Tényleg létezik olyan ember aki látja az előző életed?
Ez lehet túlnyomás a tudatalattidban,nem biztos hogy előző életből maradt...A tudatalattinak van egy sűrítő tulajdonsága,ha a rengeteg szorongás és félelem felgyülemlik kell egy szelep amin keresztül kitisztul,képek,álmok formájában...Talán megfelelési,bizonyítási kényszered van ami a suli és közössége számlájára írható,kiskorodból esetleg ezért sem emlékszel...
Egyetlen életben is benne vannak ugyanazok a karma/félelemcsírák amik problémát jelentenek és bármikor ki lehet bontani az érzelmeken keresztül,ezért felesleges utazni....
Inkább keress egy jó kineziológust,aki ezekkel a traumagócokkal dolgozik..
Igen, vannak olyan emberek, akik azt ÁLLÍTJÁK magukról, amit kérdezel.
Aztán vannak olyan ebrek, akik ezt el is HISZIK!
Az emberek harmadik csoportja tud GONDOLKODNI.
.
Ha megfizeted, akár az ez előtti ötödik életedről is írok!
Micsoda fejlett hozzászólók vannak! Nem tudom, aki jelenleg nem érti a valóság természetét, minek kontárkodik bele olyasmibe, amihez teljesen hülye?
Vannak, akik érzékelik a múltat és a jövőt is érzékeli. Bár a valóság az, hogy a jövő lehetségességekből áll. Egyébként idő nincs, ezért a tág valóságban már minden megtörtént, ami megtörténhetett! Na most pedig a tudatlanok piros kezeznek majd bőséggel! 😁
Pontszámom alapján felteszem a kérdést:
Akik azt ÁLLÍTJÁK magukról, látja más előző életét, mire alapozza ezen állítását?
Mi az, amit hordoz magán az ember, ami tükrözi és leolvasható róla, mi/milyen volt előző életében?
Ha előző életem leolvasható mostani megjelenésemről, leolvashatók az azt megelőzőek is?
Aki ilyet állít, melyik reinkarnációs filozófia szerint teszi?
Ha a szellem fejlődése kívánatossá tenné az előző életben elkövetett hibák tudását, akkor a Karma miért vakon, süketen és csendben dolgozik?
Kell-e tudnom, hogy most azért vannak megpróbáltatásaim, mert előző életemben bogár, zsákmányállat, vagy netán ragadozó voltam?
Volt egy ember, aki látta, állítólag. Gautama Siddharta volt a neve.
Amugy bizonyithatoan kivancsi lennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!