Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek létezik reinkarnáció?

Anna978 kérdése:

Szerintetek létezik reinkarnáció?

Figyelt kérdés
Én nem akarom, hogy létezzen, mert akkor ha a szeretteim meghalnak, vagy meghalunk akkor soha többé nem fogok velük újra találkozni. És lehet, jó nem emlékszik az ember az előző életére, ha valóban létezik reinkarnáció és így lehet nem bánja, de én most jelenleg bánnám és úgy érzem, hogy ha van reinkarnáció az nem jó. Szerintetek mi van a halál után?

2018. aug. 19. 19:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%

Nem létezik reinkarnáció, amit sokan annak hisznek az nem az. Sokkal bonyolultabb.

Az emberek altatására és félre vezetésére pedig kiváló a reinkarnáció. Sátán egy huszadrangu műsora és eszköze.

Mindenkivel fogsz ujra találkozni, mielőtt a végitélet be nem fejeződik, utána ki ki megy a neki kijelölt helyre:

Ki a mennybe, ki a pokolba:)

2018. aug. 19. 19:26
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Nincs kizárva.
2018. aug. 19. 19:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én hiszek benne ezért minden vagyonomat saját magamra hagyom majd...

...hogy majd ne kelljen ismét a nulláról kezdenem.

:)

2018. aug. 19. 19:55
 4/16 anonim válasza:
90%
Én örülnék, ha létezne, de addig úgy sem tudom meg amíg át nem élem.
2018. aug. 19. 20:03
 5/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik. Tegnap előttem ült a buszon.
2018. aug. 19. 20:07
 6/16 anonim ***** válasza:
Régen minden reményem a reinkarnációban volt. Ahogy telt felettem az idő, egyre inkább rájöttem, hogy a mindent megváltó végső pusztulás nyugalma ezerszer nagyobb áldás lehet, mint a végtelenszer való újjászületés viszontagságai, aminek a sorsa a törvényszerű pusztulás.
2018. aug. 19. 22:31
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Én hiszek a Reinkarnációban és Istenben is.
2018. aug. 19. 22:55
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
#3: He- he, ez jó, bár nem tudom, hogyan lehetne kivitelezni.
2018. aug. 20. 00:59
 9/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

vagyis egyetlen elet utani tulvilagi eletben hiszel? mert ha nem akkor nem fogod latni oket

reinkarnacios felfogas szerint is ugyanugy kovetkezo eletetekben is egyutt lehettek szereteitekkel, erre is ugyanannyi az esely mint arra hogy nem

meg az emlekezes is megvalosithato

ellenben te borzasztoan ragaszkodsz a szereteidhez amit a Keresztenyseg ugyanugy elitel, feltetelezem jobban ragaszkodsz hozzajuk mint Krisztushoz

igy a kereszteny tulvilagot is csak miattuk varod es nem azert mert Istenszereto vagy

2018. aug. 21. 10:18
 10/16 thoomas26 ***** válasza:
90%

A reinkarnáció létezése egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne találkoznál eltávozott szeretteiddel a testi halálod után. A lélek valamennyi életében vállalt személyiségét megtartja, annak halála után, így bármikor újratalálkozhatsz bárkivel. A két testi élet között egyébként idő is telik el, de mivel a lélek energiája megosztható (sőt, soha nem hozzuk le lényünk teljes egészét a fizikai világba), így akkor is találkozhatsz korábban eltávozz szeretteddel a testi halálod után a szellemvilágban, ha az ő lelke időközben már újra testet öltött. A testi életek alatt a legtöbb esetben nem emlékezünk az előző életeinkre, ennek több oka is van, de a testi életek között, amikor a szellemvilágban vagyunk, ott nagyon is tisztában vagyunk ezekkel.

Létezik reinkarnáció és az is igaz, hogy csak a test hal meg, a lélek pedig éli tovább létezését, e tényeknek elfogadásáról azonban mindenkinek magának kell döntenie. Aki egy kicsit is nyitott a megértésük felé, az kaphat és kap olyan bizonyítékokat, melyek kellően meggyőzőek (lehetnek) számára, ha nem nyitott, akkor viszont kár erőltetni. Akkor még nem jött el az ideje. Tehát létezik-e reinkarnáció? S létezik-e halál utáni élet? Én hiába tudom saját tapasztalataim alapján, hogy igen, ettől még mások egészen eltérő véleményen lehetnek. S te most akkor melyik válaszban higgy? Ezt neked kell belül érezned.

Ha azonban kicsit is (például) nekem hiszel, akkor tudnod kell, hogy újra fogsz találkozni mindenkivel a testi halálod után, s ez az élmény élesebb lesz, mint amit ebben életedben valaha is átéltél.

2018. aug. 21. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!