit gondol a másik, hogy érzékeny vagy, nyitott és rá vagy hangolódva az illetőre.
Én nagyon sokszor tudom, hogy mit gondolnak mások, miközben például teljesen mást mondanak.
De nem azért, mert különleges képességeim vannak, hanem azért, mert az arcjátékból, gesztusokból, hanglejtésből nagyon sok mindent meg lehet állapítani.
De ez nem gondolatolvasás szerintem, hanem érzékenység.
És, ha ezt fejleszted, akkor nem leszel olyan könnyen becsapható. Például tudni fogod, ki szeret, kedvel téged igazán, és ki az, aki csak megjátssza, ki őszinte, ki nem, ki akar kihasználni valamire, és ki az, aki őszinteséggel fordul feléd.
Úgyhogy ez hasznos képesség lehet a mindennapokban.
12.20 vagyok.
Értem, amit mondasz, de sajnos nem tudom, hogy hogy kell fejleszteni.
Nekem egy emberrel van ez a dolog, a volt szerelmemmel-nekem még mindig az, mondjuk, és szerintem én sem vagyok közömbös számára, de valahogy nem jönnek össze a dolgok kettőnk között-, szóval Vele érzem azt, hogy tudom, hogy mit gondol, és azt is, hogy mit érez. azt is, hogy mikor fog írni. És valóban az is történik Vele, amit én megéreztem.
Volt olyan, hogy hajnalban felébredtem, és összeszorította valami a szívemet, kimentem dohányozni a konyhába, rágondoltam, és zokogni kezdtem, mint aki nem normális.
Utána mondta nekem, hogy nagyon rossz időszakon van túl, kiújult megint a pánikbetegsége, felébred éjszaka, hajnalban, és szörnyű halálfélelme van.
Meg hasonló dolgok.
Szóval van ilyen, de én ezt nem tanultam soha, csak úgy kialakult.
De, hogy másokkal hogy lehet kialakítani, azt sajnos nem tudom.
De. Fejleszthető, tanulj például NLP-t vagy valami hasonló pszichológiai módszert.Az érzékenység, ráhangolódás fejlődik ha még tanulsz is hozzá ezt-azt.
Nem kell hozzá asztrológia meg semmi humbuk ezo, csak igazi suliba menj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!