Ha létezik reinkarnáció, akkor előfordulhat, hogy egy ember a saját sírja felett áll?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 16:22
1/9 anonim válasza:
Ez evidens.
A kérdés miért feltételeznénk a reinkarnációt.
2/9 anonim válasza:
az nem a saját sírod, az lesz a sajátod, amibe temetnek, a többihez semmi közöd!
3/9 anonim válasza:
helyesen megfogalmazva más múltidőt kell használni.
Az ott én valék.
De amúgy igen lehetséges.
4/9 anonim válasza:
Hát ha fa lett, akkor elképzelhető.
5/9 anonim válasza:
Már bocs szerintem a reinkarnáció hülyeség, őszintén hány keresztény csoda volt már ami ténleg csoda? És hány reinkarnációs izéről hallottam már? egyről sem. Ha igazán é srégóta hiszel ebben akkor bocs, de ha rá akarsz térni a vallásra akkor felejtsd el.
6/9 anonim válasza:
Ha tényleg van reinkarnáció hogy-hogy egyre többen vagyunk?
7/9 anonim válasza:
Ha feltételezzük, hogy létezik, akkor is kétséges lenne, hiszen nem emlékszünk az előző életünkre. Tehát nem tudnánk megtalálni se a sírunkat.
9/9 anonim válasza:
Két szőke nő beszélget:
- Képzeld, beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamara!
- De hát az rengeteg pénzbe kerül.
- Na és? Egyszer élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!