Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik a Reinkarnáció. Mit...

Létezik a Reinkarnáció. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

Eddig kételkedtem, de a neten olvasgattam érdekes dolgokat.

[link]

2018. aug. 30. 18:11
 141/151 A kérdező kommentje:

Én is mindkettőben hiszek.

2018. szept. 5. 08:01
 142/151 anonim ***** válasza:
53%

"Ennyi idősen simán hihetnél a Reinkarnációban."

Aki szerint a tudomány állása a tudós életkorának függvénye, az tényleg valami másik dimenzióban él. Te már reinkarnálódtál, ez nem is lehet kérdés.

Meg ugyebár egy ilyen kérdés megválaszolásakor legfontosabb szempont, hogy ne zúzzuk meg a kérdező lelkivilágát, tehát csak olyat szabad írni, amitől nem sírja el magát a 13 éves lelke.

Igen, ezt kifogásolta valaki, aki privát üzenetben fejezte ki rólam a lesújtó véleményét. De kegyetlen vagyok...

1. Nem szeretek privátozni, nyilvános fórumon, ami nem is arra való.

2. Engem ilyenekkel nem lehet meghatni, úgyhogy felesleges is volt.

Nem vagyok az a meghatódó típus, akit felhívnak telefonon az állítólagos állatmentők és hasonlók, amire én rögtön utalok 100 ezret, persze. El vannak tévedve egyesek...

Mindenkinek megvan hozzá a jogosultsága, hogy gyerekesen gondolkodjon. De amikor egy kisgyerek képzeli okosabbnak magát, azon talán szabad nevetni, szabad véleményt is nyilvánítani.

Pláne, ha ő maga kérdezte.

2018. szept. 5. 08:11
 143/151 A kérdező kommentje:

Szó nem volt itt tudósok életkoráról.

Amugy meg megnyugtatlak, nem vagyok kisgyerek, meg gyerek se (Sajnos)bár szeretnék tényleg fiatalabb lenni.De ebben semmi rossz nincs.

2018. szept. 5. 08:42
 144/151 anonim ***** válasza:
53%

"Szó nem volt itt tudósok életkoráról."

Gondolhattam volna, hogy képtelen vagy értelmezni egy egyszerű hasonlatot vagy átvitt értelmet, vagy nevezd akárminek! Ja, neked ez már túlságosan "elvont".

Elképesztő, egy ilyen akarná itt osztani az észt...

Szerintem te inkább csak csináld, amit szoktál: hajtogasd, hogy "reinkarnáció van!" és toporzékolj hozzá kisgyerek!

2018. szept. 5. 10:46
 145/151 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekelnek az ilyen hülyeségek és kész. Az se érdekel hogy mire gondoltál. Amugy máma volt egy Reinkarnációs álmom. :)

2018. szept. 5. 10:54
 146/151 A kérdező kommentje:
És szerintem ez a álom egy jel volt. Ha valakit érdekel leírom. 😉
2018. szept. 5. 10:55
 147/151 anonim ***** válasza:
45%
Egy álmodozo álma.
2018. szept. 5. 12:59
 148/151 A kérdező kommentje:

Valós dologról álmodtam. Teszek rá aki nem hisz a Reinkarnációban. Senki se lehet tökéletes. Én viszont olyan vagyok aki mindent elmond magáról és nem titkolózok mások előtt hogy én milyen vagyok. Mindenkinek elmondom hogy milyen dolgokban hiszek (pl. Reinkarnáció..)

Semmit se széggyelek. Azt se titkolom hogy szoktam meséket nézni (Fixi Foxi és barátauk, Thomas a gőzmozdony stb.)

Szoktam játszani ezekkel: LEGO, Torpedó társasjáték, építőkocka, vizipisztoly, vizibomba stb.

Nem kell széggyeli semmit, ahogy azt sem hogy hiszünk a Reinkarnációban.

2018. szept. 5. 13:30
 149/151 anonim ***** válasza:

háát leírhatod

én azt álmodtam hogy ujjat húztam a kínai maffiával, és átszöktem északkóreába, ahol meg leakartak csukni (jó esetben), határ sértés miatt...húzós este volt, de megúsztam :)

#147 te voltál #94, #99? csak érdekel, mind kiragad egy részletet és arról beszél...vagy csak hasonló a stílus világ mindegy is...

"Aki szerint a tudomány állása a tudós életkorának függvénye, az tényleg valami másik dimenzióban él."

sajnos az ez a dimenzió, sok ember úgy van vele, hogy idősebbnek kell lenned a tapasztalatok miatt hogy szavahihető légy, bármennyire is logikus a beszéded...(kis p_cs, fó f_sztse tudsz! Nem éltél még annnyit!, Ne már a farka csóválja! Épp csak kikelt a tojásból és azhiszi neki áll a világ!)

...mellesleg nem egyszer, megelőztem egy előadást követő elmélkedés után a következőt...nem az egészet csak azta rész ami szoroosan kapcsolódott az előzőhöz. de amikor felhoztam hogy na emlékszl mikor... és ismét a () es téma, a "nem úgy volt!, dehát most mondta el jelzővel" Szóval forrás nélkül mit sem ér...

Szóval nem vagy " kegyetlen ", talán szókimondó.

emiatt rászoktam arra hogy az érvelésben folyamatosan csatloljak forrást, ha nem csatolok akkor még nem foglalkoztam vele eleget...hisz "nincs új, a nap alatt!" (s akkor is Mit kell itt plagizálni, nincs egyéni gondolkozásod...Mi van??akkor minek???, anonímban max, azt hittem idősebb vagy.)

szóval, a ruha teszi az embert...a korod határozza meg mennyit érsz, ha gondolkozol (tudóskodsz), ha nem.

ez is saját tapasztalat, nem egy embernél tapasztaltam...(kevés volt ennyire destruktív, ezért hoztam ezt)

a +Ja ha már forrás, nemtudom láttátok e a Dogmát, ha közvetlen nem is de érintőlegesen kapcsolódik a témához...

2018. szept. 5. 14:01
 150/151 anonim ***** válasza:

kérdező #148 Nem, én komolyan ezt álmodtam, annyira tudatos volt hogy mikr belenéztem a tükörbe tisztán láttam az arcom, ott bukott le hogy mit keresek én ott? szó se róla, nem beszólásnak szántam!

#138 #139 (03:26) az utolsó kommentem tegnapról, na Ma meg az első kettő

2018. szept. 5. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!